פורומים חדשים בתפוז אנשים

DARk lies

New member
היה. ממ. חביב.

יש לנו מורה חדש פדופיל לפיזיקה.
אח שלי אמר לי להיהר ממנו.
נאמ. זהו. אותה מחנכת, אותם ילדים, חוץ מחדשה אחת. הרבה מדרגות עד לכיתה שלנו.;[ ו..ו.. קיבלנו ארטיקים. ^^ יאהו. זהו.

nowhere kid

New member
האמפף..

היה די נחמד.. שיחקנו איזה משחק עם דינוזאור ירוק שהיה לו מן מוהוק אדום שהיינו צריכים למסור אותו אחד לשני
והמחנכת נחמדה^^ ויש רק 3 ילדים חדשים. וכמה עזבו. אבל למדנו שעתיים פיזיקה. פיכס.

sp rock

New member
מנמנמנמ

היה משעמם בזמן השיעורים המורה לא הפסיק לדבר!!!!!!!! בעעעעעע ריקי רוצים אותך בחזרה!!! אמממ מצד אחד שמחים לראות כמה פרצופים שלא ראיתי כל החופש אבל עצובים כי ריקי לא איתנו
אבל היה קטע מצחיק כי למורה שלנו {נתן} יש שפם ולא רואים לו את הפה ומישו רשם על השולחן שנה שעברה נתן=שפם חחחח וזה היה קורע!!!

just jenny

New member
פסדר..

הכיתה פסדר.. יש קצת פרחות פה ושם אבל יש גם כמה אנשים נחמדים.. מערכת שעות קצת מעפנה אבל יהיה טוב.. מחכה כבר לחופש הגדול=] =[.

deadXend

New member
מממממ

היה חביב ביותר. ביצפר חדש וזה. אנשים סבבות [: גיח גיח יש חמוטיםם

דווקא היה סבבה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

היה כיף לראות את כל השכבה שוב
אממ אותה כיתה אותה מחנכת... אז לא הרבה שינוי.. רק המיקום של הכיתה עצמה יותר טוב...אנחנו לא מנודים יותר! חחחח
אממ המורה שלי לתנ"ך מדברת כמו פילאר מטלנובלה בע"מ
אבל הם עשו לי התקף לב הבצפר הזה
היה כתוב לי שאני ב3 יחידות במתמטיקה במערכת שעות שקיבלתיי...אבל אני ב-4!!
אזז נבהלתי לאללה כי חשבתי ששכחו להגיד לי אולי שאני צכה לעשות מבחן קיץ או משו למרות שבכלל לא הייתי אמורה אבל מסתבר שזה היה טעות אצלהם חיחי =) אז הכל טוב! ואממ שנה מהנה לכולם

SPFAN

New member
היה מצוין ../images/Emo13.gif

מחנכת חדשה ומסטולה ברמות, ואנחנו סופסוף לא מבודדים משאר הכיתות כמו בשנתיים האחרונות היה לי יום כ"כ כיף

היהההההההה כיףףףףףףףףף

להגיד שוב?
באו הרבה צוציקים ח הראפרים עיינו לי ביומן ראיתי את פיליפ ובוריס בוריס שר לנו! ח טוב לכל הבצפר
ו חח באו 600 תלמידים חדשים ח 46 מהם בכיתה של המופרעים של השכבה ז' החדשה ח ח וכולם שמה צוציקים אז דחפתי את כולם חח אני 1.66 ח ובאתי עם חולצא של לינקין ולמורה נפלט מהפה ויברטור בשיעור והיה מאגניב וקרעתי את אצמי מצחוק ווווווווווווולאדעת ס.O

לא לומדים יום שישי..ווי...

מורה בסדר (עד כמה שמורה יכולה להיות בסדר) מורים חדשים בכל המקצועות אני לא יודעת אם זה טוב או רע.. מערכת כמוסה כל יום שעת אפס ואתמול לא למדנו חושבים שזה כיף? אז לא!! יש לכם טעות.! אתם יודעים מה עשיתי אתמול במקום לראות את הפקצות של השכבה? אני הופעתי שלוש פעמים בשלושה לוקיישנים שונים וניגנתי עם הכיתה (כיתת פרוייקט) ובאו אותם נואמים ונאמו אותו נאום אז בפעם השלישית ידענו אותו בע"פ לא מרשים לי לבוא עם העגיל באף ואני בתהליכי מהפכה לא התגעגעתי לאפחד והתעצבנתי אחרי שראיתי שיש כאלה שממש אהבתי! בבית ספר אחר! בקיצור אני די ממורמרת...

למעלה