ניקי כזה מתוק וואי אני מתה עליו!!! חבל שלא שומעים אותו הרבה בשירים שלהם הוא מהמם נראה ממש ממש טוב :)
N n o f a r i New member 26/11/04 #18 ניקי כזה מתוק וואי אני מתה עליו!!! חבל שלא שומעים אותו הרבה בשירים שלהם הוא מהמם נראה ממש ממש טוב
K KerenWelling New member 27/11/04 #23 כן..מחוץ ווסטלייף מצוין לו. איזה מקפדן יא אללה (עזבו יש לי סלנג מוזר.)
S sheepi New member 26/11/04 #12 וואי איך הוא השתנה!!../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif הוא ממש מזכיר את גסי ומיקי!!!! חמוטייי בהצלחה לו...
וואי איך הוא השתנה!!../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif הוא ממש מזכיר את גסי ומיקי!!!! חמוטייי בהצלחה לו...
I inbarushh New member 26/11/04 #13 בריאן מהמם הוא מקסים.. ועכשיו אחרי שהלוק שלו השתנה הוא עוד יותר חתיך
K KerenWelling New member 27/11/04 #22 חחחחחחחחח מעתיקן ?! REAL TO ME שיר טוב. אני אוהבת את השיר הזה. אמיתי שכזה. בכלל בווסטלייף הוא לא קיבל את הפוקוס. הוא שר טוב. קבל ח"ח בריאן. אבל לא את הרס"פ
חחחחחחחחח מעתיקן ?! REAL TO ME שיר טוב. אני אוהבת את השיר הזה. אמיתי שכזה. בכלל בווסטלייף הוא לא קיבל את הפוקוס. הוא שר טוב. קבל ח"ח בריאן. אבל לא את הרס"פ