עונה 4, פרק 9

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifעונה 4, פרק 9../images/Emo41.gif

עוד שעה בצפר. ויש לי 2 מבחנים ואסיפת הורים *מתה* תהנו מהיום שלכם
אע, אני מורידה את הפרק. נקווה שאני אספיק לראות לפני שאני אצא מהבית D:: אז... צפייה נעימה, ותזכרו לסמן
ים, שמרו על תרבות הדיון, ואל תדברו על הורדות על גבי הפורום

always be me mc

New member
סליחה על הביטוי אבל ../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo232.gif

איזה פרק טוב
לאאאאאאאאאאאאא גרטשן אל תלכי, יו איזה עצוב זה היה
סמואל וקלייר = יש ! יש ! יש! אה! סופסוף סצינה של שני המדהימים האלו ביחד
קלייר ונוח =
אני תמיד אוהבת תקטעים שלהם ! פיטר ואמה = יו איזה חמודיםםםםםםםםםםםם
זהו אני רשמית הפכתי למעריצת פיטר + אמה
סיילר ומאט = לא יודעת. דילגתי על הקטעים
נוח ובקי = נייס, אהבתי את התגלית על בקי בקיצור פרק מצויין
הלב שלי קצת נשבר בו
אבל יאללה יהיה טוב. ובואנה אנשים הפרק הבא נראה לי מזה משעמם..

אני מאוהבת בהם טוטאלית!../images/Emo58.gif

פיטר ואמה
כל כך חמודים ומתוקים יחד! וסוף סוף יודעים קצת יותר על אמה.. ממש ממש ממש אהבתי

always be me mc

New member
חח הכוונה לכנ"ל../images/Emo127.gif../images/Emo58.gif../images/Emo232.gif

והאמת שכנ"ל רק על התוכן כי אני אוהבת אותם מאוד ביחד, אבל לא הייתי אומרת שאני מאוהבת בהם טוטאלית

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif409

פרק טוב. לא האמנתי שלמאט יהיה את האומץ להתאבד, אבל בסוף הוא עשה את זה. כנראה שהוא חשב שזה עדיף על לחיות כבן ערובה של סיילר ולראות אותו הורג כל מי שבא לו בלי שהוא יוכל לעצור אותו. למרות שראינו שכשהוא רוצה הוא יכול לשלוט על הגוף שלו, אז למה לא פשוט לעצור את סיילר מלהרוג אנשים? בינתיים עוד לא ברור אם הוא מת או לא, כי הראו אותו באמבולנס, וחבל. לפי דעתי היה עדיף אם היו מסיימים את הפרק בזה שיורים בו. תמיד שנחשפים פרטים על מה שנוח עשה בחברה זה קשה. לא מתחבר עם האדם שדואג כל כך לקלייר. ותכל'ס? אני עם בקי וסמואל פה. הוא הרג אבא לילדה בת 5 רק כי יש לו כוח? WTF? לא רוצה לחשוב על מה הוא היה צריך לעשות אם הוא היה מוצא את בקי מתחת למיטה. עדיין אין ממש התקדמות בעלילה של סמואל והקרקס, חוץ מהעובדה שהוא יותר תחמן ממה שנראה. הוא אולי מדבר יפה, אבל זה הכול כיסוי למה שהוא באמת. ובאמת, סיילר-נייתן ברח בתחילת הפרק, לקח להם כל כך הרבה זמן לגלות שהוא לא שם? ברור שזה נועד לקליפהאנגר של סוף הפרק, אבל עדיין. וזה גם לא היה קליפהאנגר כזה טוב. פיטר ואמה מצילים אחד את השני, ובדרך חצי בית חולים. סוף סוף פיטר מוריד את קיר העיתונים שלו. בתקווה שעכשיו הוא גם ילך לעזור ל"אחיו". השימוש בכוח של ילד האימו מחליש אותו. עוד אחד עם גידול?

../images/Emo58.gif נכון!

אם פארקמן הצליח לשלוט בגוף שלו יותר מסיילר (כשהכניס והוציא את היד) אז למה הוא לא מונע ממנו להרוג? לא חשבתי על זה... באמת דבילי!

Billy Shirs

New member
פרק די טוב.../images/Emo58.gif

אני ממש מתחילה להתחבר לסמואל. עדיין לא ברור מה הוא רוצה, אבל הו וול. בקי גם הייתה מגניבה, ובכלל בלתי-נראות זה כח אדיר. אני מקווה שהיא תצליח להשיג את הנקמה שלה, האמתXD פארקמן וסיילר היו פשוט מעולים היום. אני מתה על משחקי מח, זה פשוט אדיר. ושניהם עושים את זה כל כך טוב. הסוף היה ממש מצוין, פארקמן מת [ווהו!] אבל אז מגלים שהוא בעצם לא. התחזית שלי: בפרק הבא המצב יתדרדר משמעותית, פארקמן יחיה וסיילר יתחזק, והוא כבר לא יהיה בשליטה על כלום ונהיה בבעיה בלה בלה בלה. המצב הטוב ביותר לדעתי יהיה אם סיילר י-ס-ת-פ-ר כבר [התחרפנתי כל פעם שהשיער כיסה לו את העיניים, לא מתאים לו מראה האימו בוי], יתאחד עם הגוף שלו ויהרוג את פארקמן. מוהינדר עדיין לא שם! הישג! וגם- אף אחד לא התייחס לגילוי המרעיש: קוראים להאיטי רנה. מי היה מאמין.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo58.gif

חשבתי שאני היחידה ששמה לב שטרחו לומר שקוראים לו רנה!!!! (רנה זה לא שם של בחורה? LOL)

Billy Shirs

New member
כנראה שבצרפת זה לא../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

אני לא מבינה את הפורום הזה- אחרי בסה"כ עונה אחת שהוא היה ידוע כ"בנט" [שם משפחה...], כולם ממש התלהבו מזה שקוראים לו נוח. אבל אחרי 5(!!!) עונות שבהן הוא היה ידע רק כ"ההוא מהאיטי" ומגלים איך קוראים לו, לאף אחד לא אכפת! מי היה מאמין.

Slow Cheetah

New member
הי, לי אכפת../images/Emo58.gif

וזה 5 כרכים (עדיין לא נשמע טוב
), לא עונות XD אבל, רנה. למה?!

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gifהקטע הוא

שגם הכותבים ממש עשו עניין מזה שלא יודעים את השם הפרטי של בנט בעונה הראשונה. אפילו היתה סצנה שסיילר מדבר עם סנדרה והיא אומרת לו "מצחיק שכולכם קוראים לו מר בנט ולא...", ואז הפסיקה את המשפט. עם ההאיטי זה לא היה ככה. אז כן, היה מגניב לגלות שיש לו גם שם, אבל עם נוח זה היה הרבה יותר ביג דיל.

Billy Shirs

New member
אבל זה כן היה סיפור גדול.

והמח שלי רפוי מדי עכשיו כדי לפרט יותר בנושא

Mr Sinister

New member
תכ'לס לא חשבתי שהדמויות יודעות את השם שלו

אז לא כל כך הפריע לי לא לדעת. אבל כן, מגניב שיודעים.

jasika siton

New member
פרק מעולה!../images/Emo58.gif

נוח הזה כזה מעצבן! וקלייר עוד יותר. למרות שאני חולה עליה ואיכשהו יכולה להבין אותה, אבל מה היא תומכת באבא הרוצח הזה שלה ?! מצטערת, אבל אני לא סובלת את נוח. ממש התחברתי לבקי בפרק הזה, והיא צודקת בנקמה שלה.. חבל שהיא לא הצליחה. הלוואי שקלייר תלך לקרנבל! זה יכול להיות מעניין :) פיטר ואמה היו כאלה חמודים! התחלתי ממש לחבב אותה.. למרות שכל הפרקים תקועים איתה על אותו דבר.. אני מתה שכבר הכוח שלה התפתח או משהו כזה והיא תלמד לשלוט בו. סיילר חייב להסתפר כבר. אני לא יכולה לראות אותו ככה. ואותו דבר בנוגע לפיטר.. בעונה השנייה או השלישית שהוא איבד את כל הזכרון שלו והשיער שלו היה קצר, הוא היה כלכך סקסי ככה! ( לא שעכשיו הוא לא אבל.. ) ופרקמן מת ?! לא נראלי שיהרגו אותו כזה מהר. אבל בכל זאת.. הקטעים איתו ועם סיילר היו מעניינים. למרות שזה ממש חרטה שהוא לא מת מכל היריות שירו בו, ירו בו בחזה ובבטן לפחות 5 פעמים.. ולפרקמן אין שום כח שישאיר אותתו בחיים. וכבר ראינו הרי שהכח של סיילר לא עובד בגוף של פרקמן.. נו וול.

בדיוק מה שאני כתבתי בקשר לנוח! ../images/Emo58.gif

הוא מעצבןןןןןןן וגם אני מאד מקווה שפארקמן לא מת....

miss_t

New member
ספויילר - שאלה

לא הבנתי משהו נייתן עדיין בגוף של סיילר? כלומר- לנייתן יש את הכוחות של סיילר? פרק מעולה בהחלט. בקי משוגעת
היא רוצה נקמההההה אבל היי, מישהו פה אמר שנוח לא היה צריך להרוג את אביה- אבא של בקי כנראה השתמש בכוחות שלו לרצוח, והרי זה מה שהחברה הייתה עושה- מונעת מהם להרוג- כלאו אותם במקומות הסגורים האלו. אהבתי לראות את הסצינת חזרה והסיפור של בקי "ביקשתי שלא יראה אותי וזה קרה" אמה ופיטר- נו באמת, ציפיתי לנשיקה או משהו ליד הפסנתר!!

elall

Member
מנהל
../images/Emo58.gifתשובה

נייתן לא קיים, זה סיילר וזה הגוף שלו עם כל הכוחות שלו, והוא פשוט לא זוכר שהוא סיילר, והוא מחליף לפעמים צורה מנייתן לסיילר ובחזרה, וזה בא לו בלי שהוא חושב על זה או רוצה בכלל.

../images/Emo58.gifשאלה!

מאט פארקמן מת? זהו? ולמה נייתן אמר שהוא בצרות? ולאן תיכנס הרוח של סיילר עכשיו? מותח...... וחבל שגרטשן עזבה
וכמעט בא לי שנוח ימות כבר וזהו, הוא מעצבן אותי!

elall

Member
מנהל
../images/Emo58.gifמש"ש

זה די צפוי שפיטר יציל את פרקמן בבית חולים, לא? ואז סיילר יחזור לפרקמן.

למעלה