עוד חדשדשים!
|מיוחדת|

DesertRose7

New member
כי...

כי לא יודעת את האמת.. פשוט קצת ירדתי מהעניין.. אני קוראת שם לפעמים.. אבל לא כל הזמן!! את הולכת מחר? בואי נגיד ככה.. הסמל של הפורום שם.. אני עשיתי!

../images/Emo79.gifוואללה?

לוגו יפה...אני הייתי די חדשה בפורום שעשו את הסקר של הלוגוים, אז לא בדיוק בחרתי.... אני לא באה מחר, כי ככה, אין לי סיבה בעצם, למעשה אני לא באה למפגשי פורומים כי אין לי איך, אניט לא נוסעת באוטובוסים ובמוניות, בקיצור אני לא באה לשם מחר, את באה??

DesertRose7

New member
לא נראה לי..

כי בכל זאת.. אני לא בפורומים כבר הרבה הרבה זמן.. ויש מלא אנשים חדשים שאני לא מכירה וכל מי שאני מכירה כבר לא ממש שם.. אז זה קצת לא במקום...

../images/Emo79.gifוואללה...

חבל...גם אני לא יודעת אם יהיו שם הרבה...אבל מה שחבל זה שהלהקה תהיה שם. הכי מצחיק יהיה עם הלהקה תבריז להם
לא סתם...זה לא היה נעים

DesertRose7

New member
זה הרי המפגש השני

עם הלהקה.. בראשון אני הייתי !!! הם נור נורא נורא נחמדים ומצחיקים שיא... מלא בדיחות פרטיות שלהן.. רק חבל לי שאורי עזב...(הוא גר שני רחובות ממני)

../images/Emo79.gifוואללה???

<למה אני כותבת את זה כל הזמן?!?!> יש בגלריות בפורום תמונה שלך איתם? ושני רחובות ממך? אני הייתי מתה אם אחד מהם היה גר שני רחובות ממני ואפילו 20!

DesertRose7

New member
חחח...

באמת הרבה וואלה! אין בגלריה תמונה שלי.. אבל זה מאותו מפגש.. גם אני הייתי שם! יאפ.. שני רחובות ממני.. כבר יצא לי לראות אותו כמה פעמים.. שמעי.. גבעת שמואל.. אני אורי והאלפקה! הוא היה נורא נחמד כשהוא שמע שאני מגבעת שמואל במפגש..

DesertRose7

New member
אולי באמת..

חח.. אבל האמת בקשר לשיר הזה.. הם כתבו אותו עוד לפני שאורי הצטרף אליהם! הם שמעון שיר (אני לא זוכרת איזה) והיו שתי מילים שנשמעו כמו אלפקה.. אז הם אמרו למה לא? נכתוב שיר על אלפקה.. וגבעת שמואל התאים להם ללחן.. אז בסבבה!! זהו סיפורה של מלכה..או יעל.. איך שבא לה!

DesertRose7

New member
חחחחח...

הייתה לי מורה ביסודי שקוראים לה מלכה.. והיא מגבעת שמואל גם.. וכולם מכירים אותה.. ושונאים אותה! אז החלטנו שהשיר עליה.. הויא בעצם אלפקה שהתחפשה!

../images/Emo79.gifוואללה?!?!

איזה מגניב! גם אני רוצה את מלכה! ולא משנה אם מורה או אלפקה! היי! יצא לי חרוז!!! בוא'נה, אולי אני אוסיף את זה לחצימה שלי??זה מה-זה מגניב! בעצם עכשיו כשקראתי את זה שוב זה לא ממש חרוז - אבל זה חביב+!

../images/Emo79.gifוואללה, זה אחלה דבר!

ישר אני מדפיסה סטיקרים! רוצה אחד בחינם? "גם אני רוצה את מלכה. לא משנה אם היא מורה או אלפקה!"

../images/Emo79.gifייאללה, בעצם וואללה!

הדפסתי כמה, עכשיו אני הולכת להדביק אחד על הדלת שלי, אחד על החלון ואם את רוצה תבואי איתי לכבישים לחלק את הסטיקרים, תזימי את חברים ש'ך...

שלום! ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

אני בטוחה שתהני מהדיסק ..זה אחד הדיסקים הכי שווים! טוב זה מארון 5

ברוכה המצטרפת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ברוכה הבאהההההה השתלבות מהירה ומהנה
אממ...אני הדס בת 14 (שיהיה) מת"א

DesertRose7

New member
WELCOME

יש שם שנוכל לקרוא בו לך????. זה יעזור.. אני שחר.. ואני בת 16.. נעים מאוד!! :)

למעלה