עזרה!!

בלגאנים

New member
../images/Emo41.gifעזרה!! ../images/Emo13.gif

עוד שבועיים, בעזרת האלים, אני וחברה שלי מתכננות לבקר בעירכם. אז אם תוכלו להביא המלצות של בתי קפה איכותיים או פאבים שיש בהם הופעות באמצע השבוע, נודה לכם מאוד

shellush

New member
לפי המסלול החדש של קו 5

הוא מגיע עד לרכבת מרכז וחזרה ותחנת הסיום שלו היא רידינג.

four seasons

New member
מומלץ לבקר...

בבית הקפה בפינת אלנבי ביאליק (לא הראשון אלה השני) הוא מדהים לאחר השיפוץ והעיצוב מחדש בשל הפיגוע שהיה בו, בית קפה נהדר בשתי הגירסאות שלו לפני ואחרי... בית קפה נוסף בפינת הר ציון קינג גורג´, בית קפה טוב עם נוף מרשים... משהו עם הופעות הפנצ´ ליין בר"ח הארבעה סמוך לסנימטק ת"א, סמוך לו בפינת קרליבך יש את מתוקה בעל עיצוב שנות השישים שיבעים מדהים, בכלל במיתחם הזה מס´ בתי קפה מקסימים... אפשר גם באחד מבתי הקפה ובמסעדות בכיכר בזל ממש מתחם אירופי וכיכר מרשימה... אם גאז זה הקטע שלכם נסו בפלורנטין בר"ח ויטל יש כזה עם הופעות, יש שם גם כמה בתי קפה נוספים ונוף פריזאי... למעשה בכל רחוב שתיפלו תמתאו בית קפה שכונתי ואופנתי ראוי, בילוי נעים

danezeq

Member
מתי - האם אחד מבתי הקפה

שדיברת עליהם, בסביבת הסינימטק הוא "קפה תל אביב"? יכול להיות? ומה יש ברוטשילד פינת ביאליק? שכחתי - מה השם?

four seasons

New member
קיים כזה בפינת יהודה הלוי

אבל לא אליו התכוונתי, אבל אפשר גם לנסות אותו (אגב גם בית קפה זה עבר אירוע של פיגוע)

MEIMIS

New member
ועוד שאלה.....

איך מגיעים לרחוב התערוכה 3 מרכבת מרכז... ו/או מהנמל...

four seasons

New member
תחנה אחרונה של קו...

55 הוא במסוף רידינג, חניון רידינג הוא תחילת רחוב התערוכה. אם אתה בתחנה המרכזית החדשה אז גם התחנה האחרונה של קו 4 הוא במסוף רידינג.

MEIMIS

New member
לא חושב שהבנתי...

אבל אני ינסה להסתדר כל מה שאני יודע בת"א זה קו 5 שלוקח אותי מהמרכזית לדיזינגוף

shellush

New member
אני ממליצה על... ../images/Emo91.gif

1) קפה ביום ופאב בלילה בפינת דיזינגוף ובר גיורא, קוראים לזה "בר גיורא", זה צמוד לכלי זמר שבדיזינגוף סנטר. ביום זה כיף לשבת שם כי יש שם הרגשה של טבע, עם העצים מסביב ומלא צמחים ואוכל נורא טעים ובלילה למטה יש פאב נפלא, אינטימי כזה, עם הופעות חיות באווירה נהדרת. מומלץ מאוד!! ולא נורא יקר! 2) אולדנברג - בפינה של הרחובות בן-יהודה ולסל, פאב מסעדה כייפי, עם ספות נוחות פחד!! גם כן, אוירה אינטימית עם נרות וגם שם יש לפעמים אירועים קטנים בכיף.

אני מחפשת גם כן פאב בסגנון

של המנאקיס שיש באילת.. אני מחפשת מקום כזה בסגנון של פאב אנגלי.. וכל מי שהיה במנאקיס יודע למה אני מתכוונת

למעלה