אלין, אם זה לא היה עצוב (אולי) זה היה מצחיק
גואל אמר לאלין וארז ששניהם הדיירים הכי בריאים בבית. אלין: "מה באמת?" גואל: "כן" אלין: "מה אתה מתכוון נפשית?" גואל: "כן" אלין (רגע, אני רוצה להיות בטוחה שאני אדם בריא בנפשי, אני חייבת לקבל תשובה ספציפית כי עד היום הייתי בטוחה שאני חולת נפש) : "נפשית, כן, אני בריאה?" גואל בפעם השלישית): "כן" אלין: "יש ! " (זהו עכשיו זה בטוח שאני לא קוקו, זה היה משתלם לבוא לאח הגדול) לאחר כמה דקות: אלירז: "אלין את בריאה". אלין: "לא חשבתי" (רגע, אולי הוא טועה) "לפי מה קבעת?" אלירז: אולי בטח אנחנו הדפוקים" אלין: "זה גם אופציה" (אז הכל פתוח או שאני קוקו או שלא, אבל יכול להיות שהוא טועה, צריך לבדוק לעומק) "אבל לפי מה אתה קובע?" גואל: "לפי זה שצפיתי בכם 5 שבועות". אלין: "יש!" לאחר כמה שתי דקות: אלין לגואל: אז אם אתה אם הגדרת מה בריא, אתה מרגיש בנוח להגיד מי לא בריא?" אלירז: "כל השאר" (חוץ ממני, מגואל וממך, תודה לאל שיש את גואל) גואל: "את רוצה לדעת מי לא בריא?" אלין (זהו עכשיו האמת יוצאת לאור) : "אני?...מי לא בריא"? גואל: "מי לא בריא? הרבה!" זהו עכשיו אלין יכולה להחליף בתעודת הזהות -נפש בריאה, ראש חלול, בגוף בריא. אני מסמפטת אותה, אבל קשה לי לפעמים עם דרך החשיבה שלה.