עונה 6 פרק 20

or19951

New member
../images/Emo41.gif עונה 6 פרק 20 ../images/Emo41.gif ../images/Emo58.gif

סופסוף! צפייה נעימה לכולם!

or19951

New member
אהבתי את הפרק ../images/Emo58.gif

פרק קלאסי כזה, לא מדהים ולא גרוע. רק ממש ציפיתי כבר לפרידה של טד וזואי, זה איכזב אותי שזה כמעט קרה אבל אז גם טד נפל לתרגיל המשקפיים

IkMfNiY

New member
../images/Emo58.gif

פרק חלש בעיני. לא עד כדי כך מצחיק, לא הייתה כ"כ התקדמות משמעותית בעלילה [חוץ מעניין מרשל כמובן].. פרק בינוני ומטה.. יעל

elad218

New member
סביר מינוס ../images/Emo4.gif

הקטע עם הקציצות ובמיוחד הסיום נורא מתאים לבארני והיה די משעשע, אבל חוץ מזה הפרק לא התעלה מעבר לבינוניות (ושלא יובן לא נכון, גם הקטע עם הקציצות לא היה מפיל מצחוק. היה נחמד, לא יותר) אני גם לא רוצה להישמע קטנוני, אבל בפרק 2.03 (Brunch) רובין אומרת שלכל המשפחה שלה (וגם לה) יש שיניים ישרות בצורה טבעית, אז איך קורה שבפרק הזה אנחנו מגלים שלא רק שהיה לה גשר, אלא הוא היה כל כך גדול עד כדי כך שהיא נאלצה ללכת כפופה בגללו? עוד פאק לרשימה, ולא יודע מה אתכם, לי זה בכל זאת קצת מפריע. נו, אני יודע, סיטקום וזה. אבל מפריע.

elad218

New member
אה, ספוילרים למעלה.../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

or19951

New member
לא כזה מפריע לי האמת

יש מעל 100 פרקים, וכל מיני אנשים כתבו את הפרקים. מן הסתם שלא יזכרו דברים כאלו.

elad218

New member
דווקא את שני הפרקים האלה כתב אותו אדם.

זה אומר דרשני
אבל בסדר, לא לכולם זה מפריע. לי באופן אישי זה כן מפריע. אני לוקח את הסדרה ברצינות ומצפה שהיא תתייחס לדמויות שלה באותה צורה (ונשמע שהיוצרים מתייחסים לדמויות שלהם מאוד ברצינות, זו הסיבה שזה כל כך מוזר בעיניי)

אולי הוא לקח את רובין כ"כ ברצינות,

שהוא הפך אותה לבן אדם מורכב ומלא סתירות פנימיות?
או שקרנית פתולוגית? והיא קנדית, ככה שבכל מקרה לא צריך לקחת את ההצהרות שלה ברצינות
אבל אתה ממש צודק, בתכלס. לא הייתי מרוכזת כל כך בפרק, אבל עכשיו כשאתה אומר את זה, גם לי זה מפריע.

hodaya96

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

גרם לי לצחוק טיפה בקטע שבארני הפך את המשרד שלו ושלילי וטד היו בשדה התעופה עם השוטרים והסוףXDD אבל חוץ מזה פרק נחמד

Pumpkin Mania

New member
../images/Emo58.gif

הצחיק אותי הקטע שטד יורד על העיניים הענקיות של לילי
"החיסרון בלהיות בעל עיניי אנימה יפנית ענקיות הוא שאפשר... " :-F

elad218

New member
אחרי שהפרק הקודם שבר שיא רייטינג עונתי שלילי

אבל רק במעט, עם קצת יותר מ-8 מיליון צופים, הפרק של השבוע שובר את השיא בענק עם נתון לא מחמיא ודי מביש, האמת, של 6.873 מיליון צופים. וזה עוד פרק של חזרה מפגרה ארוכה!
זה גם הרייטינג הכי נמוך שקיבל פרק של 'איך פגשתי' אי פעם (אז בעצם שני שיאים נשברו. יפה יפה. הנה, שלא תגידו שאני מחפש רק את השלילי). רק עוד פעם אחת הייתה ירידה מתחת ל-7 מיליון, בשיא תקופת השפל של עונה 5, וגם אז זה היה גבוה יותר. הצופה האמריקאי אמר את דברו
מקור: http://tvbythenumbers.zap2it.com/20...five-0-adjusted-up-castle-adjusted-down/89061 התודות לצ'ארלי שין, שאם לא היה מתחרפן ושם סוף ל'שני גברים וחצי' מי יודע אם 'איך פגשתי' הייתה בכלל מקבלת הארכה, ועוד של שתי עונות.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

שמחתי שטד וזואי לא נפרדו בסוף. איך שלילי אומרת ביץ'
וכמה שאני אוהבת את אליסון הניגן
(אני לא מאמינה איך היא ומארשל עיצבנו אותי ואת אחותי לפני שראינו באפי מסיבה שלא הצלחנו להגדיר, ואחרי באפי התלהבנו ממה והסכמנו שגם מארשל חשוב
). רציתי לחבק את ברני עד שהבנתי למה הוא באמת עצוב שמארשל התפטר... אהבתי את משקפי המדענים שברני הרכיב. הזכיר את הלוק של ד"ר הוריבל. חח... ד"א- משקפי סיום הלימודים זה כל כך נכון!! קרה לי אתמול! ראיתי אנשים שהיו איתי בהמתנה לקורס וכל כך התגעגעתי (אם כי אלה לא מהאנשים שהעליבו אותי שם).

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifיאי ראיתי../images/Emo58.gif

graduation goggles - פשוט נכון!!! חחחחח חוצמזה דווקא אהבתי את הפרק. הקטע עם השני סוגי זוגות היה משעשע, ולילי
איזה כייף שחזר!1

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif בדיליי, אכן

אבל בגלל שרק הבוקר חזרתי לארץ (אהא) לא יכולתי לראות אותו קודם. אז...
מארשל ולילי חמודים מאוד בהתחלה
טד וזואי, עדיין זוועת עולם.
טד וזואי מתחיל להתחבב, זה נהיה מצחיק הדברים שהם רבים עליהם.
מארשלילי - נו באמת. הם אמורים להיות חמודים ואוהבים, לא קיטשיים וחסרי פואנטה. מיותר!
מארשל עורך דין למען הסביבה! D:
לילי טסה לספרד? :-O
לילי לא טסה ולא כלום! הא! XDD
ואין לזה אפילו הסבר אחד קטן? טד לא שואל אותה בכלל?!
קפץ לי לראש עכשיו, ג'ניפר באה לארץ עם הקאסט של האוס?
האיש הזה שהם נסעו להביא דפוק.
הסיום החביב של מארשלילי
הסיום המזעזע של טד וזואי. להקיא, בחיי.
החלק בסוף XDDDDDDDDDDDD בסך הכל, איך אומר מארשל... אה.

למעלה