עדכונים

WundeRKind

New member
../images/Emo27.gifקלי שברה שיא חדש!!!!!

קלי נכנסה ישר למקום הראשון של המכירות הדיגיטליות של השבוע!!!! היא האמנית איידול הראשונה שהצליחה להגיע להישג הזה!! בבילבורד בנתיים היא מקום 97, כשעוד לא יצא הקליפ.. אז אנחנו בדרך הנכונה!!

shay08

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקלי במקום הראשון בבילבורד האמריקאי!!!

שברה את השיא של בריטני קפיצה ממקום 97 למקום ה1 בריטני הקפיצה ממקום 96 למקום ראשון עם Womanier השבוע קלי מכרה 280,000 עותקים בארה"ב

shay08

New member
זה הסינגל הראשון שלה במקום הראשון אחרי הראשון

WundeRKind

New member
אני חושב שאתה טועה....

אין סיכוי שהוא מקום ראשון בבילבורד אם הוא מקום 17 במדיה בייס. הוא מקום ראשון במצעד ההורדות הדיגיטליות, לא במצעד 100 הגדולים..

WundeRKind

New member
טוב אני בהלם ../images/Emo6.gif

לא חשבתי שהשיר יצליח כ"כ, איזה אושר

WundeRKind

New member
../images/Emo27.gifקלי כתבה פוסט חדש

"תודה רבה לכולכם על שאתם מבקשים את השיר שלי ומצביעים לו! הוא מצליח ממש טוב בזכותכם, אז תודה תודה תודה! השיר האהוב עלי ביותר כרגע הוא "Gives you hell" של All american rejecets! שיר מעולה! אם אתם חיים באיזו אבן ועדיין לא שמעתם את השיר הזה אז תורידו!! הוא מעולה! אני עומדת להתחיל בחזרות להקלטות עם הלהקה על ההופעה הראשונה של הסינגל החדש שלי, שתהיה בבהמה.. אז לא כ"כ נורא, אני מאוד מתרגשת לקראת זה, וגם הלהקה! בדיוק סיימתי לראות את התוצאה הסופית של הקליפ החדש והוא סופר חמוד, כולכם תראו אותו בקרוב, הבנות יאהבו את הגבר שיש שם, יוסטון, ולכל הבנים שבניכם... טוב, אתם תקועים איתי!, סתם בצחוק... (את החלק האחרון לא תרגמתי כי הוא משעמם...
)

Bleed for Me

New member
Gives you hell שיר מעולה../images/Emo99.gif

וקליפ קורע!
אין ספק שיש לה טעם טוב
איזה כיך שהיא חזרה

Because Of May

New member
חחחחח איזה חמודה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

"הבנות יאהבו את הגבר שיש שם, יוסטון, ולכל הבנים שבניכם... טוב, אתם תקועים איתי!" XDDDDDD. היא ענקית!
. וגיבס יו הל
!

WundeRKind

New member
../images/Emo27.gifקלי ממשיכה לעלות במצעד המדיה בייס

עלתה עוד מקום אחד למקום ה-17 CLARKSON My Life Would Suck W... RCA/RMG 2009 4074 2352 1722 128 31.6 18.2 +13.3 17 19 18 FRAY

HadarMahluf

New member
יאו יאו יאו

אאאאאייזה כייייףף כ"כ כיף לשמוע את זה,הלוואי וזה רק ימשיך ככה תודה רבה רבה:) חחחח הרגה אותי "אתם תקועים איתי" אני אשמע את השיר שהיא המליצה עליו P: תודה:)

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifהשיר Save Me- גירסה מקורית !!!../images/Emo41.gif

פורסם שאחד מהשירים שיהיו באלבום הוא Save Me. זהו הביצוע המקורי של Save Me ע"י Gone Til November אני חייב להגיד שזה שיר מ-ד-ה-י-ם....אני ממש ממש ממש מצפה לו, ובמיוחד בגירסה שקלי תשיר אותו... http://www.youtube.com/watch?v=jAnM_pwqYZg&eurl ( מאי ברקע יש תמונות מהסרט דמדומים
) ממומלץ

WundeRKind

New member
מה הקטע של כל הגרסאות המקוריות האלו?../images/Emo12.gif

זה לא כייף..
זה כאילו קאבר? כל הדיסק זה קאברי? חחח בכל מקרה, לא התאפקתי, אבל זה יהיה השיר האחרון שאני אשמע שהוא לא של קלי, אהבתי מאוד!! מזכיר מאוד את sober (האגדי
) מחכה בקוצר רוח לגרסא של קלי (למרות שלא נראה לי שהיא תהיה שונה במיוחד)

למעלה