סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

קינאה בן חברים, מתי זה נחמד, מתי זה בגבול ומתי זה עובר כל גבול? מה תסכימו לעשות \ לוותר בשביל הבן זוג שלכם ועל מה לא? אל תחסכו בתשובות, סיפורים ופרטים עסיסיים....

ToryMaster

New member
כשזה פוגע בי

אני אדם בפני עצמי עם חיים נפרדים. אם לבן הזוג זה יפריע אני אומנם אשתדל שלא להתחבק ולהתכרבל עם ידידים בפניו [כי באמת, למה לי לעשות את זה איתם אם הוא בסביבה?] ואשתדל שלא לספר לו על זה, אבל בשום פנים ואופן לא אסכים להתרחק מהחברים שלי כי הוא לא יאהב אותם, או להפסיק דברים שאני אוהבת. הייתי אדם גם לפניו ואהיה אדם גם אחריו, אם הוא לא מסוגל לקבל אותי ולבטוח בי עם כל זה, אני חושבת שהייתי עושה חושבים פעם נוספת על כל הקשר הזה.

עונה לעצמי../images/Emo3.gif

קינאה: קינאה זה דבר נחמד, כיף לדעת שאכפת לבן הזוג שלך... אני אוהבת את זה אבל כמובן בטעם. זה בא בגבול כשהוא לא רוצה שאסתובב עם ידידים זה עובד את הגבול אם הוא לא ירצה שאצא לבלות בלעדיו, שפתאום הוא יגיד לי איך להתלבש וכאלו... בשביל הבן זוג שלי אני מוכנה לעשות הרבה דברים שהוא יבקש ממני אבל לא מוכנה לוותר על אנשים שבאמת חשובים לי או על חברות או על בילויים בלעדיו או להתלבש לפקודתו, הוא יכול לבקש ממני להתלבש ככה וככה לפעמים כשאנחנו הולכים למקומות שקשורים אליו אבל שלא יגזים! למשל היום ליאור קיבל התקפת קינאה כשסיפרתי לו שהטכנאי מהוט ניסה להתחיל איתי [אולי גם אמרתי לו שהוא נראה די טוב]... על זה הוא יקבל הרצאה בערב... אומנם קינאה היא לפעמים נחמדה אבל יותר נחמד כשיש אמון מלא!!

מותר לי

New member
קינאה...

קינאה אף פעם לא נמצאת בגבול שלי... או שיש אימון ואין קנאה, או שאין אימון ויש קנאה ואז אני שומרת מרחק... הקנאה אוכלת, ובתור אחת שנפגעה חזק מקנאה- זה בכלל, בכלל לא נחמד! לגבי בן זוג: כל מה שלא איכפת לי או לא פוגע בי או במהלך התקין של חיי אני מוכנה להתפשר. (וזה כמעט הכל
) סיפורים עסיסיים? מממממממ.... לא יודעת, נו!

קינאה זה איכסה.

לגמרי. אומנם זה רגש טבעי, אבל רוב הפעמים הוא ממש מוגזם.. במיוחד בין בני זוג. יש לי חברות שמתלהבות מזה שהחבר שלהן מקנא להן, הן אומרות שזה גורם להן להרגיש שהוא אוהב אותן, שהן חשובות לו.. אני אישית רואה את זה כסוג של תלות מטורפת. לא אוהבת שמקנאים לי, רוב הפעמים אני לא מקנאה [אלא אם אני רוצה מישהו והוא עם מישהי אחרת, אבל אם הבחור שלי- אז מה יש לי לקנא?! במי?בזה שהוא שלי?] חברה טובה שלי, היה לה חבר במשך שלוש שנים שהיה קנאי בטירוף.. עשה לה פרצופים כשהיא לבשה בגדים מסויימים, כשהיא דיברה עם בחורים הוא לא אהב את זה, כשהיא יצאה למועדונים הוא טען שהיא רוקדת פרובוקטיבי מדי...] אני אישית התחרפנתי מזה, היא אהבה את זה. היום היא מבינה כמה חרא היא אכלה בגלל הקינאה הזאת. אני חושבת שאם יפריע לבנזוג שלי משהו מסויים שאני עושה, אם הוא יבוא וידבר איתי וייתן לי סיבה היגיונית לא לעשות את זה, אני באמת לא אעשה... אבל סתם ככה כי האו מקנא? זו בעיה שלו. בשיא הכנות.

למעלה