עבודה

Maldini Girl

New member
../images/Emo41.gif עבודה

בנסיון להחיות את הפורום קצת.. האם אתם עובדים כרגע בעבודה מסוימת? אם כן- איזו, אם לא- למה לא? אוהבים את מה שאתם עושים? יש משהו מסוים שהייתם מתים לעשות? מרוצים מהשכר? האם עבדתם בעבר בדברים אחרים- ספרו ושתפו על כל מה שבא לכם.

netapet2

New member
מוחעחע

פעם ראשונה שאני יכולה לענות על זה בחיוב.. האם אתם עובדים כרגע בעבודה מסוימת? כןכן אם כן- איזו, מוכרת כרטיסים בבית קולנוע :) אם לא- למה לא? אוהבים את מה שאתם עושים?האמת? שמאוד יש משהו מסוים שהייתם מתים לעשות? לישון אבל זה בלי קשר מרוצים מהשכר? כןכן האם עבדתם בעבר בדברים אחרים- ספרו ושתפו על כל מה שבא לכם. עבדתי בברגר קינג, למשמרת וקצת XD ועבדתי בכפר השעשועים ואז המנהל ברח :O

DeadlyRose

New member
עבודה ../images/Emo69.gif

האם אתם עובדים כרגע בעבודה מסוימת? כן! וואו, אני מרגישה ממש פרודוקטיבית עכשיו
אם כן- איזו? אני עובדת בתור קופאית בקאנטרי קלאב בעיר, מה שאומר שאני סופרת כסף להנאתי ולפעמים עונה לטלפונים
אם לא- למה לא? ^ אוהבים את מה שאתם עושים? האמת כן, כשאין לקוחות אני קוראת ספרים או פותרת סודוקו
יש משהו מסוים שהייתם מתים לעשות? לעבוד בחנות ספרים, חבל שלא מקבלים אחרי צבא
מרוצים מהשכר? אני מניחה שמינימום זה לא כ"כ גרוע.. האם עבדתם בעבר בדברים אחרים- ספרו ושתפו על כל מה שבא לכם. בעיקרון זו העבודה המסודרת הראשונה שלי, תמיד הייתי עושה בייביסיטר או שיעורים פרטיים, אבל מיציתי את העניין.

Maldini Girl

New member
עונה

האם אתם עובדים בעבודה מסוימת? כן, אני עוזרת- טבח במסעדה באזור שבו אני גרה.
אוהבים את מה שאתם עושים? מאד. אני ממש נהנית ויהיה לי כ"כ חבל שאני אצטרך לעזוב בקרוב. באמת. נכון שהעבודה קצת שוחקת לפעמים, אבל ממש כיף!
יש משהו שהייתם מתים לעשות? האמת.. הייתי רוצה לנסות לעבוד במסעדה אחרת, שהרכבת המנות בה קצת יותר מורכבת. כי המסעדה שבה אני עובדת כרגע, היא מאד פושטית (למרות שהאוכל טעים..)
האם עבדתם בעבר בעוד דברים? כן. אצלינו בקיבוץ חייבים לעבוד מכיתה ט'. אז בכיתה ט' עבדתי באורווה של הקיבוץ(אז עוד רכבתי על סוסים), בי' עבדתי גם באורווה וגם בגני ילדים. בי"א עבדתי בעיקר באורווה אבל גם מידי פעם בהתרמות דם בקיבוץ, ובי"ב התפטרתי מהאורווה, והתחלתי לעבוד בגני ילדים+ התרמות דם, ובסוף עברתי לעבוד במסעדה שבה אני עובדת. חוץ מזה, הייתי עושה מידי פעם בייביסיטרים.

Anastasya11

New member
עבודההה ../images/Emo99.gif

רק כדי להסביר את הכותרת: עכשיו כשאין לימודים העבודה זאת הפעילות העיקרית שלי, וזאת חצי עבודה חצי קייטנה. כל החברים שלי שם, ועושים שם יותר כיף מאשר עובדים אז בגלל זה האהבה שלי אליה
האם אתם עובדים כרגע בעבודה מסוימת? כאמור כן... אם כן- איזו? פארק אתגרים, שזה כמו מיני לונה פארק כזה אוהבים את מה שאתם עושים? מאוד! עוד כמה שבועות צריך לעזוב ולא בא לי :\ יש משהו מסוים שהייתם מתים לעשות? בעתיד בטוח שכן, נכון לעכשיו לא נראה לי שיש משהו יותר טוב מרוצים מהשכר? זה אומנם מינימום, אבל מינימום משתלם כי עובדים שבתות וחגים אז זה יוצא הרבה האם עבדתם בעבר בדברים אחרים- ספרו ושתפו על כל מה שבא לכם. לפני 4 שנים עבדתי בחנות צילום, העבודה היחידה שהייתה לי חוץ מהנוכחית. לא הייתי מתה עליה, ורק עכשיו אני מבינה שלא הערכתי אותה נכון...

למעלה