עדכונים!

PopPy

New member
../images/Emo41.gifעדכונים!../images/Emo41.gif

הפורום עובר תקופה קצת יבשה בשבועיים בלי רב"י וגם אני לא כ"כ הייתי פה השבוע בגלל לחץ בלימודים, אבל סוף סוף הגיע גם עדכון קצר בפורום שלנו, ובשבוע הבא סוף סוף רב"י חוזרת
קודם כל יש סקר חדש! לכו להצביע!
תוצאות הסקר הישן שעסק בדעתכם על התוכנית המאה, ממש כאן: פיצוץ! פשוט מושלמת. (6 מצביעים) אחלה, אבל היו יותר טובות... (11 מצביעים) נוסטלגי ודביק מדי לדעתי. (מצביע אחד) נחמד, אבל חסרו הרבה יותר מדי דמויות נוסטלגיות (4 מצביעים) סה"כ הצביעו 22 פורומיסטים. הסקר החדש הוא: לכבוד הוולנטיינס הבא (על חלקנו) לטובה- מי הזוג המתאים והאהוב ביותר בתוכנית? לימור ושמעון (נו, תהיו יצירתיים...) דויד ותקווה (קצת כמו משפחת באנדי הישראלית, לא?) חממי ונטלי (האיש והגורמט, האישה וה... גורמטים ;) ) לימור ואהרה`לה.. (~לבבות~) לימור ורפי גינת (ושמישהו ינסה לעצור אותם) לימור ואבשלום קור (איזה חתיייך!) לימור ואבי ביטר (ויצאו להם גוזלים אנורקטיים קטנים וחמודים) סבתא ושוקי (הזוג שמעולם לא מימש את אהבתו, וחבל שכך) כבוד השר ושושנה דיין (עוד זוג שיכל לנסות לממש את אהבתו ומעולם לא עשה זאת) אז טוב, חוץ משלושת האפשרויות הראשונות אף זוג לא ממש מימש את אהבתו, אבל שלוש אפשרויות זה מעט מדי
ושוב- לכו להצביע!
יש גם כמה מאמרים חדשים, בחרו בסידור ע"פ תאריך ותוכלו לראות שיש שלושה מאמרים חדשים (ישראל ביתנו שמומלצת במיוחד, דוגי סטייל שהיא כתבה קצרה על שוקי וכתבה עם ראיון קצר עם אורנה על זכייתה של רב"י בתור תוכנית השנה של מעריב לנוער), שלושתן ממעריב לנוער ומצאתי אותן כשעשיתי סדר בחומר שלי על רב"י. יש עוד כמה כתבות נחמדות שמצאתי וגם את הכתבה הגדולה מסופשבוע של מעריב, בהזדמנות אני אקליד גם אותן. תהנו! גם הרשימת אייסיקיו שלנו שמונה עכשיו 19 חברים התעדכנה לאור דרישת הקהל- אני יודעת שהיא לא נראית משהו אבל אני לא כ"כ טובה בדברים האלה ודי גנבתי למישהי את הקוד (בהסכמה, בהסכמה..
) כך שאם יש לכם הצעות אחרות בבקשה תעבירו לי אותן במסרים
ד"א, יש כרגע עדכונים בשרתי תפוז ולכן בימים הקרובים ייתכן ולא תראו את העדכונים בעמוד הקהילה שלנו וייתכנו קצת תקלות בענין עדכון התכנים, אנא התאזרו בסבלנות
ודבר אחרון- הפורום היום חוגג חמישה חודשים!, וזה אומר שממש עוד חודש (אם לא נהיה בחדר האטום ונתענין יותר בסדאם חוסין מאשר בפורום "רק בישראל") נחגוג יומולדת חצי שנה לפורום! צפו לספיישל קטן בחודש הבא, בינתיים נסתפק ב
קטן לפורום

PopPy

New member
אופס../images/Emo9.gif

אף פעם לא הייתי טובה במתמטיקה... הפורום חוגג היום ארבעה חודשים ולא חמישה כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, כך שאם לא נשב בחדר האטום נחגוג בעוד חודשיים חצי שנה

אז בגלל זה שאלת אותי באיציק כמה../images/Emo16.gif

חודשים עברו מאז "החודש העשירי"?! *בורח מאתי. ומהר.*
ניר

PopPy

New member
../images/Emo9.gif

מה?! אז התבלבלתי ורציתי להיות בטוחה שהתבלבלתי! (?!)

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהסקר קורע../images/Emo70.gif

אני כבר הולכת לראות את המאמרים- כל הכבוד
בקשר לסקר- אני לא יצירתית
לימור ושמעון אר דה קאפל פור מי

LoLo16

New member
אתי-

איזה כתבה גדולה הייתה בסופשבוע
את מדברת על "המנגנון של שמעון"

Bohemian kid

New member
הפוך נהפוכה...

אם נהיה בחדר בהאטום נהיה עסוקים להיות פה במחשב, מה לא?

Bohemian kid

New member
פופיפו ../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

ושארית הפליטה
(טו מאצ' אזרחות) אתם אוהבים כחול ואדום
YES
אתם אוהבים טייטס
YES
אתם אוהבים חננה
YES
אתם אוהבים את שמעון
YES
אתם רוצים את המשכורת שלו|
YES
אתם רוצים את כולם ביחד
YES
(לא
) YES, YES, YES, YES
אז נכון שאתם רוצים כתבה ממעריב על ארז
עם תמונה של סופר חננה
רק תגדיו ואפשפש בסלסלה

Dracos Love

New member
../images/Emo6.gifתחילה חשבתי שהוא תאר אותך!../images/Emo108.gif

*בורחת מניר*

../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif

אה כן, שיניתי את האייסיקיו שלי ל-163732855... אפשר לשנות אותו ברשימה? תודה

Dracos Love

New member
שכחת! ../images/Emo108.gif

את הזוגות הכי חשובים: לימור ושוקי שמעון ושוקי ואממ יש עוד ! P: בטח לא היה מקום

Human Nature

New member
אני לא חושב שהיא שכחה...

אני מניח שהצנזורה של תפוז לא מסכימה להודאה בקיום יחסי בע"ח-אנשים.

f o x g i r l

New member
רב"י בשיטת "בלבל את הצופה../images/Emo70.gif"../images/Emo39.gif

השבוע תשודר התוכנית במהדורה מוקדמת בשעה 20:30, ובמהדורה המרכזית בשעה 21:17
(הדייקנות מעיתון "השבוע") קרדיט לי...
(או למעריב...
) רייטינג
~~~~~~~~~~~~~~ רב"י במקום 10 עם 19.5 אחוזי צפייה תגובות

LoLo16

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני בעד שכולנו נפנה עם עצומה ענקית לקשת ונגיד לה לשרוף את הרעיון המטומטם של לחלק את ר"בי ל-2
זה כזה סתווווווום

קקשתת... צבעים (../images/Emo34.gif) שרואים../images/Emo16.gif

מכאן... ברוכים הבאים לשעשועון "בלבל את הצופה", כל פעם תוצג שאלה, התקשרו אלינו ותענו את התשובה שלדעתכם נכונה. כמובן שכל פעם מספר הטלפון יתחלף, הרי... בלבל את הצופה! באיזו שעה תשודר המהדורה המרכזית (
) של רב"י השבוע? א. היא לא תשודר. ב. 21:17. ג. 21:19. ד. 20:30. קו הטלפון שמספרו 1-123-456-789 יפתח בעוד חמש שניות. הדקה וחצי שלכם (להתקשר) מתחילה מיד! סכום הזכיה מתנת "ערוץ 10", החברים במועדון "בלבל את הצופה". הקו נפתח! אתם מוזמנים להתקשר!
ניר

למעלה