עוד חדשדשים!
|מיוחדת|

DesertRose7

New member
שלום אנשים!!

אני חדשה פה כמ וששמם לב......... יאיי.. אנ יכל כך שמחה!! רק עכשי וראיתי שיש פורום חדש.. בדבר הזה של תפוז שמודיע.. הם נחמדים שהם מודיעים לי! אני שחר.. אני בת 16 ואני מגבעת שמואל!! ומצטערת אם יש פה שרשור הכרות שפספסתי!!

ronimylife

New member
שלום אני חדשה ואני חולה על מארון 5

ועל כל השירים שלהם והייתי רוצה להצטרף לפורום.

bluelove7

New member
שלום../images/Emo140.gif

קוראים לי רונלי(שם מעפן)בת 11 מירושלים אוהבת את מארון

mor kutcher

New member
וול היילווווווווו!!!!

שלומלום מעריצי מארון 5 השולטיםםםםם!!! אני מור, מעריצה מושבעת מהרגע שפתחתי טיאראל ואדם(
) שר בקולו הענוג את "דיס לאב"... לא מזמן קניתי את הדיסק- שהוא אחד הדיסקים הכי טובים שקניתי...פשוט תענוג... ואני בעיקר מאוהבת באדםםםםם
הופ טו פיט-אין... צ'או פיפול!!!

חחח מזל"ט על הפורום :) ושמעו סיפור

מלפני כמה חודשים שהאלבום שלהם רק יצא במקרה הורדתי(ממש במקרה) ונדלקתי השמעתי לחברים שלי, והם לא אהבו ואני שמעתי תשירים שלהם כל היום. ועכשיו
אחרי כמה חודשים גילו אותם והם מצליחים. אבל אני עדיין בדעה ש Harder To Breathe זה אחד השירים הטובים ביותר שקיימים.

cool miki

New member
שלום אנשים.. אני חדשה../images/Emo70.gif

היי.. מה המצב
אני חדשה פה, ואני מתה על מארון5...

../images/Emo79.gifכבר כמה ימים אני מציצה בפורום..

ועכשיו יש לי הודעת הצטרפות רשמית!!! אני שייק'ה, אני בת 12, ואני גרה רחוק-רחוק... לא מזמן שמעתי את השיר המדהים this love ונדלקתי, ממש ממש בקרוב אני אקנה את הדיסק ויהנה עוד יותר!

l o v e m e 12

New member
יווווווווווווווווווווו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יוווווווו
כמה זמן לא הייתי בפורום!!!!! שנים חחח (טוב נסחפתי).... אז.... מה חדש חבודים וחבודות?! איזה כיף שעכשיו she will be loved בפראש !!!!! יאללה דברו איתי צ'אוו

CiNdErElLa3887

New member
ברוכה הבאה רונלי ../images/Emo24.gif

ואין לך שם מעפן! אני הילה נעים מאוד:)

CiNdErElLa3887

New member
וולקםםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif

וואי כמה חדשים יש היום איזה יופי! נעים מאוד ! אני הילה

CiNdErElLa3887

New member
עכשיו תקבלי..קבלת פנים רשמית...

ב-ר-ו-כ-ה ה-ב-א-ה
אני מקווה שתהני בפורום
אני הילה.. שמחה להכיר

l o v e m e 12

New member
../images/Emo49.gifהאא נ.ב --

חחח ברוכות הבאות לפורום וסליחה שלא אמרתי כלום פשוט.. לא הייתי פה... אני שחר בת 13 וחצי כמעט 14.. מכפר תבור נייס טו מיט יו!!
מארון 5 my only love

DesertRose7

New member
היי שחר

גם אני שחר!!! ובקשר לפראש.. אני עוד רואה את זה שהם פשוט ימאיסו עלי א תהשיר הזה והוא כבר לא יהיה אחד האהובים עלי.. זה יקח הרבה זמן... אבל אני שונאת חרישות!!

l o v e m e 12

New member
כנ"ל אני..(סורי שלא עניתי מזמן לא..

כתבתי בפורום... אני יודעת מרוב ששומעים תשיר הזה אני כבר משתגעת!! חח ויש לך שם יפה!!

DesertRose7

New member
מצטרפת לקבלת פנים הרשמית!

ברוכה הבאה.. אני שחר.. אני בת 16 ואני מגבעת שמואל! תהני לך פה.. גם אני דיי חדשה

DesertRose7

New member
אממ..כרגע..

באסטד אבל!! ואבל גדול..חחח.. הייתי בדורבנים.. ובטח שם ראית אותי.. גם בתפוז וגם בהייד

למעלה