עונה 6 - פרק 9: "המתקן"

דון גל

New member
../images/Emo41.gifעונה 6 - פרק 9: "המתקן"../images/Emo41.gif

"חגיגות סנט אלזיר משתבשות כשמתקן הסחרחרה מתקלקל ואנשים נפצעים. פולי חושש שיש לו סרטן בערמונית. כריסטופר מתחתן עם קלי וקונה בית, אך חוזר להשתמש בסמים." תהנו! הדון.

רקטה

New member
זו רק אני או ש...?

תגידו, זו רק אני או שנדמה לי כאילו הפרק אתמול היה תלוש ולא קשור לפרקים הקודמים? מי זו קלי? ואיך היא הגיעה לכריסטופר? ואיך עברה לה חתונת הבזק שלהם כמעט ללא התייחסות?!! ומה עם סיפור כרטיסי האשראי של ארתור בוקו? ומה עם ויטו?? היתה לי תחושה אתמול כאילו "יס" התבלבלו בסדר הכרונולוגי של הפרקים... אבל עדיין היה פרק טוב (איך לא?) - פולי אדיר כתמיד, ומערכת היחסים בין כריס לטוני, ופה נזרעו הזרעים להתדרדרותו מחדש של כריסטופר... (לא מדובר בספויילר, חס וחלילה, אלא בתחושה של מי שרואה את הסדרה באדיקות....) יום טוב רקטה

fox100

New member
לא זה לא רק אתה

יס לא התבלבו בסדר הפרקים - גם במגן היה משהו דומה שפתאום באמצע העונה השניה אם אני זוכר נכון נזכרו להראות את הפרק הראשון באמת איך כולם נפגשים. כנ"ל כאן. פתאום נזכרו להראות איך כריס מגלה לטוני לגבי אדיראנה וה FBI ומאיפה פתאום הביאו את היריד הזה? ומאיפה באמת צצה פתאום קלי? בכל מקרה המשחק האדיר והדיאלוגים השנונים מחפים על היעדר האקשן בעונה השישית.

רקטה

New member
אם אני לא טועה ...

הסצינה שכריס מגיע לבית של טוני ומגלה לו שאדריאנה הלשינה לFBI כבר הופיעה במהלך הסדרה, באחת העונות הקודמות, ועכשיו עשו פלשבאק כדי לחבר את זה לסיפור של כריס באופן כללי (שיקומו לכאורה, על ידי החתונה שלו והתינוק שבדרך...במובן של מה כריס עבר מאז שהוא רצח את אייד ועד עכשיו) וכמובן חיבור לסיפור של כרמלה אשר פגשה את אמא של אייד ביריד - וממשיכה להדחיק את העובדה שבעלה רוצח את כל מי שעומד בדרכו (אפילו את אדריאנה) ולהאמין ללוקשים שהוא מוכר לה. אה, ואני בת. :)

amitmis

New member
כריס לא רצח את אייד...

זה היה סילביו. בהוראת טוני. ובהסכמת כריס (לא שהייתה לא ברירה אם להסכים, אך מן הסתם, אם הוא אמר לטוני, הוא הסכים...).

למעלה