עוד יומיים לתחרות התמונות

זהר ו

New member
אביב בגליל

ברקע מצוק הארבל ומאחוריו הכנרת מתמזגת בשמיים. מרץ 2009 .

זהר ו

New member
אגמים בנגב

מכרות הפוספטים בנחל צין מלאים מים לאחר השיטפון הגדול של חורף 2010.

פרארי1

New member
אחלה תמונות ונופים, רק הערה קטנה

שרשרת את תמונותיך להודעה השניה במקום להודעה שפותחת את השרשור ובכף "עקפת בסיבוב" את כל מי ששרשר לפניך. לא מכובד.

זהר ו

New member
אני משער שלא התכוונת ל "בכף" ושזו אינה אלא

שגיעת הקלדה. איני יודע למה כן התכוונת: האם התכוונת "בכיף" או "בכך" אבל האמת היא ששניהם נכונים. קבל תמונה שלי עם ארתור (גבר לעניין) וחבר שלו בנחל פרצים. צולמה כשעה לאחר שהחלקתי במהירות כזו, שמוטב לא להזכירה בפרהסיה (רואים קצת סימנים על האופנוע, אני כרגיל עם החולצה הכחולה אבל הפעם בלי סנדלים). זהר

פרארי1

New member
אכן טעות, הכוונה ל"בכך"

בדרך כלל אני מקפיד על הגהה לפני שליחה, כנראה שהסתחררתי מהתמונות

dtvet

New member
ככה אתה אוכה על האופנוע?

איך שאתה לבוש בתמונה, ככה אתה רוכב? בשטח?

זהר ו

New member
כמו ש ice כתב: זה היה רק לצורך הצילומים

בד"כ אני רוכב כמו יאיר (משמאל עם הימהה). מצורפת תמונת היציאה שלנו לעין חודרה. שים לב לכמה פרטים חשובים: 1. בניגוד לתמונה בדיונות, כאן אנחנו עדיין מחייכים. 2. כבר עברו מאז כמה שנים אבל עד כמה שאני זוכר המגבת עפה לו באמצע הדרך, דבר שלא מנע ממנו להמשיך.

kazzzy

New member
טיול לצפון

רכבתי עם אחי לצפון, ועצרנו לרענון אחרי שעתיים רצופות. התמונה צולמה ברמת הגולן, בכביש הכניסה לכנף. מנוחת הקסטומאי.

חוויה אפריקאית

במקום בו אין מכוניות, וכל הדרכים מלאות בבוץ כמעט תמיד, יש רק דרך אחת להתנייד. קוראים לה בג'אג' בוקסר 100, והוא כמעט האופנוע היחיד ברחבי אוגנדה. מוניות-אופנוע ואנשים פרטיים, ולמעשה כל מי שיכול להרשות לעצמו לשלם כ-1,200$ עבור אופנוע חדש שכזה, הם קהל היעד של החברה ההודית, שמייצרת גם את הטוקטוקים הידועים מדרום-מזרח אסיה. ניתן לראות שההפרדה על המושב בין רוכב למורכב היא מרומזת בלבד. הדבר כך על-מנת שיהיה ניתן להרכיב כמה שיותר מורכבים בו-זמנית. ואכן, לא נדיר לראות שם אופנוע שכזה עם רוכב ועוד שלושה מורכבים. על קסדות כמובן שאין מה לדבר.

למעלה