עטרה שנים שלא דיברנו... מה שלומך? באתי למשור ד"ש ונשקוקים וחבקוקים מה את עוברת דירה? תתחדשי!! סלין.
ס סלינוש New member 10/5/02 #1 ../images/Emo41.gif עטרה../images/Emo41.gif שנים שלא דיברנו... מה שלומך? באתי למשור ד"ש ונשקוקים וחבקוקים מה את עוברת דירה? תתחדשי!! סלין.
../images/Emo41.gif עטרה../images/Emo41.gif שנים שלא דיברנו... מה שלומך? באתי למשור ד"ש ונשקוקים וחבקוקים מה את עוברת דירה? תתחדשי!! סלין.
ע עטרה ב ט New member 13/5/02 #2 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יכול להיות שאני מכירה אותך בשם אחר ? אין לי מושג מי את !
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יכול להיות שאני מכירה אותך בשם אחר ? אין לי מושג מי את !
ס סלינוש New member 14/5/02 #3 בושי לך!! מי אני?? - שקמה. מה את לא יודעת שהכינוי שלי זה סלין??? בושי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה שלומך??
בושי לך!! מי אני?? - שקמה. מה את לא יודעת שהכינוי שלי זה סלין??? בושי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה שלומך??
ע עטרה ב ט New member 16/5/02 #4 הייייייייייייי ../images/Emo13.gif שקמונת !!!!!!!!! אם את עוקבת אחרינו, את יודעת שלא היתי מחוברת כל השבוע ושלפני כן פורמט לי המחשב ואבדו לי כל הכתובות. אז מהר מהר לכתוב לי מייל !
הייייייייייייי ../images/Emo13.gif שקמונת !!!!!!!!! אם את עוקבת אחרינו, את יודעת שלא היתי מחוברת כל השבוע ושלפני כן פורמט לי המחשב ואבדו לי כל הכתובות. אז מהר מהר לכתוב לי מייל !