נופר רצה לגקי למצלמות ומרכלת ומסכסכת היא זו
שגורמת לאוירה מתוחה, מגעילה, סכסכנית, תחחנית, באמת גורמת לאוירה של דיכאון בבית אלק מנסה להיות חזקה אך סימו לב רק אחרי הגב היא חזקה הכל אצלה אני אני אני ואני מה את נופר כלום, רק צרחנית, ולגרית, אימפולסיבית, פטיל קצר ומאוד, מנופפת ידיים לכל עבר, בסגנון בזוי "ילה ילה ילה" גורמת לחברך הטוב עוגמת נפש, איך לא רואים זו אלימות מילולית כלפי גקי ואלימות פיזית גם ראינו כמו צ'אפחות על הראש לאחר שבטיטו הודחה. דבר נוסף מה יש בנופר ? איזה מסר היא מעבירה? מה אנו רואים בכל יום? חוץ מ- צרחנות, ולגריות, בתקציב "לאחר שהיא מפרה את המשימה) רבה עם כולם על 2 סיגריות אז מי נרקומן? או מתנהגת כמו נרקומנית? מספיק לראות ערוץ 20 כדי להבין הכל ערוץ 22 לא משקף מאומה. ליהי לעומתה, מלאת שמחת חיים, זורמת, מחייכת, מאירה את היום, תורמת המון לכל, הבחורה התאהבה בבחור ושניהם סגורים בבית אז מה שוללים ליהי הלכה עם ליבה, ואני מאחלת לכל בחורה אומץ כזה ש- לא טוב עוזבים, שש שנים הבחור מצא לנכון לצחוק עליה שבועיים לפני הכניסה דפק לה טבעת, ועל מה הוא בא לריטינג אתם באמת חושבים שמעניינת אותו ליהי? אגב 8 חודשים לפני שהה בארה"ב וליהי כאן אז מה הוא עשה כגבר כ ל ו ם? אז די הוא בוגדן לא פחות.