סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

שינה רבותיייי מי אוהב לישון , איך , עם מי, .........
אוהב/ת לישון ?
באיזו תנוחה אתם/ן ישנים /ות ?
פיג'מה או בלי כלום ?
מיטה זוגית או יחיד ?
אם ישנה לכם/ן אפשרות לישון צהרים באיזה יום אתם/ן הכי אוהבים/ות לישון צהריים ??
איזה מצעים אתם/ן אוהבים/ן ?

vanna

New member
../images/Emo199.gif

אוהב/ת לישון ? בטחחח באיזו תנוחה אתם/ן ישנים /ות ? איך לא.. על הבטן על הגב על הצד המפוזר מתחת לכרית על הכרית ועם שחכתי משו תוציפווו פיג'מה או בלי כלום ? בקיץ בלי כלום כמעט בחורף עם פיג'מה מיטה זוגית או יחיד ? זוגית ענקיתת אם ישנה לכם/ן אפשרות לישון צהרים באיזה יום אתם/ן הכי אוהבים/ות לישון צהריים ?? ביום בו אני קמה פאקינג מוקדם איזה מצעים אתם/ן אוהבים/ן ? איזה לא?? כולם כולם כולם ועכשיו חורףף אני הולכת להיכנס לתרדמת מתחת לפוך

טל205

New member
נושא אהוב..

לישון זה כיף,מרגוע לגוף,לנשמה. בדר``כ אני אוהב לישון עם תריסים מוגפים .. אני יושן לבד,על הצד,מיטת יחיד,סדינים ממש לא חשוב איזה.צהריים אני חייב לישון כי אם לא אז הראש שלי נופל והלכו לי הלימודים...אני לא מהאלה שסוגרים ``בייגלה`` יש לי שינה קלה ואני מתעורר מכל רעש. מה עוד?

טל205

New member
איך שכחתי

פיג`מה.. כל השנה אני יושן עם פיגמה..(גם בקיץ! הגוף שלי בוער וזה יוצר חיכוך עם הסדין ואז חם לי בטירוף אז לכן אני יושן עם פיגמה)

וואי אתה מוכן לכתוב את זה שוב ...

אני אוהבת לשמוע או במקרה שלנו לקרוא שאני צודקת ....

נרקי

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo1.gif

אוהב/ת לישון ? יאפ
באיזו תנוחה אתם/ן ישנים /ות ? בלילה כל התנוחות אבל אני מתחילה להרדם על הבטן
פיג'מה או בלי כלום ? פיג'מה אני לא גרה לבד
מיטה זוגית או יחיד ? מיטה וחצי אם ישנה לכם/ן אפשרות לישון צהרים באיזה יום אתם/ן הכי אוהבים/ות לישון צהריים ?? כל יום איזה מצעים אתם/ן אוהבים/ן ? כל מיני

../images/Emo199.gif

אוהב/ת לישון ? מי לא? באיזו תנוחה אתם/ן ישנים /ות ? איך שרק אפשר פיג'מה או בלי כלום ? תלוי מי בסביבה... מיטה זוגית או יחיד ? באמצע, מיטה וחצי... אם ישנה לכם/ן אפשרות לישון צהרים באיזה יום אתם/ן הכי אוהבים/ות לישון צהריים ?? אם הייתה אפשרות אז כל יום איזה מצעים אתם/ן אוהבים/ן ? רק את המצעים שלי.... יש לי כל מיני, חלקים, מצועצעים וכו'....

סקר שינה ולא עניתי?!

מי אוהב לישון?...חחחחח מי לא!!!
עם מי? עם בן הזוג לכשיהיה..(כרגע ישנה לבד ובאלכסון)
תנוחה?זה שונה- כשהיה/כשיהיה בן זוג: בשכיבה על הבטן והראש על בית החזה שלו. לבד: על הבטן,כשהידיים מחבקות את הכרית והראש על אחד הצדדים שלה.
פיגמה או בלי כלום? ממממ כמה שפחות! הכי נעים בעולם.
מיטה זוגית
איפה אני ואיפה שנת צהריים..הלוואי..
מצעים-ממש לא משנה. כשאני עייפה אשן על מצע חולות וחלוקי נחל! *בבקשה לא מצעי סאטן* נכון,רומנטי ובלה בלה בלה אבל לא נוח!! הערה: חייבת גלגל"צ ברקע או סתם מוזיקה טובה כדי להנעים את שנתי...אי אפשר בלי.

טל205

New member
גל גל גל ג לצ

בגלל המוזיקה... איזה שדרנ/ית הכי אהוב/ה עלייך?

red panda

New member
../images/Emo152.gif

אוהב/ת לישון ? כן באיזו תנוחה אתם/ן ישנים /ות ?על הגב פיג'מה או בלי כלום ?כותונת מיטה זוגית או יחיד ?זוגית
אם ישנה לכם/ן אפשרות לישון צהרים באיזה יום אתם/ן הכי אוהבים/ות לישון צהריים ??יום שבת איזה מצעים אתם/ן אוהבים/ן ? מצעים עם ציור של חיות

למעלה