עדכונים

punky doll

New member
השמועות על האלבום החדש ממשיכים להופיע...

בפעם ה-1000000 ויקיפדיה העלו את רשימת השירים שצפויים להיות באלבום החדש של הדולז, Double the Trouble, שכבר קים הודיעה בלאונג'/Vside שהשם של האלבום בכלל לא ידוע כי עדיין לא התחילו לעבוד על האלבום. לפי ויקיפדיה האלבום צפוי לצאת בינואר 2008 וכולנו יודעים שזה בלתי אפשרי כי עם קידום האלבום של ניקול והפרוייקטים של כל אחת מהדולז (סרט בכיכובה של אשלי, תוכנית טלויזיה חדשה בכיכובה של קים, ארגון צדקה של כרמית וג'סיקה ומלודי שעובדות על מוזיקה משלהן) הסיכוי שהתחילו בכלל להקליט שירים הוא קלוש... אז אל תתלהבו שאתם קוראים פה שהאלבום יוצא בינואר כי הוא לא... קרוב לוודאי ייצא בקיץ 2008 (בערך באותו זמן שהאלבום הקודם של הדולז יצא, בסביבות ספטמבר-אוקטובר... ככה אני חושבת...) אבל הרשימת שירים נראית מעניינת...
http://en.wikipedia.org/wiki/Double_the_Trouble_%28album%29 מה דעתכם על זה

tamir r

New member
דיווח מויקיפדיה../images/Emo98.gif+עטיפת הסינגל SUPER VILLAIN

לפי ויקיפדיה האנגלית הסינגל הבא של ניקול יהיה SUPER VILLAIN והוא ייצא בנובמבר, יחד עם צאת האלבום HER NAME IS NICOLE. הנה עטיפת הסינגל SUPER VILLAIN כפי שפורסמה בויקיפדיה

West Doll

New member
אני מתה לשמוע את האלבום רק בגלל

שסוף סוך נשמע קצת מהבנות האחרות.. באלבום האחרון ניקול אשכרה כיכבה ברוב השירים ובאלבום הזה נזכה לשמוע קטעי סולו מכל אחת ואחת מהבנות. זה יהיה מעניין
וברשימת שירים כתוב את השיר Steam
מה הקשר? וגם כל האמנים האורחים שיהיו באלבום נשמעים ממש אחלה[ג'סטין, כריסטינה אגילרה, ני-יו, טימבאלנד ופרינס]. קיצר, שיצא כבר האלבוםםםםםםםםםם

shay08

New member
איפה WUL?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

היא בטוח הופיעה איתו, אולי הוא עדיין לא עלה לרשת.

punky doll

New member
לא היא לא הופיעה עם WUL

רק שלושת השירים האלה... אבל יש גם ריאיון ומאחורי הקלעים וזה עדיין לא עלה... גם אני הייתי די בשוק שהיא לא שרה WUL... גם כשהדולז היו ב-AOL Sessions הן הופיעו 4 שירים: buttons, beep, stickwitu ו-don't cha... וגם WUL הוא הסינגל הראשון שלה אז זה די מוזר שהיא לא הופיעה עם השיר הזה...

shay08

New member
HNA ממש ממש טוב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבל אני לא רוצה שהוא יצא כסינגל, עדיף שיצאו שירים קצביים....אני ממש רוצה לשמוע את השיר עם טימבאלנד.

punky doll

New member
תודה../images/Emo70.gifתודה../images/Emo70.gifתודה../images/Emo70.gifתודה../images/Emo70.gif

חיפשתי את זה בכל מקום ולא מצאתי... תודה

Aeon

New member
יו איזה שיר מהמם זה HNA......

שיר כזה לחופה של חתונה...
יו, איזה מדהים...

West Doll

New member
כן, הורדתי אותו עוד אתמול בבוקר...

[אני ויפעת ביחד
] בהתחלה לא כזה אהבתי אבל אחרי איזה 10 שמיעות ממש אהבתי

West Doll

New member
זה לא שיר מהאלבום הקודם שלהם...למעשה

זה לא שיר משום אלבום שלהם. זה שיר של Ne-Yo והוא הציע אותו לבקסטריט בויז. הם הקליטו אותו אבל אח"כ התחרטו ולא רצו את השיר אז ני-יו הציע את השיר לניקול, היא הסכימה ועכשיו השיר יהיה באלבום שלה. היא לא חידשה אותו זה השיר שלה עכשיו.

Aeon

New member
יווווווווו, קטלני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל זה לא המעיל מבייבי לאב
או שאני טועה...

West Doll

New member
ניקול ידועה בתור אחת שממחזרת בגדים../images/Emo3.gif

סתם סתם
אבל את זוכרת איך היא היתה חורשת על החזייה המנומרת הזאת מהפוסיקאט דולז?
גאד, היינו רואים את החזייה הזאת בכל מקום! היא נהייתה יותר מפורסמת מניקול.

Aeon

New member
פחחח, נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

ואל תשכחי שגם אשלי ומלודי היו לובשות אותה - אז בכלל
...

למעלה