אפשר גם?
אני זהר, בת 26 גרה אי שם בגבול הצפון,ליד קרית שמונה. כרגע אני מחוסרת עבודה(יש הצעות?), אפשר להגיד שאני מחפשת את עצמי ועדיין אין לי מושג מה אני יעשה כשאהיה גדולה... מתה על חיות ובעיקר על הכלבה שלי וחולת ספורט(בעיקר בצפייה בטלויזיה
)כדורסל,כדורגל,טניס(כן,אני קמה לראות את שחר פאר ב-4 בבוקר,עד כדי כך אני חולה), אתלטיקה, שחייה כל מה שאתם רוצים אני אוהבת ואפשר להגיד שאני די חולה בקטע הזה, פשוט לא מפספסת משחקים. ושלא תראו אותי ככה פדלאה שמסתכלת רק בטלויזיה, פעם הייתי מאוד ספורטבית, אבל בעקבות מחלה ארורה(קוליטיס,למי שמכיר)הפסקתי ואין ספק שאני צריכה לחזור לזה כי כבר הפכתי לפדלאה רצינית וזה חייב להסתיים... בכל אופן אם כבר נגעתי בעניין המחלה הזאת, אפשר לאמר שהיא שינתה לי את החיים ועוד לא הצלחתי להבין אם לחיוב או לשלילה, אבל מה שבטוח הם לא נראים אותו הדבר. אם נגיע לעניין האיפור, אז תבינו שאולי זה קצת מוזר שאני פה מכיוון שאני כמעט ולא מתאפרת ואם כן אז מאוד טבעי ועדין ובתיכון זה היה כ"כ רחוק ממני,אבל הנה אנשים משתנים. עדיין אני נהנת להכנס לכאן ולקרוא על כל האיפור, זה פשוט כייף,לראות דברים חדשים וכמובן שבזכות הפורום המופלא הזה גיליתי את מאק. בינתיים הייתי שם פעם אחת ומקווה לתת בקרוב עוד קפיצה למרכז,במיוחד עכשיו שזה בעזריאלי והרבה יותר נוח. זהו, זו אני ואני חייבת לציין שאני מאוד נהנת לקרוא כאן ומצאתי שיש כאן אחלה אנשים!