פורומים חדשים בתפוז

kepit

New member
../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז../images/Emo41.gif../images/Emo198.gif

-שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

חיפים!

- שיר השבוע (של העוגיות): אין מנוס... - שיר השבוע (כללי): הילדה שבשק - קורין אלאל, בד השמלה - קורין אלאל - אלבום השבוע: הכחול של השמיים - קורין אלאל - האדם שעשה לכם את השבוע: חן, ורד, טל, אנשים מה-פוטרל והסניף המדהים שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש אנשים שנושאים איתם שקים של סודות וחטאים ומעשים רעים, יש אנשים שנואים איתם שקים, ויש כאלה שבתוך השק חיים." - מאיר גולדברג (מתוך "הילדה שבשק") - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אנחנו חיפים!" (היפים במטא רוסי) - דבר שהשגתם השבוע: גרסאת |הגדש|קסטה של "עד העונג הבא" - מאכל השבוע: סטים - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול ו"חפש את המדריך" - משהו שהרס את השבוע: ש-קרן לא יכלה להגיע אתמול - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ציפורניים ארוכות זה כאוב. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לוט אוף פאן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לוט אןף פאן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורי, ורד וקרן סתם - תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

limors2

Well-known member
חה../images/Emo6.gif

ראיתי את זה היום דרך הפלאפון ולא שמתי לב שזה הניק שלך ולא שך תפוז, ולא הבנתי למה יצאה עוד הודעת פורומים
- שיר השבוע (של העוגיות):ואלס לעניים! הוא התחיל באייפוד כי שיפלתי את כל השירים והייתי עייפה מידי בשביל להזיז את האצבע ולהעביר שיר
- שיר השבוע (כללי):אין אוויר-ג'ורדין ספארקס וכריס בראון - אלבום השבוע:קולדפליי-ויוה לה וידה
- האדם שעשה לכם את השבוע:אביה אלעד בתאל דפי טליה מעין ורננה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- - דבר שהשגתם השבוע:שלבים ראשונים בהשגת דרכון אמריקאי! - מאכל השבוע:פיצה שנשארה בחוץ כל הלילה
- משהו שעשה לכם את השבוע:מפגש זובי+"מבוקש" - משהו שהרס את השבוע:הטראומה של הפלאפון שלי כמעט נגנב שוב
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:וול-אי זה סרט השנה. או אחד מהם. רוצו לראות! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום. ג'וי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה משהו לעשות
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ברידג'יט! סתם - תמונה:לוֹל!

clyps

New member
ha..you almost got me there..

-שיר השבוע (של העוגיות): אנרגיה פוטנציאלית - שיר השבוע (כללי): seven seas-בביצוע של המכשפות+קורין אלאל+דנה ברגר - אלבום השבוע: get a grip-אירוסמית' - האדם שעשה לכם את השבוע: נדב,ירון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I'm still standing" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מי סגר את הנרות?" - דבר שהשגתם השבוע: כסף. תודה לאל. - מאכל השבוע: לא אכלתי הרבה.. - משהו שעשה לכם את השבוע: להיות בחוץ עם ירון נדב ואלה, החטופים "חזרו הביתה" - משהו שהרס את השבוע: החזרנו חללים, עצוב
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתנו לאדישות, להרוג אותו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עבודה, צעדה למען גלעד שליט ביום שלישי ומשמרת מחאה ביום שישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאשאר בחיים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלעד שליט. סתם - תמונה:

limors2

Well-known member
שיר!

ראיתי in her line of fire אחרי שהוא ישב לי במחשב במשך יותר מחודש, ואני נאלצת להסכים איתך על כישורי המשחק של הגב' בנט

yula15a

New member
אין כותרת

-שיר השבוע (של העוגיות): "איך" - שיר השבוע (כללי): "פיקה" - אלבום השבוע: "הרגלים רעים" - האדם שעשה לכם את השבוע: סאפ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה משעמם פה בשכונה..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "התפטרתי..." - דבר שהשגתם השבוע: ג'ינס... - מאכל השבוע: פנקייקס - משהו שעשה לכם את השבוע: כשנסענו לבאר שבע (תמוהה, אבל ישנתי ממש טוב כל הדרך חזרה..) - משהו שהרס את השבוע: 16 ביולי... החזרת החטופים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: איזה באסה זה להיות בבאסה. שיהיה לכם שבוע מלבלב
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הטיול הגדול מתחיל חודש שלם!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלינה תמונה: אני לא יודעת למה אבל התמונה הזו גורמת לי להרגיש טוב

e r a n666

New member
אחרי שנים שלא הייתי פה..../images/Emo3.gif

-שיר השבוע (של העוגיות): דפנה פיק!!!! סתם כי שמעתי אותו איפשהו אצל מישהו שאני לא מכיר והתלהבתי..
- שיר השבוע (כללי): "טרומפלדור" - הדג נחש!! - אלבום השבוע: Disturbed - Indestructibl - האדם שעשה לכם את השבוע: מעיין אהובתי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין אלימות שאין לה מחיר!!" - טרומפלדור/הדג נחש - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "כשאתה תצא תראה שנכנסת.." משפט דפוק.. מה לעשות... - דבר שהשגתם השבוע: כאב רגליים מטורף מהעבודה החדשה.. (ישליעבודה!!!!) - מאכל השבוע: קפה!!! - משהו שעשה לכם את השבוע: נשיקה ממעיין
- משהו שהרס את השבוע: סבא שלי לא הרגיש טוב ולקחו אותו לחדר מיון.. דרגות דאגות דאגות.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בית חולים זה רע!!! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מעיין תחזור מחול!! נסעה לסלובניה.. |איפה זה???| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אצא לטיול עם כמה חברה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מעיין.. שתחזור מחול.. גם לקוראטיה היא טסה.. |מישהו שמע על המקום הזה??| סתם "אם תרצו אין זו אגדה!!!| - תמונה: תמונה מההפועה בלבוניטין 7 שנורא אהבתי..

kepit

New member
שכחתי כמה להרגיש זה כואב

-שיר השבוע (של העוגיות):
- שיר השבוע (כללי):בטי בם-איגי וקסמן - אלבום השבוע:ממ אין חח אני שומעת כל מיני שירים שיש על המחשב.. - האדם שעשה לכם את השבוע: אוהד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מטופש במינו" - דבר שהשגתם השבוע:חבר חדש:) - מאכל השבוע:ממ.. במבה יבשה! יאמי!:) - משהו שעשה לכם את השבוע:ממ הופעה של התקווה 6, יומולדת לניר:) - משהו שהרס את השבוע: ממ טום? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סיימתי עם זה. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממיומולדת לגיא. ולראות מה יהיה איתי ועם שחר.. ואוהד עובר לגור כאןD: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אם כמה שזה לא בסדר.. טום :( סתם - תמונה:

mamalala

New member
בעוד שבועע!!!

אולי יותר מזה!!! שחכתי כמה להרגיש זה כואבבב@!!!1 סולוו!! טה נה נה נה נה ני נה נוווו טה נה נה נה נה ני נה נוווו טה נה נה נה נה נה ני נה נוווו לה לה לה טה טנהנה

למעלה