עד כה בפורום!

../images/Emo41.gif עד כה בפורום! ../images/Emo60.gif

אוקי אז ככה.. אני אשים הכל כאן במסודר!
סקר - עלה הסקר הראשון בפורום! אתם מוזמנים להצביע!
קישורים - התחלתי להעלות כמה קישורים לעמוד הקישורים של הפורום! תמשיכו להוסיף קישורים לשרשור שנעמה פתחה!
טאגליינס - בינתיים יש שני קישורים בטאגליינס. אני אמשיך להוסיף לשם שירשורים שתפתחו!
גלריות - אוקי אני עוד מעט אפתח כמה גלריות, אני יודיע לכם גם איזה. אבל יש לי שאלה.. האם לפתוח גלריה של הופעות של הראל, כלומר גלריה כללית.. או לכל הופעה או כמה הופעות לפתוח גלריה משלה\ן? כי נגיד לקדם אפשר לפתוח גלריה משל עצמה. בכל מיקרה, זה משהו שאני מתלבטת לגביו והחלטתי לשתף אתכם - אז מה דעתכם?!
מאמרים - אני בקרוב אעשה מאמר עם כל עובדות שכתבתם בשירשור שפתחתי (הוא נמצא בטאגליינס). עוד מאמר שצריך להכין כולל את כל הטלפונים והאתרים שדרכם אפשר להצביע להראל. בעיקרון ליאור כתב אותם באחד השירשורים בעמודים הראשונים, אבל זה היה מועתק מהפורום הרישמי שלו. אני מעדיפה שתהייה לנו גירסה אחרת, מאשר להעתיק. אז אם מישהו רוצה, אתם מוזמנים להכין מאמר שכזה. אם לא, אני אכין בשלב קצת יותר מאוחר.
לוח אירועים - כולם מוזמנים להוסיף את ימי ההולדת שלהם ללוח!! בנוסף, יעזור לי אם תוסיפו כל פעם תאריכים להופעות שלו!
לוחות הפורום - פתחתי לוח לכל מספרי האיסיקיו וחבריו.. אתם מוזמנים להוסיף את שלכם!
משפט הפורום - שרשרו לשרשור של החייכנית המקסימה את הצעותיכם! בקרוב תיערך ההצבעה! בינתיים - פנו מקום בחתימה שלכם
העמוד הראשי של הפורום - אני מתחילה לסדר גם אותו לאט לאט.. עכשיו ליד הודעת המנהלת, יש מקום לתמונה.. אז בעיקרון אני יכולה לשים בינתיים סתם תמונה שאני אבחר.. אבל אפשר גם שכל אחד יבחר את התמונה שנראית לו המתאימה ביותר (בקיצור התמונה האהובה עליו) ונעשה הצבעה או משהו.. בעיקרון בפורום רוזוול יש משחקון כזה.. שכל יום שמים 4-5 תמונות.. כאשר לכל תמונה יש אייקון. כל חבר בפורום מצביע לתמונה שהוא הכי אוהב על ידי כתיבת האייקון המתאים בכותרת. ואז בסופ"ש עושים טורניר בין כל התמונות שנבחרו באותו שבוע. ואפשר גם כל חודש לעשות עוד טורניר של כל הניבחרים.. בקיצור, אפשר לשחק עם זה איך שרוצים. אני יכולה גם כל שבוע או כל חודש להחליף את התמונה בעמוד הראשי לתמונה הניבחרת! ככה בעיקרון מכירים תמונות חדשות וגם זה משחקון נחמד. אז אם בא לכם - תגידו מה דעתכם!
עוד הצעות - שרשרו לפה

איזה תחרויות? ../images/Emo60.gif

כשתחרות תתקיים סופית, אני אוסיף כמובן. בינתיים אני פשוט לא סגורה על מה מתקיים ומה לא.

t0mi

New member
פששששששש איזה פורום מושקע יצא לנו

אבל תוסיפי את תחרות החתימות!! שוווההההה וצל"ש! מנהלת לעניין!!

יש לנו כבר 6 עמודים, שמתם ../images/Emo23.gif??

*
תודה על התמיכה בובות
**לוח האירועים עלה, אבל הוא ריק - אז תוסיפו עניינים!**

שמתי לב, כבוד לנו../images/Emo106.gif

ובקשר לעניינים- אני אחשוב על משהו
כעיקרון יש לי הרבה דברים להציע אבל הפורום לא בשל מספיק...
צריך לחכות עוד שבוע שבועיים והפורום יפרח

../images/Emo41.gif נפתחו כמה גלריות ../images/Emo60.gif

אנוכי עובדת בשצף קצף!
אני ממשיכה לעדכן את העמוד הראשי.. הוספתי לעמוד הראשי (לבינתיים) את התמונה השנייה שנעמה שרשרה לכאן.. כי היא פשוט מדהימה!
חוץ מזה - הוספתי כמה גלריות. לא שמתי בהן תמונות עדיין, אבל אתם כמובן מוזמנים!

ayaliar

Well-known member
פששש משקיענית אחת!

הכל נראה נפלא אני רוצה לעצב את התמונה לעמוד הראשי. אני אעשה כמה אופציות ואולי תאהבו

א-ו-ל-יייייייייייייייי נאהב?!?!?!

איה.. עדיין לא נולד הבנאדם שלא יאהב את העיצובים שלך חח זה לא נורמלי.. כל החתימות שלך שמורות אצלי במחשב!!!

למעלה