פאנפיק

crazy4tc

New member
../images/Emo41.gifפאנפיק../images/Emo41.gif

כי בא לי
אז הנה ההתחלה: אוי רגע, לפני זה: אזהרה: הפאנפיק הבא עלול להכיל תיאורים שאינם קשורים למציאות. כמו כן הוא אינו מומלץ לקריאה לילדים קטנים, נשים בהריון ואנשים בעלי לב חלש! כל הזכויות שמורות לפורום דה קולינג
והנה ההתחלה: הכל התחיל במפגש פורום, החלטנו כפתרון לבעיית האיילון-עזריאלי לעשות אותו בכוכב אחר |חייזר|, כדי שיהיה רחוק ולא נוח לכולם במידה שווה
טוב אז כשכולנו הגענו לקניון (כן גם שם יש קניונים) התיישבנו לנו במקום נחמד צחקנו ונהנו עד ש... האור נכבה!! צרחנו באימה, שניה אחרי זה האור חזר וגילינו ש... תמשיכו

taltal girl

New member
ש.. ../images/Emo25.gif

הייתה תקלה בחשמל בכל האזור, אבל לא לקח להם הרבה זמן לתקן אותה. פתאום נשמעה צרחה מכיוון סניף הבורגר ראנץ' של הקניון, רצנו לשם במהירות, כי הצרחה הזו השמעה לנו מוכרת. לקח לנו זמן להתאושש מההלם, כי מי שצרח שם היה..

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

אחותה התאומה של לאה! כן כן! לא רק שהיא שוויצרית! היא גם בלונדינית! אחותה של לאה, שרה, ראתה שאת לאה מרחוק והייתה בשוק! היא לא ידעה שיש לה אחות תאומה. לאה המסכנה החלה לרוץ כי היא ידעה איזו נודניקית אחותה. לאה רצה ורצה ורצה ורצה ורצה ורצה עד שהיא נתקלה ב....

../images/Emo122.gif

ב...איילת שאמרה ללאה תירגעי גם לי יש אחות תאומה ואם לומדים לשלוט בהן זה יכול להיות דיי כיף, לאה ואיילת המשיכו בהליכה קלה לחנות הדיסקים והסתכלו הצידה ולפתע פגשו את.....

crazy4tc

New member
../images/Emo6.gif

הן פגשו את... דרור!! הן שאלו אותו מה הוא עושה כאן והוא אמר שהוא חושב שהגיע הזמן שהוא יקנה דיסק מקורי... "רגע זה לא דרור!!" לאה מיד הבחינה בהבדל הבולט "מה? גם לדרור יש אח תאום?" התפלאה איילת "משהו פה מוזר..." ואכן, איילת צדקה, אחרי ברור קצר הסתבר שבכוכב הזה יש... כפילים-הפוכים-באישיות של חברי הפורום!!! חחחחחחח תמשיכו

aYaLoLy

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

פתאום כל הכפילים הגיחו וקשרו את חברי הפורופ כולם
מתברר שהכל היה מזימה אחת גדולה של טל
שהחליט להשתלט על העולם (שפורום דה קולינג מנהל
).. טל התחיל לנאום את נאומו לגבי תכניותיו להשתלט על העולם ופתאום מישהו חבט בו מאחורה עם פטיש יום העצמאות... |זבנג|.. זה היה..

taltal girl

New member
../images/Emo25.gif

רועיקי! שכשאף אחד לא שם לב, התחמק מהקשירה בעזרת כישורי הקוסמות שלו, שלף מהכיס פטיש יום עצמאות שהוא נושא להגנה עצמית, התגנב מאחורי טל וברגע המתאים דפק לו את הפטיש בראש. טל התעלף בו במקום ממכת הפטיש האימתנית של רועיקי(
), ורועי שיחרר בכוח הלייזר שלו את החבלים שקשרו את חברי הפורום, זרק לכל אחד פטיש יום עצמאות(שכמובן, הוא סוחב כיס לכל מקרה שכזה), וכל אחד הכה בעוז בכפיל המרושע שלו. ופתאום...

crazy4tc

New member
../images/Emo4.gif

כל הכפילים המרושעים החלו להתמוסס ולהעלם (נו, כמו בפאוור ריינג'רס) למעט הכפילה של יולי... רועי וצליל חיסלו אותה במהירות וכולם צעקו על יולי למה היא לא חיסלה את הכפילה שלה כשפתאום הם קלטו ש... יולי חסרה!!!!! "אני יודע איפה היא" אמר פתאום הכפיל רשע-חייזר טל רועי שהיה בשוונג בא אליו מאחורה והכה בו עם הפטיש!! טל החייזר התמוסס ונעלם... "רגע", אמרה צליל "אם זה היה הכפיל של טל, אז איפה טל???" עכשיו הם היו צריכים לחפש גם את יולי וגם את טל... אחרי שעות של חיפושים כולם כבר נהיו נואשים... אוראל כמעט התחילה לבכות כשפתאום דרור השקיט את כולם הצביע אל עבר דלת שצחקוקים וקולות אחרים (
) יצאו ממנה ואמר: "נראלי שאני יודע איפה למצוא אותם..."

Wizzy Boy

New member
הוא מצא אותם ב.. ../images/Emo12.gif

חדר ארונות משחקים שחמט
הם חטפו את דרור!
דרור ניסה לצרוח אבל לא הצליח, יולי החזקה להפליא *
* קשרה את דרור יותר מדי חזק והכניסה לו דיסק לתוך הפה. צליל, שבדיוק אכלה
ב
, שמעה באוזניים החושניות-על-כוחיות שלה *
?!* את דרור מזמר את אנסטפבול *במבטא ישראלי, כמובן
*, לקחה את אוראל, ועפו לחדר ארונות. בכניסה הם ראו את לאה הבוכייה. היא הסתובבה אליהם, והם פתאום ראו שלאה..

aYaLoLy

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

כבר לא בלונדינית
היא אמרה שאיילת באה ואמרה לה: "אני רוצה להיות הבלונדינית היחידה פה [
]
וצבעה לה את השיער לירוק זוהר... "אני רוצה להיות בלונדה בחזרה
עכשיו אף אחד לא יוכל לנחש שאני שוויצרית
"אני יודע איפה תוכלי למצוא את האושר - ואת השיער... " אמר קול מסתורי מאחורי לאה.. זה היה..

Drorrrrrr

New member
../images/Emo107.gif

זה היה איתמר שכעס מאוד על כך שהוא כבר לא כחול. לאה ישר קפצה עליו ואמרה: "יא זונע! אתה לא אוהב אותם יותר הא?" תפסה בידו וקשרה אותו בעוד חבל שהיה זרוק שם. איתמר אמר שהוא מעדיף לשמוע קורין אלאל מאשר את דה קולינג. לאה הכעוסה החלה לצרוח כאשר שורשים בלונדיניים בצבצו בראשה". איילת צעקה לה: "לאההה! תראי! את שוב בלונדינית!!!". לאה המסכנה התיישבה ומיררה בבכי מר. יולי שבדיוק סיימה לאכול גלידה בטעם תפוח גילתה משהו מוזר בתוך הגלידה! זה היה....

crazy4tc

New member
אבן מחליפה עולמות!!!

יולי 'חת שתיים העבירה את כולם חזרה לעולם שלנו ישר לקניון איילון *רמז רמז* כולם נרגעו, לאה הפסיקה לבכות וחזרה לשטני
"טוב, עכשיו כשכולם רגועים" אמר לפתע דרור "יש לי הודעה..." תמשיכו

למעלה