וגם אני כאן... ../images/Emo140.gif
וסוף סוף מצאתי זמן לשבת בשקט ולהצטרף לשרשור ההיכרות. אני עינת, בת 37 (אהיה בת 38 בעוד חודש ויומיים) כך שגם אני מקשישות הפורום. גרה בירושלים. נשואה כבר כמעט 14 שנה (ועוד 4 שנות חברות לפני כן) לאיש מקסים, חברי הטוב ביותר, אהבת חיי והאבא המופלא ביותר שיכולתי לאחל לילדיי (בן 6 ובת 4). למדתי פסיכולוגיה ופילוסופיה לתואר ראשון ותקשורת לתואר שני ואני עובדת מזה כמעט 13 שנים במשרד ממשלתי (שמטעמים שונים איני רוצה להזכירו באופן מפורש). התחלתי לפני כמה שנים לכתוב דוקטורט אבל פרשתי בשלבים די ראשוניים. אולי יום אחד עוד אחזור לזה... את מוצרי האיפור הראשונים שלי קיבלתי בסביבות גיל 14 מבת דודה שלי, שהביאה לי במתנה מחו"ל סט של 4 סמקים וסט של 8 עפרונות עיניים. נהגתי להתאפר באופן קל שבקלילים (עפרון במעקה העין ומעט סומק, ללא מייק אפ, פודרה, או כל תוספת אחרת) עד סוף כתה י"ב, וגם זה רק ל"יציאות". בשנים שלאחר מכן התחלתי להוסיף לאט לאט ולהתעניין באיפור יותר ויותר. צברתי במשך השנים אוסף מכובד של צלליות, אייליינרים, סמקים, מסקרות וכו' וכו'. ומאוד רציתי ללמוד להתאפר באופן יותר מקצועי. לפני 4 שנים, כשהייתי בחופשת לידה, אחרי לידת בתי, החלטתי להגשים את החלום ללכת ללמוד איפור. לא חשבתי על איפור כמקצוע וחיפשתי בעיקר קורס רציני ל"איפור עצמי ועוד קצת". מאחר שלא מצאתי כזה, החלטתי בכל זאת להירשם לקורס מקצועי. למדתי ב"ג'יג'י אקדמי" בירושלים (שבינתיים נסגר) אצל מורה מקסים ואמן איפור מוכשר ביותר, אשר כהן. נהניתי מכל רגע, התאהבתי גם ב"לאפר אחרות" ואפילו פינטזתי על "הסבה מקצועית". איפרתי קרובת משפחה לחתונתה וחברה ל"בריתה" של בתה והייתי "בעננים". אבל... מאז שחזרתי מחופשת הלידה לעבודה במשרה מלאה+ יש לי פחות ופחות זמן פנוי. בשעות הבוקר אני תמיד במשרד ולא רציתי לעסוק באיפור כ"עבודה שנייה" בשעות אחר הצהריים על חשבון הזמן עם הילדים. כך שהיום אני מאפרת בעיקר את עצמי. אני ממשיכה להתעניין מאוד בתחום, קוראת כל דבר שנופל לידי, משתדלת להיות מעודכנת בחידושים, ולפעמים עוד מפנטזת על היום שבו אאזור אומץ לעשות שינוי דרסטי שכזה. וכמובן... קונה וקונה וקונה עוד ועוד איפור (וגם בשמים) ותמיד מצטערת שאין לי על מי עוד להשתמש בכל המוצרים הנפלאים האלה. זו התמכרות אמיתית! אל עולם הפורומים התוודעתי כשחיפשתי תמיכה בעקבות חוויה מאוד קשה וכואבת שעברתי, עוד כשלא היו בישראל פורומים "עבריים". במשך הזמן הלכו והתרבו הפורומים בעברית וכך הגעתי אל הפורומים של תפוז ושל פורטלים אחרים. מאחר שכאמור, אני תמיד מחפשת מידע עדכני על איפור חיפשתי באופן פעיל בין הפורומים והגעתי לפורום הזה (וגם אל כמה מ"שכניו"). את הפורום הזה גיליתי מזמן, אך חזרתי אליו לפני מספר חודשים, לאחר תקופה די ארוכה של היעדרות. אני קוראת באדיקות כל מילה שנכתבת כאן, אבל, לצערי, מחוסר זמן, לא תמיד מצליחה להשתתף באופן פעיל. אני אוהבת מאוד קולנוע ותיאטרון, ביקורים במוזיאונים וגם לקרוא ספרים, אך עושה את זה מעט מדי מאז שנולדו הילדים. חוץ מזה, אני מקפידה מאוד על התעמלות (גם זה אחרי הפסקה ארוכה בעקבות הריונות ולידות) ואוהבת מאוד לעשות קניות (בגדים,ספרים, דיסקים, כלי בית ו... הכי הכי אוהבת לקנות איפור...כמה מפתיע...!) למפגשי הפורום האחרונים לא הצלחתי להגיע, אבל אני מקווה שמתישהו אצליח לפגוש את כולכן גם פנים אל פנים.