עדכונים הרבה זמן לא עדכנו
W West Doll New member 20/9/07 #2 הפוטושוט של המגזין Giant ב-HQ! יש שם כמה תמונות ממש נחמדות וכמה ממש מוזרות כאן.
W West Doll New member 20/9/07 #3 ריהאנה בתוכנית של אלן דג'נרס../images/Emo26.gif אני חושבת שראיתי כאן ששמו את הקטע של ריהאנה שרה את SUAD בתוכנית, אז הנה הראיון שהיה לאחר ההופעה להורדה למי שרוצה. כאן. [קליק ימני-שמירת יעד בשם] וההופעה למי שרוצה להוריד- פה.
ריהאנה בתוכנית של אלן דג'נרס../images/Emo26.gif אני חושבת שראיתי כאן ששמו את הקטע של ריהאנה שרה את SUAD בתוכנית, אז הנה הראיון שהיה לאחר ההופעה להורדה למי שרוצה. כאן. [קליק ימני-שמירת יעד בשם] וההופעה למי שרוצה להוריד- פה.
W West Doll New member 20/9/07 #10 ריהאנה מופיעה לייב עם השיר HTILY. הופעה טובה לדעתי יותר יפה לה לבד כאן.
W West Doll New member 20/9/07 #12 תצביעו לריהאנה בטקס הפרסים vibe. להצבעה. היא מועמדת בוידאו של השנה עם אמברלה.
W West Doll New member 20/9/07 #14 למי שרוצה להוריד../images/Emo26.gif Making The Video - Shut Up And Drive - Part 1 Making The Video - Shut Up And Drive - Part 2
למי שרוצה להוריד../images/Emo26.gif Making The Video - Shut Up And Drive - Part 1 Making The Video - Shut Up And Drive - Part 2
W West Doll New member 20/9/07 #15 להורדה- ריהאנה ופול אאוט בוי שרים את SUAD מההופעה של ה-VMA ב-HQ! כאן.
W West Doll New member 21/9/07 #20 ריהאנה בטקס פרסי MOBO וריהאנה זכתה גם בפרס שם- best international artist. מזל טוב תמונות מהשטיח האדום. נראית מדהים רק אני לא מבינה מה נסגר עם הרגל שלה
ריהאנה בטקס פרסי MOBO וריהאנה זכתה גם בפרס שם- best international artist. מזל טוב תמונות מהשטיח האדום. נראית מדהים רק אני לא מבינה מה נסגר עם הרגל שלה