סקר

משיייי

New member
../images/Emo41.gifסקר

מה אתם חושבים אחרי שניפרדים מקשר צריך להיות קצת זמן לבד ואם כן אז כמה? או שכדאי לקפוץ ישר לבריכה ולהתחיל לצאת עם מישהו חדש?

מותר לי

New member
דעתי ../images/Emo88.gif

<וזו רק דעתי...> צריך להיות קצת זמן לבד... לא בדד, אבל לבד... אי אפשר להכנס לקשר חדש מיד עם סיום הישן, צריך קצת לשכוח, קצת לסלוח, והמון המון לעכל ש-זהו, כי כשאני ניסיתי לקפוץ חזרה למים עוד לפני שהתייבשתי- רק פגעתי ונפגעתי... למרות שנפרדתי הרגשתי "בוגדת", כי בתת מודע שלי הלב שלי היה עדיין "שם", איתו, וזמן הצינון הזה הוא בדיוק הזמן הדרוש ללב לחזור אליך ולהתפנות לאהבה חדשה
את יכולה לצאת "סתם", בשביל להנות, (ושגם הצד השני יידע זאת), אבל לא בשביל להתחיל משהו חדש כשהפרידה עדיין טריה...

לא יודעת , זה מורכב

אם לאחר קשר אני לבד אז אני מרגישה עוד יותר בודדה למרות שיוצאת עם חברים וכאלו אבל תמיד נזכרת ועושה לי אידאליזציה על מה שהיה לי איתו וכמה טוב וככ' מצד שני היתרון בלצאת שוב עם מישהו שזה יכול להסית את דעתי מהבן זוג הקודם ומצד שני אני יכולה להיות עסוקה כל הזמן בלהשוות בין החדש לקודם ואז אני לא פיירית באמת עם הבחור החדש כי הוא לא עומד בציפיות ובסטרנדרטים של החבר הקודם בכל אופן יצא לי קצת מבולבל כמו בחיים

lucidpro

New member
אני לא מסכים עם הגישה

של לצאת סתם בשביל להנות:) אבל אני יודע שהרבה חולקים עלי..

מותר לי

New member
מותר לך לחלוק עלי ../images/Emo9.gif

ולא התכוונתי "לצאת" לאכול משהו ולאחריו להתנשק ולהתמזמז, אבל כבר קרה כמה פעמים שיצאתי עם ידיד טוב סתם לאיזה צהריים או ערב במקום נחמד, תוך ידיעה ברורה שמעבר לארוחה (ולשיחה, אנחנו לא במנזר השתקנים
) לא יקרה כלום... לחיי ההנאות הקטנות... ולכן גם ציינתי: 1. שהצד השני גם יידע זאת, 2. זו רק דעתי

EastGirl83

New member
ממ.. לפי דעתי...

גם וגם, וזה הכל תלוי באדם עצמו........... למרות ש.............. אני דוגלת ברעיון שלאחר קשר מסויים אז להיות קצת לבד, להכיר את ה"אני" שלך, אולי לגלות עוד עולמות חדשים.. מה שמוביל ליציאות חדשות עם אנשים חדשים.....

טל205

New member
עונה

קשה יותר להתמודד כשנמצאים לבד! אז מגלים כמה קשה לבד. אך דעתי שטוב לקחת קצת פסק זמן ולהיות לבד זה לא להיות בודד! יש חברים טובים שאפשר לחלוק איתם את הכאב ואיתם להעביר את הזמנים העצובים...

Barvazoom

New member
אי אפשר לכמת דבר כזה....

אין זמן מוגדר, מובהק לסיום, התגברות והמשך הלאה... לדעתי צריך להיות לבד מבחינת גברים אחרים (או נשים אחרות) ולו כדי לעכל את מה שקרה. כמו שאמרו לך קודם, להיות לבד זה לא להיות בודדים. יש חברים, עבודה, בילויים, חוגים, ספרים ומליון חיות ומקומות לטייל בהם בחוץ! :)

משיייי

New member
גם אני עונה על הסקר

גם לדעתי צריך להיות לבד אבל ידיד שלי שקורא מה שאנחנו כותבים טוען שרק אהבה חדשה תעלים את השינה ולכן עדיף כן לקפוץ הלאה אז לכם הבאתי את השאלה הזאת לפה להראות לו שיש עוד אנשים שחושבים כמוני

Barvazoom

New member
תגידי לידיד שלך:

שאני לא מאחלת לו ליפול על בחורה שתצא איתו רק כדי להשכיח מעצמה את האהבה שהיתה לה... ושיחשוב רגע על זה בצורה בוגרת. מי רוצה להיות ריבאונד? מי רוצה לצאת עם מישהי ולצפות ולקוות שאולי יהיה משו שם ובדיעבד לגלות שהיא לא היתה שם מהתחלה? תשאלי אותו את כל זה....

CHIKOLULU

New member
התשובה טמונה בשאלה.

אם אתה מסוגל לצאת מישהי על מנת לקשור קשר חדש ,זמן קצר אחר שיצאת מקשר קודם ,זה אומר דרשני. בנוסף ,לסיבת סיום הקשר ,יש מרכיב חשוב מאוד בכדי לענות על שאלה כזו. דעתי האישית היא ,שאתה צריך זמן מסויים בכדי לעכל פרידה גם אם היא היתה ממניעים טהורים ו"פסטוראלית". חשוב למצות קשר ולסיים אותו גם אחרי הפרידה. וזאת לעשות עם עצמך ,בזמן שאתה לבד. אין שום רע לנסות למלא את החלל הריק שנוצר ,ביצירת קשרים אחרים גם בינו לבינה ,אך באמיתות עם עצמך ואיתה. ולחרמנים/ות שביננו...(ואני בראשם
) אין מה לעשות ,תתאפקו. או שתמצאו בן/בת זוג שבא להם כמוכם להנות מקרבה בלי מעורבות רגשית.

bosko28

New member
מנסיוני

ניסיתי לצאת לאיזה שני דייטים זמן קצר אחרי הפרידה אבל ממש לא הייתי שם. והכי גרוע שמבלים חלק לא מבוטל של הדייט בשיחה על מערכת היחסים שכרגע יצאת ממנה כי אתה בדיוק עובר שלב שאתה מנסה לנתח מה בדיוק קרה כאן, ומוכן לדבר על זה עם כל מי שמוכן להקשיב, כולל בחורה בדייט... מסקנה - תעכלו קודם, תשלימו עם המצב החדש ורק אז...

SKY12345

New member
אני חושבת שקשר חדש עוזר מאוד להתקדם

ולהמשיך הלאה. אולי זה נשמע מעיין סוג של ניצול כלפי הבחור החדש, אבל זה רק בהתחלה.

gilad269

New member
בהחלט

אחרי שנפרדים חייבים לתת זמן לעצמך להיות לבד-אתה והלב שלך. כמה זמן-איחן נוסחא בטוחה,יש כאלה שלוקח להם זמן קצר,ויש כאלה שזה לוקח כמה חודשים. אני הייתי בוחר כמה ימים,ואז לקחת איזה ידידה שתעזור לך. לא הייתי ממליץ לקפוץ מהר למים העמוקים,כי זה ללא גלגל הצלה וברוב המקרים אותו אחד נהפך להיות ריבאונד. עדיף להכיר מישהו שהלב שלך שלם ולא לב שבור

העכביש2

New member
ללא ספק

צריך זמן הרגעות לבד. פשוט ככה. לא לקפוץ לשום מקום, להיות קצת עם עצמך, להתנקות. אם באים לקשר חדש עם הרגשות מהישן זה מועד לכישלון ב-100 אחוז! במקרה הטוב, הקשר החדש ישמש כ"ריבאונד"... נסו ותראו

למעלה