פלפל חריף מאוד
New member
עונה גם!../images/Emo140.gif
אז ככה, את שמי אשאיר חסוי כיוון שמתנהל אחרי מעקב בעיקבות התאונה... (מי שיודעת את שמי האמיתי ממפגש הפורום יודעת ומי שלא- תדע במפגש הבא
). בת 22 מאזור המרכז, עיתונאית בעברי עד אשר נדרסתי ומאז אני בשיקום. היום לא עובדת אם כי חולמת לחזור לתחום התקשורת (לא מחוייב בעיתונות פרופר, יכול להיות גם הפקה, עריכה וכו') ואת רוב היום שלי אני מעבירה בשיקום בדרכים שונות... חלק בבתי חולים, חלק באוניברסיטה- התחלתי תואר בלימודי נשים ומגדר (או בעברית צחה- פמיניזם)- אני עושה את התואר בצורה מאוד מפורקת- מעבירה את זמני גם בחדר הכושר מתוך חוסר ברירה (חייבת עבודה על השרירים שנפגעו) למרות שאני גם דיי מחבבת את זה. תחביבים? היו הרבה לפני התאונה אבל הרבה נשכחו אז היום אני עוסקת בשיחזור התחביבים- לימוד מחדש של הנגינה על גיטרה וקלידים, אנגלית (בשביל קריאת ספרים שהייתה תחביב רציני שלי. הייתי תולעת ספרים, חננה בננה), עריכה ממוחשבת ועוד כל מיני. אוהבת להעביר את זמני עם הכלב שלי, אנחנו משתוללים הרבה יחד. אני רווקה, במערכת יחסים, חיה עם ההורים וזהו בערך... הגעתי לפורום בעיקבות התאונה. היו לי פצעים מכוערים וכל הזמן חיפשתי איך ליפות את עצמי (כולל מחשבות על כל ניתוח פלסטי אפשרי) וחלק מהמחשבות והחיפושים אחרי היופי האבוד התבטאו בשיטוטים באינטרנט וכניסה כקוראת סמויה לפורום הזה. אחרי זמן מה הרשתי לעצמי גם להגיב, אחרי כן הגיע המפגש וכבר רכשתי לעצמי חברות ומכרות מכאן. בשלב הזה הפצעים כבר לא קיימים ואני מרשה לעצמי להתלהב מהמוצרים כאן כמו כל בחורה נורמאלית שאוהבת איפור ולא כמו אחת שחייבת להסתיר פצעים מכוערים. למען הסדר הטוב אציין שלפני התאונה איפור ומראה חיצוני לא עיניינו אותי ואחרי התאונה התווסף לי תחביב חדש- האיפור.
אז ככה, את שמי אשאיר חסוי כיוון שמתנהל אחרי מעקב בעיקבות התאונה... (מי שיודעת את שמי האמיתי ממפגש הפורום יודעת ומי שלא- תדע במפגש הבא