פולודיוס :0)

../images/Emo183.gif+../images/Emo15.gifתרגום של Postoy

חכה בית 1# השמש בכתה, שאתה לא איתי ובמבול חם הסתירה את השלווה הלך רחוק ממני עד אחרי גבולות החלום בהשאירו אותי מחכה לשחור בחשכה פזמון אבל חכה ואל תשכח לשמור בליבך פינה בשבילי אל תצעק, תתקרב, תחבק הרי גם אני אוהבת אותך כך תבין בלעדיך לא אחייה ליבי פועם בקצב ליבך אני רוצה שתזכור ותאמין שאתה יחיד עלי האדמות בית 2# הדמעות לא מרפאות, אבל הלב מחכה אולי תחזור ונתחיל הכל מחדש אם אתה הולך אז תדע, ששרפת את כל הגשרים שדרכם עברנו לעולם החלום. פזמון... פזמון.. זכויות שמורות לסופי [all about me] ואנה [The phantom of opera] בקרוב עוד

מישהו יכול להעלות לי-->

את השיר של מישה ברוסית (שהעלו פה את הפרוש בעברית) או את האתר שממנו אפשר להקשיב לו?

../images/Emo183.gifתרגום של Voimya Jizni

[לשם החיים] לשם החיים הדלקתי נר למדורה בשמנו הולך לעולם שבו רק את שבו בהתרגשות פועם ליבך אך גדלים חלומות אני נכנס לשם ורואה העולם העדין שלנו כבר זר נשארנו שם הרבה את לא שלי ואני, לצערי לא שלך והינה הולך אני לקצה העולם בדרכים אשר פרחו המקומות אשר השחירו מן הלכלוך הזה אני כל כך רוצה אותך יקירה הלכת כמו שלג באביב זוכרת אני ואת ניחשנו מה תיתן לנו האש והינה עומד אני מתחת לצוק ומגדף את הפרידה ורק את שמה בדם הנשמה אשאיר עומדים מתחת לפעמונים נפגשנו שוב ולתמיד באלוהות כזות נלחש את זה לתמיד כל הזכויות שמורות לי אני לא בטוחה שזה נכון ב-100 אחוז כי קצת קשה להבין את המילים בשיר

כלניתג

New member
אני כל כך כל כך מודה לך.

את לא מתארת לעצמך כמה. שיהיה לך שבוע טוב...

למעלה