סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס ? כשאתם נכנסים לסופר לקניות וקניתם רק 12 מוצרים האם תעמדו בקופה רגילה או שתקמבנו ותלכו למהירה שהיא עד 10 ? שאתם מכינים קפה אתם בוחשים ימינה או שמאלה ? מגשים שתיה קרה עם תחתית ? תה שותים בכוס עם ידית ? אורנה דץ כוסית ? משה דץ סקסי ? הירשזון לתליה בככר העיר ?? התגעגעתם לסקרים שלי ? הסקר כתוב בלשון זכר כי ככה בא לי אבל בנות תרגישו נח לענות לבעוט לי באשכים לקלל וסתם לפרגן התגעגעתי אז באתי

טאKילה

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo22.gif

כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס ? = לא זוכרת בעל פהץ כשאתם נכנסים לסופר לקניות וקניתם רק 12 מוצרים האם תעמדו בקופה רגילה או שתקמבנו ותלכו למהירה שהיא עד 10 ? = גם עם 16 מוצרים אני מנסה להתברג לקופה מהירה. (כן) שאתם מכינים קפה אתם בוחשים ימינה או שמאלה ? = ימינה מגשים שתיה קרה עם תחתית ? = לא תה שותים בכוס עם ידית ? = כן וגם לא (יש לי כוסות מיוחדות עם ידית נו.) אורנה דץ כוסית ? = כן משה דץ סקסי ? = לא הירשזון לתליה בככר העיר ?? = סאדם גמר ת'חבלים אז התשובה "לא" התגעגעתם לסקרים שלי ? =לא מפיתום. (רק אליך סאמק) הסקר כתוב בלשון זכר כי ככה בא לי אבל בנות תרגישו נח לענות לבעוט לי באשכים לקלל וסתם לפרגן =זה לא מוסרי לקלל. התגעגעתי אז באתי = גמני געגעתי אז עניתי והבאתי לך
ו

כל הכבוד על התשובות

את אישה חכמה מאוד ,נבונה וסקסית,מיוחדת ואני מאחל חג שמיייח וזכית בטיול הלוך ושוב

טאKילה

New member
כבר זכיתי?

ועוד בהלוך ושוב.(במאונך או מאוזן?) מממממ... נשמע לא רע הטיול הזה. קולהכבוד לי

קרוואלה

New member
../images/Emo41.gif

..... תזכיר לי מזה סקס
..... אני לא מודה בכלום!!< טופ נו אני מקמבנת ליפעמים אם אפשר> ....תשאל את הבן שלי הוא הבוחש בבית:)) ....מגישה שתיה!! ניתן להם עם תחתית ירצו גם צהריים מי מת . .....לא שותה תה ! .....אורנה דצ כוסית כמו שאני מלאכית:)) ...."מי התגעגע אלי" סאמו מאז הפירסומת הזו יש לי סיוטים בלילות:) ....תתלה מכ'פת לי ......התגעגעתי אליך זה נחשב?:)) עכשו תעמוד בתנוחה שתאפשר לי לבעוט:))) יום נעים סולטנינו

תשובות לסקר של הסולטן,

כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס ?-------בשבוע? שניה חושבת,צריכה להכפיל בשבעה ימים ,בבוקר,בצהריים, פעמיים שלש בליילה, אוישששש הזיכרון שלי, כשאתם נכנסים לסופר לקניות וקניתם רק 12 מוצרים האם תעמדו בקופה רגילה או שתקמבנו ותלכו למהירה שהיא עד 10 ?------ אעמוד ברגילה כי יש שם מגזינים ואני מעלעלת בהם בנתיים,מכ'פת לי זה בחינם, שאתם מכינים קפה אתם בוחשים ימינה או שמאלה ?----ימינה,, למה? מגשים שתיה קרה עם תחתית ? ----כן תה שותים בכוס עם ידית ?--- רצוי עם ידית, בלי ידית אם קר לך בידיים, אורנה דץ כוסית ?----ניראית כוסית, משה דץ סקסי ?ניראה חננה, הירשזון לתליה בככר העיר ??----- לא,,,,, שאלוהים ירחם על נשמתו, התגעגעתם לסקרים שלי ?------זה סקר ראשון שלך שאני עונה,, אולי בעתיד אתגעגע,

סולטן,מי מסוגלת לבעוט לך בכדורים../images/Emo12.gif

הכל ב-
שופט בבית משפט בניו יורק, מטפל בעניין הגירושין של זוג יהודי. כשנגמר כל התהליך אמרה האישה לשופט, שאין ברירה והיא צריכה גם גט. שואל השופט: "מה זה גט?". עותה האישה: "זה סוג של טקס יהודי" . השופט: "טקס דתי? למשל, כמו ברית מילה?". האישה: "כן, משהו כזה. אבל יש הבדל בין גט לבין ברית מילה". "מה ההבדל?", שואל השופט. "בגט אתה נפטר מכל השמוק...".

../images/Emo105.gifסקר

כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס ?אתה שואל בשבוע? או ביום?? כשאתם נכנסים לסופר לקניות וקניתם רק 12 מוצרים האם תעמדו בקופה רגילה או שתקמבנו ותלכו למהירה שהיא עד 10 ? בטח בקופה רגילה, והכי עמוסה ,עגלות מפוצצות , מחפשת אותו מחייכת :" אפשר? לי יש מעט? השארתי תינוק בבית ,אתה יודע עד שתוציא ת'דברים.. מי יגיד לי לא? שאתם מכינים קפה אתם בוחשים ימינה או שמאלה ? שמאלה תמיד שמאלה מגשים שתיה קרה עם תחתית ? אני לא מגישה, מגישים לי תה שותים בכוס עם ידית ? בטח בלי ידית מחזיקה עם כף היד בוען למעלה אגודל מלמטה שואבים ת'תה בשריקה אורנה דץ כוסית ? כוסית? מה זה? משה דץ סקסי ? לא יודעת אפ'פם לא ראיתי אותו בתחתונים, או בלי הירשזון לתליה בככר העיר ?? תלוי איזו ככר התגעגעתם לסקרים שלי? לא זוכרת סקרים שלך

מיקו 42

New member
לדעתי

כמה פעמים בשבוע אתם עושים סקס ? .....בערך... כשאתם נכנסים לסופר לקניות וקניתם רק 12 מוצרים האם תעמדו בקופה רגילה או שתקמבנו ותלכו למהירה שהיא עד 10 ?....ברור...לקופה המהירה שאתם מכינים קפה אתם בוחשים ימינה או שמאלה ? ...אני בוחש לשני הכיוונים..מתחיל מימין מגשים שתיה קרה עם תחתית ?... מפיתום תה שותים בכוס עם ידית ?.. כן אורנה דץ כוסית ? ...תלוי במתבונן משה דץ סקסי ?.......בחלום הירשזון לתליה בככר העיר ??...חארם..יש לו משפחה בכלזאת התגעגעתם לסקרים שלי ? מה זה

מיקו מיקו מיקו

אתה בן 42 ? אני שואל אם אורנה דץ כוסית -אתה עונה תלוי במתבונן ,עכשיו בו נתבונן בזה רגע ונשאל שוב אתה המתבונן -הווה אומר מיקו הוא המתבונן ! אורנה דץ כוסית ? בעיני היא כן, לא שאלתי אם היא יפה שאלתי אם היא כוסית [אם אני רושם את המילה הזו עוד פעם אחת טאקי חוסם אותי לשנה אז תעזור לי פה בקטע הזה בבקשה ותשתף פעולה זה חשוב לי [היא רוצה לצאת לסרט איתי ]

למעלה