עדכונים

West Doll

New member
לא הבנתי מה הקטע הזה היה בכלל../images/Emo122.gif

בהתחלה שראו "מישהי" מדליקה נרות אני כזה "יואו זה הולך להיות משעמם" ואז אחותי מסתכלת עליי כזה: "
אני לא מאמינה שאמרת עכשיו משעמם על ניקול" ואני אומרת לה "איפה ניקול איפה? זאת סתם אחת...
נ-י-ק-ו-ל!!!
" אני אהבלה בקיצור
אבל הבנו את הקטע שכולם חושבים עליה בתור הזמרת מהפוסיקאט דולז, זה היה קטע ממש מפגר וסנופ הרג אותי עם זה שהוא אומר לה איך קוראים לך והיא עונה לו ניקול שרזינגר והוא כזה "זה שם גרמני טוב"

Aeon

New member
הופעה פושרת ביותר אבל ניקול הייתה יפיפיה...!

punky doll

New member
כן... ההופעה התחילה טוב...

ואז לקראת הסוף כבר התחיל להיות לה קול צרוד... אבל בכללי הופעה טובה
והיא הייתה כ"כ יפה עם השמלה הזאת
והיא גם הייתה עם שיער פזור
הרבה יותר יפה ככה...

Aeon

New member
גם את שמת לב שהיא נהיתה צרודה לקראת הסוף../images/Emo35.gif

מסכנה, בטח היא התבאסה לאללה........

punky doll

New member
בטח התכוננה הרבה להופעה

ואיבדה את הקול מכל החזרות... וגם המזג אוויר בגרמניה לא הכי טוב בעולם מלמנוע דלקת גרון וכו'...

West Doll

New member
ניקול הייתה נראית מדהים!../images/Emo99.gif

כל ההופעה של וויל אני כזה חושבת "איך לעזאזל הם יעברו משיר כזה קיצבי לבייבי לאב??" אבל זה היה ממש טוב
חוץ מהסוף שבכלל לא שמעו את ניקול והיא החליטה לצעוק למיקרופון כשהוא נמצא מטר מהפרצוף שלה. אבל זה לא עניין אותי...היא היתה מהממת

West Doll

New member
אה ותגידו...

נכון כל הקטע עם הבר המפגר הזה והסולן של הפו פייטרז החופר היה מיותר לגמרי? איזה שעמוםםםם הטקס השנה היה מזה מעפן! וההופעות הולכות ונהיות מעפנות. אני זוכרת את ההופעה של הדולז ב-EMA
וואי, זאת היתה הופעה שווה....

punky doll

New member
ההופעה של הדולז ב-EMA הייתה אחת החזקות../images/Emo70.gif

הן ממש הקפיצו את כל האולם... וגם נראה כאילו היו שם הרבה יותר אנשים... ובאמת שלא חשבתי שיקרה ל-EMA מה שקרה ל-VMA בשנים האחרונות אבל השנה ה-EMA ממש היה מ-ש-ע-מ-ם-
-
-
ולמרות שחשבתי שאולי סנופ יעיר קצת את ההופעה הזאת אבל הוא בקושי הופיע וגם שהופיע הוא היה משעמם (חוץ מהקטע עם ניקול... זה היה חמוד..) אפילו יותר מהפו פייטרס... הקיצור הופעה עם הרבה קהל והרבה צופים וטוב שניקול הופיעה שם...

Aeon

New member
אני חשבתי שהפו פייטרס וסנופ

היו,... בוא נגיד 'המעוררים' של הטקס, כל הטקס היה מעפן, ואבריל הטאמבלית הזאת! הייתה לה הופעה מטומטמת - כל ההופעה היא אחורה וקדימה אחורה וקדימה
ברור שמבבחינת ההופעות ניקול ווויל הצילו את המצב... הגדול - טקס בושה!

West Doll

New member
איזה כיף,

בכל מקום שאני קוראת כתוב שההופעה של וויל וניקול היתה הטובה ביותר בטקס

West Doll

New member
חעעעע תראו את ניקול בת 9!../images/Emo6.gif

בהאלווין... איך היא נראית שונה
אמאלה. ואיזה רזה

punky doll

New member
אל תנסו להיכנס ללינק

זה יעבור ישר לדף של הדולז בוויקיפדיה... אבל בטח עוד שבועיים-שלוש זה עוד פעם יופיע...

למעלה