עדכונים מהבית! יום 38- 22/12

shouldistay

Active member
לאלירז זה יעשה רק טוב להיות מועמד להדחה!

הוא הרי לא יעוף, יש לו אהדה גדולה בציבור. וגדלה והולכת! הוא אחת מ"אופציות" הנצחון של התוכנית. להיות מועמד להדחה זה מחזק, אנשים "מחממים" פלאפונים... אוהדים נשארים עירניים. זה כמו בובליל. וגם כשמישהו הוא מועמד, מראים אותו הרבה יותר בעריכה, וזה יעשה רק טוב לאלירז.

ערסחבק

New member
למישהו יש את המתכון של ה"שיבולות"?../images/Emo6.gif

אפילו ששרה אמרה שזה כמו דבק אני מוכרח לנסות..

אופירה67

New member
כוס שיבולת שועל על שתי כוסות נוזלים

נוזלים- מים/חלב/חלב סויה/חלב אורז (או שילוב הנוזלים- אני אוהבת כוס מים וכוס חלב סויה). מבשלים כעשר דקות.

OSNATMA

New member
../images/Emo41.gif אלירז נתם לאילה הרצאה מהסרטים!!!../images/Emo41.gif

פשוט נכנס בה כמו שרק הוא יודע בדרך אלגנטית ביותר, "את אישה מושכת ותו לא".... חזק ביותר. אלירז לגמרררררררררר

מיסטי22

New member
אילה,לפחות,לא מסיתה או "מחממת" נגד דייר..

כמו שעושים סער או גואל בעיקר גואל. השבוע גואל הסית את אילה כנגד סער (שהוא חבר), הבוקר הסית סער את אלירז כנגד אילה, לפני כן סער דיבר עם גואל שעודד אותו "להזהיר" את אלירז מפני אילה "הנוראית", לדעתי הגרוע ביותר הוא ג ו א ל למרות שהוא נעים הליכות- ממש נחש. כרגע,הוא מוגן ולא עומד להדחה...אבל עוד יכירו אותו....הוא חסר לב. אילה משחקת את המשחק - הכי נכון. היא שומרת על ניטראליות , ועל האינטרסים שלה וקשה לומר עליה שהיא אדם רע...נהפוךהוא... היא לא עומדת היום להדחה...ואדחה את כתב ההגנה עליה (מפורט יותר) בבוא הזמן. עתה חשוב להדיח את ש ר ה המרשעת.

גואל הצבוע אמר שהוא רוצה להגיע עם החברים שלו

לגמר, ושאחד מהחברים שלו ינצח. עלק רוצה שאחד מהחברים שלו ינצח, הרי זה ברור שהוא משתמש בכל אחד, כדי שלא ידיחו אותו.

../images/Emo41.gifאלירז שאל את איילה האם היא

מודעת להתנהגות שלה, ולנשיות שלה והאם היא יודעת שהיא יכולה לגרום לכמה גברים ליפול לרגליה באותו הזמן.... איזו טעות!! עכשיו היא עוד יותר תחשוב שהיא מלכת העולם או מינימום מלכת היופי
שלא נדבר שהאף שלה עכשיו בעננים... אגב היא ענתה שהיא לא מודעת לכך... בסדר, איזו שחקנית..

הדסה 44

New member
אילה

כל הכבוד לאלירז שהעמיד את אילה מול המראה וחשף את פרצופה האמיתי ניראה איך היא תתנהג בהמשך

בגלל חברה שלו

לא יהיו ידידים בגלל חברה שלו. אבל אלירז הראה ומראה שהוא נאמן לחברה שלו והם בתכלס בקושי היו ביחד לפני שהוא נכנס(לפי מה שהבנתי) וזה לא מונע ממנו לדבר אליה יפה והוא מבין שהיא באמת כזאת ולא משחקת ומזהיר אותה , כל הכבוד לו לא דוקר אנשים שקרובים אליו. לא אומר אני אוהב את חברה שלי ומנשק אחרת נשיקה לוהטת לא אומר אני אוהב את חברה שלי ומחבק כפיות מישהי אחרת נאמן לעצמו. לעומתו גואל אחח גואל , מלכלך עליה וקרוא לה לולי מלכלך על סער ואומר שהוא אוהב אותו. ואמר משהו לאלירז מה איכפת לי יש לי הצגה לתאטרון יש אוכל יש שתייה אני יושבת וצופה

../images/Emo41.gifהרגע איילה מדברת עם גואל על שיחה עם אלירז

במצ' 4, היא יושבת ומספרת לגואל מה שאמר לאלירז, לדעתי היא לא כל כך קלטה את אזהרות שלו, אמרה-איך הוא אומר לי שאני משחקת /אסטרטגית, קיצור גואל מרגיש לא בנוח, לא יודע איך לצאת ולהתחמק ממנה...

למעלה