עוד יומיים לתחרות התמונות

fazer_1000

New member
RUTA 40 - כביש 40 המיתולוגי באמצע פטגוניה,

ארגנטינה. רוחות צד קבועות שנעות בין 80-160 קמ"ש, שביל אינסופי. התמודדות מנטלית לא פשוטה. הישוב הקודם היה תחנת דלק עם בית שהוא גם מסעדה ואחסניה עם שתי מיטות (אני ישנתי באוהל בחצר..), 300 ק"מ אחורה. הישוב הבא הוא רק עוד 100 ק"מ והוא כולל.. הפתעה - תחנת דלק ובית. הכבישביל הזה שם את כביש הסרגל בכיס הקטן, מאות ק"מ ישרים לחלוטין. סה"כ באותו יום 650 ק"מ קשים מאוד.

shmueles

New member
אמיץ

יצא לי לעשות אבל עם טנדר...למזלי גם היה פנצ'ר, לא הייתה אפשרות להחליף גלגל בגלל שחיזקו יותר מדי את הברגים, והגלגל נתקע בתוך הABS, אבל נו מילא הגענו לעיר-לא זוכר את שמה באמצע הלילה על הג'אנט :)

רק המחשבה על מאות קילומטרים

ישרים ומפלץ רוטט בין הרגליים גורמים לי לרייר על התמונה ועל המשמעות שמאחוריה מקום ראשון!!!!!

yoyopolanski

New member
מדהים...

עשיתי את הדרך עם טנדר שכור וחדש מהשקיות, בוא נגיד שמזל שלא אוכפים מהירות בצי'לה, כי לא לקח לי הרבה זמן לסיים את הדרך הזו... אה, ואני חושב שאפילו פגשתי אותך באל-קלאפטה, אני זוכר את הקנאה העצומה שחשתי...

SOLO TREKKER

New member
תמונה יפהפיה. מעוררת געגועים לפטגוניה.

יש גם איזו תמונת שקיעה ברותה 40?

fazer_1000

New member
כן יש...

אבל אני מעדיף את זו, כביש 3 ("כביש החוף") שמתחיל באושאוויה ועולה צפונה עד בואנוס איירס, בערך 3500 ק"מ. עצירה ללילה באיזו תחנת דלק וכלבת רוטווילר שנמצדה אלי ולא עזבה אותי עד למחרת (כולל לפרק לי את האוהל באמצע הלילה כדי שאמשיך לשחק איתה בבקבוק...)

vmisha

New member
באותו הטיול

התמונה הקודמת צולמה בכביש מעלה גלבוע
. זאת - איפשהו מעבר לקו הירוק

vmisha

New member
טיול "רבע איירון באט" ../images/Emo67.gif

ממנו הבנתי שאיירון באט זה לא בשבילי

למעלה