ס-ק-ר

tttttttttt1

New member
../images/Emo41.gif ס-ק-ר ../images/Emo41.gif

מי כאן אוהב לכתוב שירים? [או בכלל - לכתוב] ו..על מה אתם בדרך כלל כותבים? מהם נושאי הכתיבה שלכם? יום טוב

tttttttttt1

New member
ניסית?

אני לא מדבר על לכתוב כמו שאומרים לך בבית ספר "תכתבו חיבור או שיר או משהו אחר" ואז זה יוצא חרא...אני מדבר על שיר שפעם ישבת לכתוב על נושא משלך..משהו שמטריד אותך או על נושא שאת חושבת עליו הרבה..

hadarh111

New member
אמממ ניסיתי

בתקופה ממש גרוע שלי יצא לי פזמון אחד קצר מדכא לחלוטיןP: יותר לא יצא לי הכישון החוצה.. " האם מישהו יודע, האם מישהו מבין מה עובר עליה מבפנים פעם אחת לא הצליחה פעם שניה אולי תעזור היא תגמור עם העצב היא תגמור עם הכל" זהו פה נגמר כישרון הכתיבה שלי..

tttttttttt1

New member
האמת היא -

לדעתי - אם יש לך נושא שמעניין לך [בעיקר נושא אהבה] אז אם יש לך הרבה רגשות בקשר לזה יכול לצאת לך שיר ממש טוב... התחלתי לאחרונה לכתוב שירים כדי להוציא כל מיני דברים שעוברים עליי [אסור לשמור בבטן
] וזה ממש מקל..זה גם ממש נחמד [מסתבר...] תנסי פעם אחת...הכי הרבה שיהיה - יצא משהו לא נחמד...אבל גם יכול לצאת משהו ממש יפה...תכתבי על משהו שקשור אליך, משהו אמיתי, אל תחפשי נושאים.. בכל מקרה -שיהיה בהצלחה..

GR££N woMAN©

New member
המממ לא יודעת.

אולי אני לא מחוברת לעצמי מספיק או משהו, או שזה מעניין אותי מספיק כדי שייצא משהו טוב. אבל תודה

../images/Emo121.gifלא חושב יותר מדי

פשוט שופך לדף מה שיש. תכתבו כל הזמן בלי לחשוב זה הכי טוב:)

tttttttttt1

New member
אתה רוצה להעלות לפורום איזה שיר?

שאנשים יראו? או שאתה כותב למגירה?

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif כותבת סיפורים קצרים,

ובדר"כ כותבת טרגדיות נעורים.

מאוד אוהבת לכתוב.

יש לי המון התחלות של סיפורים, חלקן מתקדמות יותר-חלקן פחות. יש לי גם כמה שירים, אבל לא משהו איכותי ביותר.

חח גם לי יש המון התחלות

משום מה בקטעים הספרותיים אני אף פעם לא מוצאת סוף.אני פשוט משאירה מזה התחלה..

רייל

New member
פואמות.

(שירים שלא נועדו להלחנה. ולעיתים רחוקות מאוד פרוזה.)

tttttttttt1

New member
ואני תמיד חשבתי שפואמה זה

שיר ממממממממממממממממממשש ארוך.....

למעלה