../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif
קודם כל איציק הספיק להקדים אותי ולהודיע על הסקר החדש, אבל קודם כל תוצאות הסקר הקודם: לכבוד הוולנטיינס הבא (על חלקנו) לטובה- מי הזוג המתאים והאהוב ביותר בתוכנית?
לימור ושמעון (נו, תהיו יצירתיים...)- 16 מצביעים
סבתא ושוקי (הזוג שמעולם לא מימש את אהבתו, וחבל שכך)- 6 מצביעים דויד ותקווה (קצת כמו משפחת באנדי הישראלית, לא?)- 4 מצביעים לימור ואהרה`לה.. (~לבבות~)- 2 מצביעים לימור ורפי גינת (ושמישהו ינסה לעצור אותם)- 2 מצביעים לימור ואבשלום קור (איזה חתיייך!)- 2 מצביעים חממי ונטלי (האיש והגורמט, האישה וה... גורמטים
)- מצביע אחד לימור ואבי ביטר (ויצאו להם גוזלים אנורקטיים קטנים וחמודים)- מצביע אחד כבוד השר ושושנה דיין (עוד זוג שיכל לנסות לממש את אהבתו ומעולם לא עשה זאת)- 0 מצביעים סה"כ השתתפו בסקר 34 אנשים. נו, מסתבר שעם כל הביזאריות והמקוריות רובכם המוחץ רואים בלימור ושמעון את הזוג המנצח. השאר מפנטזים על רומן בין סבתא ושוקי, ואוהבים גם את דויד ותקווה. הסקר החדש שלנו הוא (שאיכשהו כבר חמישה הספיקו להצביע לו): בקרוב עומדים בעלי כלבות ברחבי הארץ לנסות ולשדך אותן לעכברוש הג`ינג`י, והכל בתוך הפנינג "מי תהיה אשתו של שוקי?" ברב"י, אחד מתוך לא מעט מבצעים נחוצים יותר ופחות שרב"י אירגנה בעונות האחרונות. מה דעתכם?
העם נקעה רגלו! נמאס מספיישלים חסרי טעם, שיתמקדו בלהצחיק בלי לעשות יותר מדי רעש מסביב...
רוב המבצעים האלה היו נחמדים סטייל "שוקי שוב הביתה" בעונה הקודמת, אבל הפעם זה נשמע קצת מטופש..
מוקדם מדי בשביל לשפוט, כשהרעש סביב בת זוגו החדשה של שוקי יתחיל תשאלו אותי שוב...
ענק! זה נשמע רעיון מצוין, אני אוהב/ת את כל המבצעים השטותיים והחמודים האלה!
לא אכפת לי. לכו להצביע!
יש לנו גם שני מאמרים חדשים שעוסקים במיקי גבע- המאמר הראשון הוא ביקורת קצרה על המופע החדש שלו, והמאמר השני הוא כתבת ראיון מעניינת ומאוד מומלצת עם מיקי. עוד היום אני אתחיל לעבוד על העלאת כל התמונות לגלריות, ואני מקווה שעוד היום אספיק לעדכן אותכם גם על עדכונים בגלריות התמונות מהצילומים ובשאר הגלריות.
קודם כל איציק הספיק להקדים אותי ולהודיע על הסקר החדש, אבל קודם כל תוצאות הסקר הקודם: לכבוד הוולנטיינס הבא (על חלקנו) לטובה- מי הזוג המתאים והאהוב ביותר בתוכנית?