ס י כ ו ם ש ב ו ע

PeaceXx

New member
../images/Emo41.gif ס י כ ו ם ש ב ו ע ../images/Emo41.gif

סליחה על ריבוי ההודעות בזמן האחרון..
אבל הייתי חייבת כי ממש בא לי שיהיה פה חיי יותר!
סיכום שבוע!
קודם כל שבת שלום! איך עבר השבוע מ10-1? ומה שלומך? מה הדבר המצחיק שקרה לך השבוע? שמעת הרבה רג'ינה בשבוע הזה? גילית איזה שיר חדש, או התאהבת בשיר מסוים שלה? מה התכנונים לשבוע הבא? איך המצב רוח שלך עכשיו מ10-1? כמה אתה משועמם עכשיו מ10-0? כמה אהבת את הסקרון החמדמד שלי מ10-1?
שיהיה לכם שבוע מעולה, עם עוד המון כאלה אחריו!!

Mr Bing 17

New member
רג'ינה למלכות ישראל ויהודה.

קודם כל שבת שלום! איך עבר השבוע מ10-1? שמונה ומה שלומך? נחמד קצת מה הדבר המצחיק שקרה לך השבוע? גיליתי שהפורמט של עדי אשכנזי מועתק ממש ועכשיו היא מוכרת אותו לCBS משהו פה פישי. שמעת הרבה רג'ינה בשבוע הזה? המווןןן כתמיד. גילית איזה שיר חדש, או התאהבת בשיר מסוים שלה? לא ממש התאהבתי מחדש אבל בבטר. מה התכנונים לשבוע הבא? לעשות מועד ב' במתמטיקה וזה הכל. איך המצב רוח שלך עכשיו מ10-1? 5 כמה אתה משועמם עכשיו מ10-0? 8 כמה אהבת את הסקרון החמדמד שלי מ10-1? חמדמד ממש ממש שלוש עשרה נקודות מלאות ושליש.

נגמר בצפר ../images/Emo12.gif

קודם כל שבת שלום! איך עבר השבוע מ10-1? 7.5 ומה שלומך? יכול להיות יותר טוב מה הדבר המצחיק שקרה לך השבוע? לאזוכרת שמעת הרבה רג'ינה בשבוע הזה? נופ. פטריק וולף
גילית איזה שיר חדש, או התאהבת בשיר מסוים שלה? אה, לא. אבל ביום שבת ראיתי את נרניה השני והיה השיר שלה (או לא שלה?) בסוף, שלא הכרתי, אם זה נחשב. מה התכנונים לשבוע הבא? טסה לחו"ל איך המצב רוח שלך עכשיו מ10-1? 6 כמה אתה משועמם עכשיו מ10-0? 1 כמה אהבת את הסקרון החמדמד שלי מ10-1? 9! אבל הוא נסגר באמצע אז ברחה לי התשובה והתעצלתי לכתוב אותה מחדש

PeaceXx

New member
כן כן!!

זה אכן היה השיר שלה בנרניה! קוראים לו The Call הוא ממש ממש יפה. הנה קישור: http://uk.youtube.com/watch?v=7qRPURWXfA4&feature=related

S m e l l y Cat

New member
סיליון טםטםטם.

קודם כל שבת שלום! איך עבר השבוע מ10-1? 8 ומה שלומך? שמונה מה הדבר המצחיק שקרה לך השבוע? אתמול כל מיני צחוקיות.. שמעת הרבה רג'ינה בשבוע הזה? לא ממש רק AB ועוד קצת.. גילית איזה שיר חדש, או התאהבת בשיר מסוים שלה? כן התאהבתי מחדש בNo One מה התכנונים לשבוע הבא? לטוס איך המצב רוח שלך עכשיו מ10-1? זה ממש תלוי גם 5 וגם 8. כמה אתה משועמם עכשיו מ10-0? 4 כמה אהבת את הסקרון החמדמד שלי מ10-1? מליון ושתיים נקודה עשרים וחמש בשלישית!

S m e l l y Cat

New member
לא למקום מעניין...

ללטביה זה ליד רוסיה.. מעניין אם לרג'ינה יש שורשים שם. לאן את טסה?

S m e l l y Cat

New member
צרפת זה כיף

באיזה יום את נוסעת? בון וויאז'! פראנס אֵה טְרֶה בֶּל. זֶ'סְפֵּר קֶה טוּ אֶקוּט רז'ינה ספקטור טוּ לֵה ווֹל.

S m e l l y Cat

New member
האא..ביום חמישי..

אז לצערי לא נפגש. והיי זה כבר כמעט יום שני! אז להתראות בנתיים..

PeaceXx

New member
יו! לאן את טסה?

אני מקווה מאוד שתיהני מלא! ותודה על המחמאות על הסקרון שלי

PeaceXx

New member
אופסי הרגע ראיתי שכבר ענית על זה.

אגב, את רוסיה/אוקראינית?
כי אני אוקראינית

למעלה