ענייני הופעה

Rock This Party

New member
../images/Emo2.gif תמונה של המקום שטוקיו יופיעו בו!!!

בארץ!! אני לא בטוחה שזה נכון חברה שלי שלחה לי אבל אם כן אז תראו זה ממש יפה!!

chikogirl

New member
עזרההה=////

אז ככה אני מתה ללכת להופעה ויש לי כסף והכל ובהתחלה חשבתי לנסוע לשם ושם לקנות את הכרטיס אבל אז ראיתי שמישהי רשמה שיש מצב שאי אפשר היה לקנות שם אז אני לא רוצה לקחת שיכון כי אולי כן ימכרו שם ואולי לא אז בקיצור אני לא יכולה לקנות דרך כרטיס אשראי אז רציתי שתגידיו לי אצל מי אני יכולה להשיג כי שמעתי שיש את הבנות שמיחצנות אז אני רוצה לדבר איתם ולקנות אז בקיצור מישהו שיודע שיפרסם מספר שלהם או משהו שיעזור לי תודה תודה תודה =]]] האאא ועוד ממשהו שמעתי באיזה בלוג לא זוכרת איזה שכמה בנות המצאיו רעיון כזה שכל המעריצים יכנו מין לבבות מקרטון ושהלב היה בצבע אדום ואז כאילו בשיר מסויים או משהו כזה כולם ירמיו את הלבבות כאילו שיראו שבאמת השקענו ושאוהבים אותם כאן אז קיצר לא יודעת ממש מה זה אז אם מישהו יודע מה הקטע של זה שיגיד לי חחח כי לי זה נראה רעיון טוב דווקא כי אז זה יראה ללהקה שהשקענו ושעשינו משו מיוחד אזזז סליחהה אל החפירהההה חחחחח=]]]]

chikogirl

New member
עזרההה=///

אז ככה אני מתה ללכת להופעה ויש לי כסף והכל ובהתחלה חשבתי לנסוע לשם ושם לקנות את הכרטיס אבל אז ראיתי שמישהי רשמה שיש מצב שאי אפשר היה לקנות שם אז אני לא רוצה לקחת שיכון כי אולי כן ימכרו שם ואולי לא אז בקיצור אני לא יכולה לקנות דרך כרטיס אשראי אז רציתי שתגידיו לי אצל מי אני יכולה להשיג כי שמעתי שיש את הבנות שמיחצנות אז אני רוצה לדבר איתם ולקנות אז בקיצור מישהו שיודע שיפרסם מספר שלהם או משהו שיעזור לי תודה תודה תודה =]]] האאא ועוד ממשהו שמעתי באיזה בלוג לא זוכרת איזה שכמה בנות המצאיו רעיון כזה שכל המעריצים יכנו מין לבבות מקרטון ושהלב היה בצבע אדום ואז כאילו בשיר מסויים או משהו כזה כולם ירמיו את הלבבות כאילו שיראו שבאמת השקענו ושאוהבים אותם כאן אז קיצר לא יודעת ממש מה זה אז אם מישהו יודע מה הקטע של זה שיגיד לי חחח כי לי זה נראה רעיון טוב דווקא כי אז זה יראה ללהקה שהשקענו ושעשינו משו מיוחד אזזז סליחהה אל החפירהההה חחחחח=]]]]

keren eckshtein

New member
חשבתם על זה ..

שטוקיו הוטל יעשו חזרות ? על הבמה ? וזה פאקינג מופע פתוח
דמט מי שגר בת"א והוא יעבור בגני התערוכה יומיים לפני ההופעה הוא בר מזל . אלא עם כן אני מגלה איפה הם לנים ואז אני יפרוץ להם לחדר * יא רייט * D:

keren eckshtein

New member
לא נראה לי ../images/Emo4.gif

אבל עם זה המקום אז סבבה , רק שתיהיה הופעה ואני יראה אותם !

dorkiflitz

New member
הנה המספר של קסטל

חחחחח יש לי עדיין את הפלייארים של רוק עצמאות.. משם אני תמיד מתקשרת לקסטל XDDD 03-6045000

3has3

New member
בסוף הם באים יום לפני.

זה כי אף אחד לא רצה לארח אותם בסוכה שלו וככה לא היה אף אחד שידאג להם... אז הם דחו את זה בכמה ימים P: קפיש? לא סתם D:

dorkiflitz

New member
../images/Emo45.gif

וואי ראיתי עכשיו מעדדות צמודות(שוב) זה כזה יפפפפפה!!! אני חולה על הסרט הזה.. במיוחד בסוף כשהם עושים את השיר הזה כולם ביחד.. XD מישהו עוד ראה?

keren eckshtein

New member
אני ראיתי פול פעם יש לי גם במחשב הכי קורע זה

הקטע שהכושית (אחות של ביונסה) עושה כזה . הולד מי שיט . ו .. יו וונט פיס אוף מי XD סרט מצחיק אש איך היא כולה פאקצה והיא באה לביה"ס ההוא D: איך היא עשתה .... OMG זה הרג אותי DDDD:

3has3

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

או גאד! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני חשבתי על המשמעות הכחולה ואני כזה:"וואי טום מזה ישמח" ואז אני כזה:"אה! היא דיברה על סוכה של סוכות O: " ואוי. אני סתומה! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה