עוד דמויות למכירה של דרגוןבול

DVD10

New member
../images/Emo41.gif עוד דמויות למכירה של דרגוןבול

עוד דמויות למכירה נוספות לקודמות. למכירה בובות/דמויות אספנות (Action Figures) של דרגוןבול (Z,GT) למכירה: דמויות שקניתי בחול (כמעט כולם, למעט 1 או 2 לא נמכרו מעולם בישראל). כמעט כל הדמויות (למעט אחדים בודדים) חדשות לחלוטין, ורק היו בתצוגה ולא שיחקו איתן. הדמויות נמכרות במחירים של בין 50 ל 100 שקל, חוץ מהדמויות הגדולות של גוקו וקריליל בחליפות חלל שעולות יותר. לפרטים, מחירים, וקניה אנא פנו אלי במסר או בטלפון 052-4210082.

dekel555

New member
טוב חאלס...

מספיק כבר! כבר פתחת איזה 5 שירשורים ואם אף אחד לא קונה אז זה כנראה בגלל שאין ביקוש או שאף אחד לא צריך את זה אז דיי...

DVD10

New member
מאיזה נסיון אתה אומר שלא קנו? קנו!

אם כל הכבוד, מכרתי כבר מעל ל 25 דמויות, זה שאנשים לא מגיבים בפורום לשרשורים לא אומר כלום. אז אם אנשים קונים, בבקשה את תגיד "אף אחד לא קונה" כי אתה לא שואל אותי, אבל אני רק מגיב שיש לזה ביקוש. אם כבר אני מגיב, אני נותן על כל 10 דמויות שקונים דמות מתנה - (11 במחיר 10), והורדתי קצת את המחירים ואני עושה הנחות למי שקונה כמה דמויות. תודה.

זה באמת נחמד שאתה מוכר אוסף

כל-כך מגוון ומהריב [ואנ'לא צינית..] אבל נא לא לפתוח הרבה הודעות חדשות D: תשרשר או תקפיץ את ההודעות הישנות יותר שגם הן נמצאות בעמוד הראשון.

DVD10

New member
../images/Emo41.gif עוד דמויות למכירה של דרגוןבולול

עוד דמויות למכירה נוספות לקודמות. למכירה בובות/דמויות אספנות (Action Figures) של דרגוןבול (Z,GT) למכירה: דמויות שקניתי בחול (כמעט כולם, למעט 1 או 2 לא נמכרו מעולם בישראל). כמעט כל הדמויות (למעט אחדים בודדים) חדשות לחלוטין, ורק היו בתצוגה ולא שיחקו איתן. הדמויות נמכרות במחירים של בין 50 ל 100 שקל, חוץ מהדמויות הגדולות של גוקו וקריליל בחליפות חלל שעולות יותר. לפרטים, מחירים, וקניה אנא פנו אלי במסר. תודה.
על כל דמות עשירית שקונים אני נותן אחת חינם לבחירתכם!!!

DVD10

New member
לקונים הפוטנצילים

קחו בחשבון שעכשיו יש למכירה את כל צורות פריזה (פריז): צורה 1. צורה 2. צורה 3. צורה 4. צורה 5 (סיבורג). יש את 3 צורות של הגרסה היפנית של GT (נדירים משנת 96). SS4 GOKO. SS4 VEGETA. SS4 VEGETO. ויש את מג'ין VEGETA (מקיטה) בכמה צורות. בקיצור לא מעט דמויות מדהימות ונדירות למכירה. רוצים לקנות: 052-4210082.

gokussj2

New member
רק תיקון קטן

זה לא vegeto ss4 זה gogeta ss4 וג'יטו היה רק בדרגון בול זי

DVD10

New member
צודק

כתבתי מהר מדי, אבל זה לא תירוץ לטעות כזאת.

gokussj2

New member
:) חפיף לא רציני , תגיד

חוץ מהיותך אספן מקצועי , ראית את הסידרה? כמה ראית? כל העונות , כל הסרטים?

DVD10

New member
אני יחשיב את עצמי ל"פריק" של DBZ GT

כמובן זה כולל לראות את כל הסדרות והסרטים. ולראות אותם ביפנית, אנגלית, ומה שיצא בעברית (מצטער). אתה צריך לראות את הדמויות שאני מוכר ביחד, זה צבא של דרגוןבול.

gokussj2

New member
חחחח יפה יפה

גם אני אותו דבר , גם כן פריק , ראיתי את כל העונות והסרטים , בשלושת השפות (וגם קליפ מהקטע עם ראדיץ מהפרק הראשון באיטלקית חחחח) , אני שומר במחשב את כל עונת דרגון בול ודרגון בול זי , 4 סרטים של דרגון בול , 13 סרטים של דרגון בול זי , 2 הספיישלים , הסרט האבוד ותקציר על עונת הדרגון בול זי מהתחלה עד לטראנקס , את ג'יטי אין לי במחשב מסיבה עקרונית שפשוט זאת עונה שמביישת את הפירמה :)

DVD10

New member
האם אתה פריק באמת?

כן ראיתה הכל, אבל נכון שאני רוצה למכור דמויות, אבל כל אחד שמעריץ לא משנה בין כמה הוא, קונה או/ו אוסף דמויות של מה שהוא "פריק" שלו!!! אה, ושחכתי להוסיף לתיאור של הסדרות המלאות שאני מוכר: יש לי את כל האנדרואידים למכירה: 20. 19. 18. 17. 16 (עם יד נשלפת, שמגלה את התותח למכת הסיום שלו). ואת כל צורות סל למכירה. סל. סל כמעט מושלם (עם זנב בעל יכולת תזוזה). סל המושלם. סל המושלם (גרסה שונה). וכמובן אם ראית/ראיתם את שאר התמונות יש מספיק דמויות למכירה.

gokussj2

New member
רק שתדע אם הייתי יותר צעיר

הייתי קונה ממך את כל האוסף הזה על ההודעה הראשונה , באמת אוסף יפה אהבתי את כל הבובות יפות מאוד!!!!!

DVD10

New member
מה קשור צעיר???

אני בן 23, עוד מעט 24. זה שהדמויות האלו נקנות ע"י ילדים ונמכרות בחנויות צעצועים זה רחוק מלהיות ילדותי או משהו כזה. דבר ראשון אתה חייב דין וחשבון לעצמך, אם אם אתה לא קונה שחברים שלך או אחרים יגידו שזה ילדותי על תשים עליהם. תראה טוה שרוב הדמויות שנמכרות או בכלל דמויות בעולם מגיעות בכמה גרסאות, (כמו עבע שונה, פשנים שונות הצללה שונה וגם בגרסאות מבריקות ולא מבריקות) דבר ראשון זה שבישראל רוב השוק הוא של ילדים בני 4-14 זה רחוק מלהיות כך בעולם, בארה"ב לדוגמא אוספים כאלו נאספים רק ע"י אנשים בוגרים ותראה טוב שאני מבוגר ואוסך ושומר על המצב כחדש אני לרוב הדמויות אפילו לא הזזתי את הידים אז אם חדשות לחלוטין. אני מזמין אותך אלי, תראה את הדמויות ושוב אלה דמויות אספנות לכל דבר, COLLECTEBLE ACTION FIGURES שמיועדות ומיוצרות לאספנים. אני מוכן להוריד לך מחירים ולתת לך את מחיר טוב על כל כמות שתקנה. ץחשוב איזה מדהים זה לשים לתצוגה אותם או בתנוחות קרב, מניסיון שווה כל שקל או כל דמות, תתקשר אלי 052-4210082.

gokussj2

New member
אז זהו שלא בדיוק הבנת את הכוונה

זה לא שדיברתי בצורה כללית על בובות שמיועדות לילדים , אלא שדיברתי על עצמי ספציפית שכשהייתי יותר צעיר אז התעניינתי בזה ורציתי כאלה בובות , היום אין לי כל כך התעניינות בבובות אבל ברור שיש אנשים מבוגרים שאוהבים לאסוף , זה דבר מקובל יש כל כך הרבה סוגי אספנים של מחשקי יךדים , אני בכלל לא רואה את זה בצורה מוזרה , ולגבי מה יגידו חברים , חחחח ממש אני לא מושפע מהם , אני הולך לפי מה שנראה לי ואם לא טוב להם שיהנו , למשל היו כאלה שצחקו על הסידרה אמרו לי שזה לילדים , אז הסברתי להם שהם טועים ( בסוף גיליתי שאותם אנשים רואים את ארתור)

DVD10

New member
ראתור אני לא רואה

אבל תראה אני יודע שיש בו איזה 10 שאנשים בקושי שכותבים בפורום אבל כמו שאמרתי אני כ "פריק" DB FBZ DBGT לא מבין איך אפשר לא להחזיק איזה דמות או דמויות בחדר, על המדף, על הטלוויזיה או על מסך המחשב, כי אני מדי פעם מקפיא את התמונה בזמן סרט או סדרה ומסתכל על הדמויות ומתפעל כל פעם מחדש איך הדמויות נראות 1:1 כמו בסדרה (לא כולם אבל רובם). שוב, אני לא יודע בן כמה אתה אבל אם אתה בגיל סביר (לא 6) אני מזמין אותך לראות את הדמויות שלמכירה ואני מבטיח לך שאתה תשתכנע, תמונה זו תמונה אבל לראות את הדמויות ולהבין איזה מדהימות. ושוב בלי התחיבות מציידך, אבל אם תשתכנע אני ימכור לך במחיר דמויות שלא נמכרו בארץ ונדירות במחירים טובים. YOUR CALL.

gokussj2

New member
אולי

אם היה לי כסף מיותר הייתי הולך על זה אבל כיום אני זקוק לכל שקל (צריך למצוא עבודה) , בכל מקרה אם אתה כל כך אוהב אותן אז למה אתה מנסה למכור?

למעלה