פינה חדשה

mprb

New member
../images/Emo41.gifפינה חדשה../images/Emo41.gif

כל יום אני אכתוב פה את פניני חברי הלהקה. כל יום פנינה אחת מכל אחד מהם! אז נתחיל- ג´ים:I have loads of candles all over my apartment. Sometimes the wax drips on the maple floor and it´s a curse to get off. I have to get down on my hands and knees and scrape it away with a blunt knife. It takes ages. תרגום: יש לי המון נרות בדירה שלי ולפעמיים החלב מטפטף על ריצפת העץ וזה סיוט (הוא אומר קללה אבל זה מתאים לסלנג הישראלי...)להוריד את זה. אני אפילו צריך לרדת על הברכיים ולהתחיל לגרד את זה עם סכין. זה לוקח נצח! ולי נשאר להגיד- מסכן.

mprb

New member
../images/Emo79.gif שרון ../images/Emo79.gif

Well, actually once when I said "good morning" to Andrea, she replied "Get out of my face" תרגום: ובכן, פעם כשאמרתי לאנדריאה "בוקר טוב" היא ענתה לי- "עופי לי מהפנים"!

mprb

New member
../images/Emo79.gif קרוליין ../images/Emo79.gif

´We’ve worked very hard as a band and would like to think we’ve got this far on the strength of our music. I mean I don’t get up every morning and look in the mirror and think: ‘Oh, aren’t I gorgeous!’ I mean if that’s helped us then great, but we really try not to emphasise that aspect of the band.´ תרגום: עבדנו מאוד קשה בתור להקה ואנחנו אוהבים לחשוב שהגענו עד פה בעיקר מהמוזיקה שלנו. אני מתכוונת- אני לא קמה בכל בוקר מסתכלת במראה וחושבת- "ואו, אני ממש מהממת!". כמובן שאם זה עוזר אז סבבה אבל אנחנו ממש לא מדגישים את ההבט הזה בלהקה.

mprb

New member
../images/Emo79.gif אנדריאה ../images/Emo79.gif

Honestly, I don´t know what I´m thinking sometimes, when I´m writing songs. Take Forgiven, Not Forgotten, for instance. Why would I write a line like (said cautiously) ´I´ll remain´? I can´t even pronounce it without getting all tongue tied, and I end up having to perform it a hundred times...I can´t even say it! תרגום: בכנות, אני לפעמיים לא מבינה על מה אני בדיוק חושבת כשאני כותבת את השירים. תקח לדוגמא- את Forgiven, Not Forgotten. למה שאני אכתוב את השורה (אומרת בזהירות) "´I´ll remain´? " אני אפילו לא יכולה להגיד את זה בלי להיות זהירה! ובסוף אני מוצאת את עצמי שרה את זה מאות אלפי פעמיים... אני אפילו לא יכולה לבטא את זה!!! לי אישית יש רק שאלה אחת- איפה יש בשיר Forgiven, Not Forgotten את השורה :´I´ll remain????? אני ממש לא זוכרת איפה יש שם שורה כזאת!!! זהו. מקווה שנהנתם. מחר יהיו פנינות חדשות! יום טוב.

amirhorev

New member
איך אהבתי....

ליגה ליגה!!! כל הכבוד מירי רעיון מעולה צריך לעשות את זה כל בוקר.

mprb

New member
זה אכן יהיה כל בוקר

או לפחות אני מקווה שיהיו לי מספיק פנינות...

למעלה