עדכונים

ג ב ש ו ש

New member
מועדון מעריצה- כתבה בידיעות אחרונות../images/Emo88.gif

תודה לדינה מהרישמי
כתבה של רז שכניק בידיעות של היום: "נינט טייב כבר הוזמנה להשתתף בהופעה שנערכה בשיקגו לזכר המזמר הנערץ עליה ג'ף באקלי, אבל בסופו של דבר סירבה ברגע האחרון לקחת חלק במופע, לאחר שהאירוע נקבע ליום שייש בערב. למרות ביטול ההופעה ההיא ניתנה לנינט הזדמנות נוספת. בסוף השבוע היא אמורה להופיע ב"הארד רוק קפה וניו" בפריז, במופע המציין שנה למותו של באקלי , מי שהיה אחת ההבטחות הגדולות במוזיקה האמריקאית. באקלי הספיק להוציא רק אלבום אחד לפני שטבע בנהר המיסיסיפי ב-1977 והוא בן 31. מאז נערכות יוזמות להנצחתו, בעיקר עלידי אמו מארי גיוברט. מוזיקאים מכל העולם שמעריצים את באקלי או הושפעו ממנו שולחים בקשות להשתתף במופעים, ומהם נבחים הזמרים שיופיעו בערבים לזכרו. ההופעה בפריז תחל בשעה 19:00 ותסתיים בחצות. נינט תבצע שלושה שירים, באחד מהם יצטרף אליה גארי לוקאס, מי שהיה הגיטריסט של באקלי. השיר No one must find you here הוא למעשה סשן של 6-7 דקות על הבמה. מדובר בשיר שמעולם לא הוקלט ובאקלי נהג לבצע אותו בהופעות חיות בלבד. "בשבילי זה הרבה מעבר לחלום שהתגשם" אומרת נינט, "אני לא מתייחסת לזה כאל הישג בדרך שלי בקריירה, אלא כמימוש של פנטזיה. מבחינתי זה להגיע הכי קרוב שאפשר לאמת של ג'ף באקלי. יש שם קובץ מאוד מכובד של אנשים שהולכים להיות באירוע ולהופיע, שמרגישים בדיוק כמוני. זה בהחלט קסם בשבילי ואחד הדברים הכי מרגשים שקרו לי בחיים ובטח בקריירה. היה לי חבר שההופעה הקודמת בוטלה, אבל זה לא היווה שיקול. לא רציתי לחלל שבת ובוסופו של דבר הכל יצא לטובה". קיבלת שיר שלא הוקלט מעולם, תשתמשי בו בעתיד? "השיר הזה בעצם נכתב על ידי באקלי בעבר, כשהוא היה בגילי. לא מזמן גארי לוקאס פשוט פנהאליי ונתן לי אתהשיר עם הקלטה של הופעה שלהם משנת 95. זה דבר גדול בשבילי ולגמרי לא מובן מאליו. זה למעשה לתת לי לשיר את מה שהוא, באקלי, רצה להגיד ואני מאוד מתחברת למילים. לוקאס גם הציע שאשלב את השיר לאלבום שלי באנגלית וזו זכות גדולה שנפלי בחלקי. אשמח לעשות את זה". אז אפשר כבר לדבר על האלבום השני? "עוד אין על מה. זה בדרך ואנחנו ממשיכים לעבוד".

ג ב ש ו ש

New member
נינט ורוקפור-וידאו../images/Emo168.gif../images/Emo202.gif../images/Emo88.gif

מההופעה שהייתה באנובה לא מזמן. אני שמעתי את זה בלייב גם בהופעה בבארבי וזה באמת מדהים..כנסו ותהנו: זה הביצוע לשיר של רוקפור "Wild Animals": http://youtube.com/watch?v=TzWHtWv8VPM וזה לשיר שכתב ג'ף באקלי והגיטריסט שלו שהביא את השיר לנינט כמו ששמענו..השיר נקרא "No One Must Find You Here"-אחד הדברים המדהימים ששמעתי
http://youtube.com/watch?v=_dy4ZB61Rig תהנו

למעלה