עדכונים

../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif

אז ככה ביום לידתה של ליבי של מירב, הייתי בבית חולים להחזרה שנעשתה ע"י ד"ר ארליך, העוברים היו מחולקים לארבעה תאים ביום ההחזרה ולפי דעת הרופא עוברים מעולים, הזמינו אותי לבדיקת הריון ברביעי לנובמבר. רונית הרגישה לא הכי טוב אותו יום להזכירכן יומים לפני זה עברה שאיבה הבן שלה היתה מעט נפוחה עוד, יום חמישי הגעתי הביתה ועד היום בבוקר כמעט ולא משתי ממטתי חוץ מלשירותים ולהתרחץ, אגב הרופא העלה לי את מינון האוטרוגוסטן את הפנינים משתי נרות שלוש פעמים ביום לשלוש נרות שלוש פעמים ביום ואת האסטרופם אני לוקחת רק פעמים ביום בוקר וערב. אתמול בבוקר שהתקשרתי לרונית לדבר איתה על משהו בעלה ענה לטלפון וסיפר שרונית בבית חולים משלוש לפנות בוקר כלומר יום חמישי בלילה בגלל חסימת מעיים כתוצאה מהטיפול ההורמונלי שעברה לפני השאיבה, היא נמצאת במצב של מיקרוסמולציה משהו כזה לא זוכרת את המילה הארוכה הזו כלומר בגלל ההורמונים הגוף שלה באוובר, השחלות נפוכות מאוד וחוסמות את המעיים שלה, הייתי מאוד מודאגת כל היום למרות שרונית הפצירה בי להרגע ולדאוג להיות נינוחה שההריון יתפוס הפעם כמו שצריך, אבל בכל זאת דאגתי. רונית עדין בבית חולים להשגחה צמודה, ואני משתדלת לנוח, למרות שהגב שלי ממש כואב מהשכיבה המרובה. אני מאוד סקרנית לדעת אם תפס הפעם, ואני מקווה שזו תהיה ההחזרה האחרונה בכל מקרה מה דעתכן על בדיקת סטיקר לפני מועד בדיקת הדם?..אני כל כך סקרנית. טוב זהו עדכוניי להפעם חוזרת למיטה לשכב, מירבי חייבת לציין שהודעת הלידה של ליבי שמחה אותי מאוד כבר דברתי עם רונית על הבוקר ובשרתי לה היא אחלה מזל טוב מכל ליבה ורק נחת. שבת שלום בנות

בוקר טוב דרדי

אני חושבת שהמילה הארוכה שאליה התכוונת היא: היפרסטימולציה. הכוונה היא גירוי יתר של השחלות. מסרי לרונית החלמה מהירה ותגידי לה לשתות ה-מ-ו-ן - זה מאד עוזר. וכמובן - שיהיה בהצלחה

מירבי*

New member
היי דרדסית..

מקווה שאת מרגישה טוב, מה שלום רונית, היא השתחררה מבי"ח כבר? מאחלת לכם הצלחה גדולה

עדכונים..../images/Emo41.gif

רונית משתחררת היום מבית החולים היא עברה מסכנה כמה ימים לא קלים עם זונדה ושטיפות קיבה וכ´... אתמול הכלו לתת לה לשתות היום היא תתחיל לאכול ואני מקווה שהיום תשתחרר אני מרגישה מעולה..ומקווה שבעוד שבוע גם אתבשר על הודעה משמחת.

למעלה