סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

כמה זמן אתם נמצאים פה
אתם מודים שאתם מכורים
כמה אנשים יש לכם במסנג'ר
מיינו אותם
[Xחברים,X מהפורום, Xדודים, Xלא מזוהים]
איזה משפט של החברים שלכם במסנג'ר אתם הכי אוהבים
מי תמיד מחובר אצלכם
מי לא
עם מי אתם מדברים הכי הרבה
יש לכם מצלמה
היא שימושית
איזה דברים מוזרים קרו לכם עם אנשים במסן
כמה אנשים מחקתם ולמה

מותר לי

New member
כמה שאלות! ../images/Emo178.gif

כמה זמן אתם נמצאים פה
רגע אני בודקת... אמרתי לצפניה מזל טוב כשהפורום נפתח, אבל רשמית הגעתי באמצע אפריל (ואת זה אני לא שוכחת!)
אתם מודים שאתם מכורים
לא מודה! דברו עם העו"ד!
כמה אנשים יש לכם במסנג'ר
87
מיינו אותם [Xחברים,X מהפורום, Xדודים, Xלא מזוהים]
זה כבר ממויין!
מהפורום כאן- 13, משלל פורומים אחרים- 55, מתוכם 1 לא מוכר ו-5 כפולים (אז זה רק 50), 11 אני מכירה מאיפשהו- לא מכאן, 7 לא מכירה, ועוד כתובת כפולה...
איזה משפט של החברים שלכם במסנג'ר אתם הכי אוהבים
"מוות לערכים" (המילה "ערכים" מעלה בי קונוטציות שליליות, אז אין לי בעיה עם המוות שלה
)
מי תמיד מחובר אצלכם
יעני שמות?
איילה, אוקי, מייק, אחמד (שאין לי מושג מי זה
), בלבוי, חיים, אפרת, עידן, אילת... יש עוד
מי לא
את לא באמת מצפה שארשום כאן 80 שמות!
על קצה המזלג: נורית (שנעלמה לי לפני שנה, איפה היא!
), גלי, שרון, עדי, שי, מני, אמיר, ג'ולי, ירדן, ליאור, טארק, אלעד...
עם מי אתם מדברים הכי הרבה
אוהווו....
בזמן האחרון אני בקושי מדברת... לפני כן- איתך
, עם עכבובי, עם ידיד שלי (לפני שהתחלי לעבוד), עם חבר שלו (החמוד!
), ובזמן האחרון עם מישהו שאין לי מושג איך "נפל" עלי, אבל הוא הבטיח לי שביום שאפגוש אותו כל הצרות שלי יעלמו, דרך המסנג'ר אני אגרסיבית, אבל דרך התמונה אני מאד עדינה, אז כנראה אני עובדת עליו וזאת לא תמונה שלי, וכמובן שבמקרה כזה חלה עלי חובת ההוכחה
(כן, בטח!
)
יש לכם מצלמה
היא שימושית
יש, קבורה איפשהו, לא זוכרת איפה שמתי אותה...
איזה דברים מוזרים קרו לכם עם אנשים במסן
הטיפוס ההוא לא מספיק מוזר?
וגם ידיד שלי ביקש ממני לסדר לו מישהי אז סידרתי לו את החתולה שלי
כמה אנשים מחקתם ולמה
מחקתי כי היתה בעיה בכניסה, לא אישר, לא הבנתי מה... אה, זה הכלל?
סתם!

תשובותיי

כמה זמן אתם נמצאים פה? את ההודעה הראשונה שלי פרסמתי ב- 3.4.2006. הגעתי בערך חודש אחרי שהפורום הוקם. הנה קישור להודעה הראשונה שלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=75170633 אתם מודים שאתם מכורים? לא יותר מדי. לאחרונה אני בקושי כותב כאן. כמה אנשים יש לכם במסנג'ר? 89 מיינו אותם [Xחברים,X מהפורום, Xדודים, Xלא מזוהים] קצת קשה למיין. איזה משפט של החברים שלכם במסנג'ר אתם הכי אוהבים? שאלה קשה מדי מי תמיד מחובר אצלכם? החבר הכי טוב שלי מפורום ש.י.ל - ירון שמו. מי לא? יש יותר מדי עם מי אתם מדברים הכי הרבה? עם ירון יש לכם מצלמה היא שימושית? לא איזה דברים מוזרים קרו לכם עם אנשים במסן? לפעמים קורה לי שאני שולח הודעות לאנשים הלא נכונים. כמה אנשים מחקתם ולמה? 1. מישהו מציק שהתנהג ודיבר בצורה מגעילה ומתנשאת.

סופה10

New member
../images/Emo13.gif

כמה זמן אתם נמצאים פה
פה בפורום?אין לי מושג משהו אולי כמו חצי שנה אולי...משיי הזמינה אותי לכאן! אתם מודים שאתם מכורים
כן מאוד מקווה להישתחרר מזה קצת שאני אעבור דירה שם תיהיה לי מספיק תעסוקה. כמה אנשים יש לכם במסנג'ר
כשהיה לי מסנג'ר היו לי לפחות 10 אנשים. מיינו אותם [Xחברים,X מהפורום, Xדודים, Xלא מזוהים]
מהפורום היו לי לפחות 3,חבר טוב אחד,והשאר סתם כאלה שהכרתי איזה משפט של החברים שלכם במסנג'ר אתם הכי אוהבים
אני אוהב אותך מחבר טוב שלי. מי תמיד מחובר אצלכם
היה החבר שלי הכי הרבה מחובר. מי לא
ידיד אחד עם מי אתם מדברים הכי הרבה
החבר הכי טוב שלי מאור. יש לכם מצלמה
לא אין לי אבל אולי יהיה אח"כ היא שימושית
אין כרגע. איזה דברים מוזרים קרו לכם עם אנשים במסן
שאלו שאלות לא מהעולם הזה,שלחו תמונות לא נורמליות לאדם,וכתבו דברים מוזרים כמה אנשים מחקתם ולמה
אלה שמחתי בטח כי דיברו לא יפה או שלחו תמונות לא מקובלות עלי או היו להם מטרות מסויימות

סופה10

New member
../images/Emo6.gif

אני אמרתי שאני כאן חצי שנה... בדיחה אני כאן שנה וחודשיים.... איך שהזמן טסססססססססססס

yflaxm

New member
../images/Emo5.gif

מה שנה וחודשיים.... לפי התאריכים בקישור שנתת זה כולו 3 חודשים...

עונה לעצמי../images/Emo3.gif

כמה זמן אתם נמצאים פה ? לא זוכרת.. שמישהו יספור לי.. אתם מודים שאתם מכורים? לא מדברת בלי עו"ד
כמה אנשים יש לכם במסנג'ר? יאללה סופרת- רגע! קודם כל אתחבר...57 מיינו אותם [Xחברים,X מהפורום, Xדודים, Xלא מזוהים] כמה מהפורומים, יותר מהקומונה,5 חברים, 3 דודים, ואני אחת! איזה משפט של החברים שלכם במסנג'ר אתם הכי אוהבים? "קוק בצהריים חרא של הרגל אבל אצלי רק ככה הדיבור מתגלגל..."‏ ‎ מי תמיד מחובר אצלכם? מיטל... שנים לא דיברתי איתה.. מי לא? רועי עם מי אתם מדברים הכי הרבה? לילך והילי יש לכם מצלמה היא שימושית?יש ויש, השתמשתי בה 3 פעמים והיא אצלי משהו כמו שנה.. איזה דברים מוזרים קרו לכם עם אנשים במסן? נשפך לי קולה ולמחרת גרעיני אבטיח מנידנוד של מישהו... כמה אנשים מחקתם ולמה? 2, לא רוצה להזכר..

vanna

New member
גם אניי

כמה זמן אתם נמצאים פה ? הממ אין לי שמץ אני באה ונעלמת באה ושוב נעלמת אתם מודים שאתם מכורים? ממש לא מכורה
כמה אנשים יש לכם במסנג'ר? 10 מיינו אותם [Xחברים,X מהפורום, Xדודים, Xלא מזוהים] 3 חברים 0מהפרום 0 דודים השאר מפרום אחר/ לא מזוהים איזה משפט של החברים שלכם במסנג'ר אתם הכי אוהבים? סוד מי תמיד מחובר אצלכם? אפחד.. מי לא? כולםם עם מי אתם מדברים הכי הרבה? איתה
יש לכם מצלמה היא שימושית? כןן מצלמת בה הרבהה בעצם לאחרונה לא כל כך הרבה.. איזה דברים מוזרים קרו לכם עם אנשים במסן? אהבה מוזרה כמה אנשים מחקתם ולמה? הממ לא ספרתי

moranda

New member
עונה :)

כמה זמן אתם נמצאים פה?-------------->פה בתפוז? אממ 7 שנים.. אתם מודים שאתם מכורים? ------------>כה,לגמרי! כמה אנשים יש לכם במסנג'ר? מיינו אותם [Xחברים,X מהפורום, Xדודים, Xלא מזוהים]:---->106. בעיקר חברים ועבודה. איזה משפט של החברים שלכם במסנג'ר אתם הכי אוהבים?-----------> את המשפטים שלי :) חחח מי תמיד מחובר אצלכם?---------> בערך עשרה שתמיד און ליין. מי לא?-------> החברים שבחו"ל.. עם מי אתם מדברים הכי הרבה?----> אממ....קורין.חחח יש לכם מצלמה?---------> יש. היא שימושית? ---------> לא.. איזה דברים מוזרים קרו לכם עם אנשים במסן ?----->התאהב בי מישהו,עשה מונולוג של מריבות..וחסם אותי \: כמה אנשים מחקתם ולמה ?-------> המון!! כי פשוט לא מדברים יותר..

למעלה