עדכונים

../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif

עודכנה הודעת המנהל\ת, אתם מוזמנים להציץ, ונוסף סקר. האם אתם אימו? הערות, הארות, תלושי קניה לסטימצקי אתם מוזמנים לשרשר לפה. (הימנעו משוקולדים, אני אלרגית.)

PerfectSP

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

עמיר יא אימו!!!!!!!!@#$%^&D: מתי יצא לי לפגוש אותך שוב?!
למרות שהיה נחמד לפגוש אותך באיזה יום חמישי לא מזמן

Amir Noy

New member
moi? emo?../images/Emo12.gif

NO WAY
יש סיכוי יום חמישי השבוע אני בתל אביב.. שבוע הבא לא יצא לי..כי יש לי יום שישי מבחן ענקי במתמטיקה..ולפחות יום חמישי אני ארצה ללמוד אליו ><"

PerfectSP

New member
XDDDD ../images/Emo190.gif

חס וחלילה אתה
יש לי מחר מבחן בתנ"ך!!!ואני כ"כ שונאת את המקצוע הזה!!!
והמורה הזאת הבריזה לנו מכל השיעוריםXD באמת!!XDD יוצא לך להיות ב-20 או ב-13 בת"א?D: אחד זה פורים והשני מקבלים תעודות אצלנו

o pie

New member
מצחיק שאף אחד לא רוצה להודות שהוא באמת כזה

מה אני עושה פה באמת?

PerfectSP

New member
XDD אני אסביר לך מה!D: ../images/Emo190.gif

אנ חייבת לציין שהסגנון אימו כבר מזמן לא בראש סדר העדיפויות שלי כמו שהיה פעם..^^ אבל אתה נכנס לפורום, ויש פה אנשים נחמדים,ופורום נחמד,אז אתה נשארD:

mulon1984

New member
צ'טער

לא, אני לא אימו, למרות שדין בטח יטען בעקשנות. מבחינת אופי אני מניח שאני פאנקיסט-טהור. שזה אומר בעצם "מתלבש-איך-שבא-לו-שומע-מה-שבא-לו-עושה-מה-שבא-לו". מה שכן אני פשוט נדהם מהאימו בכל פעם מחדש. יש מוזיקה מגניבה, יש בגדים יפים, ובכלל, כזאת תרבות צבעונית :) הם כמו האינדיאנים!!!

PerfectSP

New member
XDDDג אבל לא לא!!!!!!!! ../images/Emo190.gif

פאנקיסטים הם כמו אינדיאנים!!!!!!!!1 מוהיקן זו תסרוקת אידיאנית מסורתית ועתיקה, אשר האינדיאנים היו נוהגים לעשות אותה ולצבוע את הקצוות בצבעי כתום אורגניים המסמלים שקיעה
~בכלל אין לי פרזנטציה באנגלית על פאנק וקראתי בויקיפדיה~

mulon1984

New member
מי הולך עם מוהק בכלל?

פאנק זה אומר לעשות מה שבא לך. לצערי הרבה הרבה אנשים חושבים שפאנק זה ללבוש בגדים קרועים ולעשות מוהק ופירסינג. NOT הטעם האופנתי שלי נע בין עניבות וחולצות מקסטרו מן ועד הבגדים הכי זרוקים בעולם. ואם אני הולך עם עניבה זה ממש לא הופך אותי לפחות פאנקיסט מהזרוקים שבכיכר דיזינגוף. ואני מכיר שבט אינדיאנים שנהג ללכת עם פוני שחור על חצי פנים, ולפני קרב הוא היה צובע את השיער בצבעי מלחמה ורודים.

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

אני יודעת, אבל רציתי לחלוק את ידיעותי מויקיפדיה!!!!!!D: אופ אני צריכה לעשות על עבודה באנגליתתת><'

Billy Shirs

New member
מזלך...

לפחות את לא צריכה לכתוב עבודת חקר על "למה לתת מקלט לרוצח".

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

חחח כן... בכוונה חיפשתי את המשימה שתהיה הכי כייפית><' למה יש לך את זה?!באיזה מקצוע?XDDD

Billy Shirs

New member
תנ"ך...

ערי מקלט. בחיי, יש לי כל כך הרבה חומר לקרוא. *דוחה למחר*

PerfectSP

New member
יוו!!!כמו הרצל!!!! ../images/Emo190.gif

שטען שאוגנדה היא כמו מקלט לילה או משהו כזה><'

למעלה