../images/Emo41.gifעדכונים!../images/Emo41.gif
הפורום עובר תקופה קצת יבשה בשבועיים בלי רב"י וגם אני לא כ"כ הייתי פה השבוע בגלל לחץ בלימודים, אבל סוף סוף הגיע גם עדכון קצר בפורום שלנו, ובשבוע הבא סוף סוף רב"י חוזרת
קודם כל יש סקר חדש! לכו להצביע!
תוצאות הסקר הישן שעסק בדעתכם על התוכנית המאה, ממש כאן: פיצוץ! פשוט מושלמת. (6 מצביעים) אחלה, אבל היו יותר טובות... (11 מצביעים) נוסטלגי ודביק מדי לדעתי. (מצביע אחד) נחמד, אבל חסרו הרבה יותר מדי דמויות נוסטלגיות (4 מצביעים) סה"כ הצביעו 22 פורומיסטים. הסקר החדש הוא: לכבוד הוולנטיינס הבא (על חלקנו) לטובה- מי הזוג המתאים והאהוב ביותר בתוכנית? לימור ושמעון (נו, תהיו יצירתיים...) דויד ותקווה (קצת כמו משפחת באנדי הישראלית, לא?) חממי ונטלי (האיש והגורמט, האישה וה... גורמטים
) לימור ואהרה`לה.. (~לבבות~) לימור ורפי גינת (ושמישהו ינסה לעצור אותם) לימור ואבשלום קור (איזה חתיייך!) לימור ואבי ביטר (ויצאו להם גוזלים אנורקטיים קטנים וחמודים) סבתא ושוקי (הזוג שמעולם לא מימש את אהבתו, וחבל שכך) כבוד השר ושושנה דיין (עוד זוג שיכל לנסות לממש את אהבתו ומעולם לא עשה זאת) אז טוב, חוץ משלושת האפשרויות הראשונות אף זוג לא ממש מימש את אהבתו, אבל שלוש אפשרויות זה מעט מדי
ושוב- לכו להצביע!
יש גם כמה מאמרים חדשים, בחרו בסידור ע"פ תאריך ותוכלו לראות שיש שלושה מאמרים חדשים (ישראל ביתנו שמומלצת במיוחד, דוגי סטייל שהיא כתבה קצרה על שוקי וכתבה עם ראיון קצר עם אורנה על זכייתה של רב"י בתור תוכנית השנה של מעריב לנוער), שלושתן ממעריב לנוער ומצאתי אותן כשעשיתי סדר בחומר שלי על רב"י. יש עוד כמה כתבות נחמדות שמצאתי וגם את הכתבה הגדולה מסופשבוע של מעריב, בהזדמנות אני אקליד גם אותן. תהנו! גם הרשימת אייסיקיו שלנו שמונה עכשיו 19 חברים התעדכנה לאור דרישת הקהל- אני יודעת שהיא לא נראית משהו אבל אני לא כ"כ טובה בדברים האלה ודי גנבתי למישהי את הקוד (בהסכמה, בהסכמה..
) כך שאם יש לכם הצעות אחרות בבקשה תעבירו לי אותן במסרים
ד"א, יש כרגע עדכונים בשרתי תפוז ולכן בימים הקרובים ייתכן ולא תראו את העדכונים בעמוד הקהילה שלנו וייתכנו קצת תקלות בענין עדכון התכנים, אנא התאזרו בסבלנות
ודבר אחרון- הפורום היום חוגג חמישה חודשים!, וזה אומר שממש עוד חודש (אם לא נהיה בחדר האטום ונתענין יותר בסדאם חוסין מאשר בפורום "רק בישראל") נחגוג יומולדת חצי שנה לפורום! צפו לספיישל קטן בחודש הבא, בינתיים נסתפק ב
קטן לפורום
הפורום עובר תקופה קצת יבשה בשבועיים בלי רב"י וגם אני לא כ"כ הייתי פה השבוע בגלל לחץ בלימודים, אבל סוף סוף הגיע גם עדכון קצר בפורום שלנו, ובשבוע הבא סוף סוף רב"י חוזרת