עזרה בבקשה

Me Myself And l

New member
../images/Emo41.gif עזרה בבקשה ../images/Emo41.gif

אני מחפש אתר שמסביר צעד צעד איך משחקים את המשחק קלפים של פוקימון. אם מישהו מכיר, או יכול לכתוב לי פה, אני יסגוד לו. ורצוי בעברית הקישור.
תודה.

tetris6

New member
אני יסביר לך!

המשחק הוא משחק מאוד פשוט אתה יכול להשים בחבילה שלך 60 קלפים! לא פחות ולא יותר! מותר לך להשים 4 קלפים שהם אותו דבר למשל מותר לך להשים גג 4 סיטר!!!!! ומותר לך להשים כל אנרגיה בסיסית כמה פעמים שבה לך! אבל אנרגיות מיוחדות מותר להשים גג 4! מהלך המשחק מטילים מטבע כדי ליקבוע מי מתחיל לשחק וכשמתחילים את המשחק כל שחקן לוקח 7 קלפים! אם לאחד השחקנים אין פוקימון בסיסי אז הוא מערבב את החבילה שלו ולוקח 7 קלפים חדשים עד שיצא לו פוקימון בסיסי ואתה רשאי לקחת 2 קלפים מהחבילה שלך כל טוב אתה מושך קלף 1 מהחבילה שלך! אפשר לנצח ב4 מצבים 1 כשהיריב נכנע 2 כשניגמר ליריב שלך החבילה 3 כשאתה הורג לו 6 פוקימונים 4 כשאתה הורג לו פוקימון ואין ליריב שום פוקימון על הספסל יש 2 סוגי פורמתים בסיסים 1 סטנדרט - כל הקלפים שיצאו שימושיאים!!!! 2- מודפייד- כל הקלפים מהסט נאו1 ומעלה שמישים! חוץ מסניזל נאו1 וסלוקינג נאו1 שהם בבאן! ופרומאים ממספר 1-21 בבאן! אם יש לך עוד שאלות האיי סיי קיו שלי 160779522

R m4n1

New member
מצאתי לך את האתר המושלם ללמוד

אבל צריך תוכנה שנקראת acrobat reader. אני הורדתי אותה כדי לבנות מפות בGenerals תוריד מקאזה

R m4n1

New member
מה?!?!?!?!?!

זאת אומרת שאני לא יכול להשתמש בקלפים ישנים "סטנדרטיים"???

Houndour

New member
*לשים *לשים *לשים *לשים וכך הלאה...

מצטער זה פשוט צרם לי (יותר מה-*אסביר) לא חשוב תתעלמו

R m4n1

New member
לפחות אחד שאכפת לו משגיאות כתיב../images/Emo45.gif

כל הכבוד Houndour

K00lVulpX

New member
הנה לך

www.isra-tcg.up.co.il יש שם מקום ללמוד איך משחקים. אתר ישן וטוב שהמנהל שלו פרש מפוקימון אבל האתר עדיין עומד ואפילו יש שם פורום... מקווה שעזרתי

tetris6

New member
אתרררררר

האתר כבר לא מעודקן! רק הפורום חיי שם! והפורום פ33ה! צריכים שמישהו יבנה אתר טוב על קלפים והקישור שלו יהיה הקישור של הפורום

למעלה