עידכונים

West Doll

New member
../images/Emo41.gifעידכונים../images/Emo41.gif

אנג'לינה ובראד נראו חוזרים בנמל התעופה לפיון(Pune) אחרי בילוי סופ"ש בגואה(Goa) שבהודו. התמונות מתאיך ה-15 לאוקטובר.

West Doll

New member
למי שרוצה לדעת על מה אנחנו מדברות:

חן אומר/ת: חח בסדר חן אומר/ת: מליון וחצי אנשים ופרות בהודו חן אומר/ת: ורק אותה את תראי חן אומר/ת: מבין כולם עינב אומר/ת: אם כבר, היא תהיה בולטת בין ההודים והפרות חן אומר/ת: חחחחחחחחחחח חן אומר/ת: אבל עם השיער שהיא עושה לסרט הזה....היא בעצמה נראית כמו איזה הודית קטנה עינב אומר/ת: נכון עינב אומר/ת: היא גם השתזפה או שרק נדמה לי? חן אומר/ת: אין מצב חן אומר/ת: זה בטח צבע חן אומר/ת: או שהתיזו עליה מהחומר המסריח הזה חן אומר/ת: ששמים לפני כל הקליפים כדי שהבנות יראו שזופות מתמיד חן אומר/ת: שבעצם כולן לבנבנות עינב אומר/ת: אההה נכון עינב אומר/ת: חחחח איך את יודעת שהוא מסריח? חן אומר/ת: אני מנחשת

EinavBIUS

New member
רק רציתי לציין שהכל נאמר בהומור

ולא יועד לפגוע באף הודי
וחן, את עוד תשמעי ממני

West Doll

New member
אפשר לחשוב כמה הודים יש פה בפורום..

חוץ מאופיר אף הודית לא עולה לי לראש
אולי אליאור קצת מעורב
טוב, לישון

אני והודים?!?!?

רק לחקות את המבטא שלהם לא יותר מזה
ד"א תנקס על העדכון חנצ'ה! וראית את הסיכומון של נומ? איזה מושקע! וראית אני שוב מושל תחתיך במקום ה-2 של הכי פעיל בפורום

West Doll

New member
כן..ראיתי אליאור..

והסיכום אכן מושקע ומהמם
כמו שרק נומי יודעת לעשות

West Doll

New member
אהה יש פה משהי הודית בפורום../images/Emo70.gif

וואי שרונה...חח לא ידעתי שאת הודית
אוופסי...אל תלשיני לנהג ההודי שירדתי עליו....פליז

יופי חן....

פעם שעברה פגעת בעדה של פורום נינט עכשיו פ]געת בעדה ההודית מה הלאה?!

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo12.gif

איך את יודעת את זה?! חיי. חיי נהרסו.

West Doll

New member
ד"א, מצטערת על הפיגור...

ממש משעמם לי... ואפילו עינב אומרת שאני משועממת...אבל היא לא יודעת שבעצם...אני מתה לישון

West Doll

New member
למה שאנשים ירצו לדעת את זה בכלל

כך אמרה עינב^^ נכון שזה מעניין אתכם??

West Doll

New member
עינב נוטשת אותי../images/Emo7.gif

עינב אומר/ת: טוב, אז אני אלך לישון אני באמת עומדת להרדם פה על המקלדת עוד מעט ^__^ישנונית....

West Doll

New member
אהה וברצוני להגיד עוד משו...

זה גם קשור איכשהו לעידכונים.. מי שלא מגיב לפינות המהממות והחדשות שלנו יקבל עד הבית עידכון שוטף של איך חן מרביצה...

EinavBIUS

New member
../images/Emo6.gif

כן, חן, תגידי להם
וד"א- אני מוחה! רציתי להישאר עד שתסיימי ואת אמרת לי ללכת לישון, את זה את לא מראה להם, אה

West Doll

New member
ותמונה אחרונה לבינתיים..

אני הולכת לישון ואני רוצה להתנצל על כל הפיגור שעבר עליי.. אבל אני מניחה שכולכם כבר התרגלתם ואם לא...אז תתרגלו

למעלה