יאם, עכשיו בא לי..
S schmoopy New member 17/2/10 #337 אין יותר טעים מקציצות כרישה-פרסה וזה של אשכנזים יחביבתי. בראש השנה אוכלים את זה ואני מחסלת את הככככל מוותרת על אוכל אחר.
אין יותר טעים מקציצות כרישה-פרסה וזה של אשכנזים יחביבתי. בראש השנה אוכלים את זה ואני מחסלת את הככככל מוותרת על אוכל אחר.
ט טונטונה New member 17/2/10 #371 מה פתאום "פרסה" של אשכנזים- זה הכי ספרדי שיש המילה "פרסה" זה מילה של דוברי הלאדינו לכרישה וזה כל כך כל כך כל כך כל כך טעים
מה פתאום "פרסה" של אשכנזים- זה הכי ספרדי שיש המילה "פרסה" זה מילה של דוברי הלאדינו לכרישה וזה כל כך כל כך כל כך כל כך טעים
L laVita New member 17/2/10 #25 כרגיל כדי שהוא יצא רע והיא תצא כאילו עם כבוד. ככה הוא יצא הבחור הרע בסיפור..מתאים לה...פותנה קלאסי... אבל ראיתי שהיא מסדרת בגדים בארון לא אורזת..למה כתבת את זה? סתם?
כרגיל כדי שהוא יצא רע והיא תצא כאילו עם כבוד. ככה הוא יצא הבחור הרע בסיפור..מתאים לה...פותנה קלאסי... אבל ראיתי שהיא מסדרת בגדים בארון לא אורזת..למה כתבת את זה? סתם?
כ כפתורית1 New member 17/2/10 #37 מה קורה זה אמיתי,פוטנה עוזבת?,לא בדיחה יפה.. נראה לי שהמשחקים של פוטנה הם הפולניות האמיתית..... שרה קטנה עליה.
מה קורה זה אמיתי,פוטנה עוזבת?,לא בדיחה יפה.. נראה לי שהמשחקים של פוטנה הם הפולניות האמיתית..... שרה קטנה עליה.
Z zinioz New member 17/2/10 #72 לא מתביישת, אלא מתבאסת שהקהל בבית ישנא אותה על כך שהצביעה לאלין, ובטח גם לאלירז. עלובה הפותנה הזאת, אלירז ואלין מדהימים שסבלו את ההתנהגות שלה וכיבדו אותה 3 חודשים תמימים.
לא מתביישת, אלא מתבאסת שהקהל בבית ישנא אותה על כך שהצביעה לאלין, ובטח גם לאלירז. עלובה הפותנה הזאת, אלירז ואלין מדהימים שסבלו את ההתנהגות שלה וכיבדו אותה 3 חודשים תמימים.
N N o a m V New member 17/2/10 #11 מה ניסגר עם פותנה ? רוצה לעזוב באמת ? אלירז אמר לה עכשיו שהוא יביא לה את המזודה.
P Princess Lotta New member 17/2/10 #13 מדהים אותי איך היא נפגעת בטירוף אבל לא מבינה ולא מגלה רגישות כשנפגעים ממנה...
Z zinioz New member 17/2/10 #95 זה התרגיל הקלאסי של - אתה נפגעת ממני?! אני נפגעתי ממך פי אלף!!!!! רמה של ילדה בגן