סקר!

red mosquito

New member
../images/Emo41.gifסקר!../images/Emo41.gif

כדי שנכיר אחד את השני יותר טוב... מי שרוצה שישים תמונה... 1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? 2-בן או בת? 3-קצת על עצמי: 4-מזל (של החודשים כאילו..): 5-מה שלומך? 6-יש לך פיפי? 7-סרט טיפשי שראית? 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? 9-אתה רגיש למשו? 10-מה החולשה שלך? 11-מה הצד החזק שלך? 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? 18-דמקה או שש בש? 19-פלאפל או פיצה? 20- עודד פז או קובי פרג'? 21-תרצה לבקר בסט מתישהו? 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? 23- פרק אהוב בפיג'מות? 24-שיר אהוב בפיג'מות? 25-מה אכלת הבוקר? 26-דמות שאתה מעריץ בפיג'מות- 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30- ספר לנו משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים... ותודה לפורום סקרים ושאלונים. ( הסקר משם אבל עם המון שינויים שהוספתי בקשר לפיג'מות). תהנו !

סינטטית

New member
צ'ינצ'ילה:]

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אני אור, בת 16 וחצי מנתניה, וחולה על הפיג'מות, ועל השמיניה, ועל סינרגיה
4-מזל (של החודשים כאילו..): סרטן 5-מה שלומך? סבבה מה איתך? 6-יש לך פיפי? ואללה לא, מקודם עשיתי 7-סרט טיפשי שראית? 8 מייל 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כן 9-אתה רגיש למשו? לדגדוגים! 10-מה החולשה שלך? יש הרבה 11-מה הצד החזק שלך? הממ 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אה? 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: הו ווא 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? הפיג'מות, השמיניה 18-דמקה או שש בש? דמקה 19-פלאפל או פיצה? פיצה
20- עודד פז או קובי פרג'? עודד! צ'ינצ'ילההההההההההה 21-תרצה לבקר בסט מתישהו? ברור!!!! כלכך!!! 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? מישהו מעצבן! 23- פרק אהוב בפיג'מות? נג'ימניה 24-שיר אהוב בפיג'מות? אל תאכלו את החיות 25-מה אכלת הבוקר? שוקולד 26-דמות שאתה מעריץ בפיג'מות- עודד 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? יש הרבה 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לפעמים כן 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? לא כל כך [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30- ספר לנו משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים... הממממ

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה ../images/Emo109.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? ברורר
2-בן או בת? בת
3-קצת על עצמי: אני אוהבת לרקודד - שונאת מתמטיקה
4-מזל (של החודשים כאילו..): תאומיםם
(הבנתם יענו המזל שלי טוב חח) 5-מה שלומך? הכל טוב מה איתך?
6-יש לך פיפי? לא עשיתי לפני שניה
7-סרט טיפשי שראית? ואז הגיעה פולי
8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כן למה לא?
9-אתה רגיש למשו? אני ילדה רגישה חח
10-מה החולשה שלך? שמדברים איתי על ניתוח שעברתי
11-מה הצד החזק שלך? ריקודד
12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לאא חס וחלילה
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לא
14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לאא
15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? המשפחה שלי
16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: " התור שלך תמיד יהיה ארוך יותר משל אחרים"
17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? שנות ה-70
18-דמקה או שש בש? דמקה
19-פלאפל או פיצה? פיצהה
20- עודד פז או קובי פרג'? עודד פז
21-תרצה לבקר בסט מתישהו? ממ למה לא?
22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לילד מהכיתה שלי
23- פרק אהוב בפיג'מות? תנועת הצופיםם
24-שיר אהוב בפיג'מות? הפיג'מות חוזרים
25-מה אכלת הבוקר? עוגיותת
26-דמות שאתה מעריץ בפיג'מות- גרייי
27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? מממ לא זוכרת אני ילדה טובה
28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כן זה כיףף
29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] חוץ מהעתקה לקליפבורד - מזהה? הכל
30- ספר לנו משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים... אני מכורה לג'חנון

Jen74

New member
יאללה, מתחילים../images/Emo88.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: מנהלת עוד שני פורומים בתפוז ופשוט מכורה לאתר הזה. 4-מזל (של החודשים כאילו..): תאומים 5-מה שלומך? טוב, תודה. איך אצלך? 6-יש לך פיפי? לא, יש לי פות... אה, התכוונת אם צריכה עכשיו לשירותים? 7-סרט טיפשי שראית? לא זוכרת, אני מדחיקה. 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא!!!!! הוא כל כך איטי. 9-אתה רגיש למשו? בעיקר לאבק. 10-מה החולשה שלך? שוקולד!!!! וקולה. 11-מה הצד החזק שלך? כתיבה. אוהבת לכתוב. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) כן, עברתי כהולכת רגל באור אדום (ככה השוטרת טענה) והייתי צריכה לשלם 100 שקל דו"ח
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אה? 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? משתדלת שלא, לפעמים כשמעצבנים אותי אז כן. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: אם משהו יכול להשתבש, הוא ישתבש. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? כבר מזמן לא יוצא לי לראות טלביזיה קבוע. 18-דמקה או שש בש? שש בש. 19-פלאפל או פיצה? פיצה. 20- עודד פז או קובי פרג'? עודד פז. 21-תרצה לבקר בסט מתישהו? כן כן כן !!!!! 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לשק איגרוף, לא מרביצה לאנשים. 23- פרק אהוב בפיג'מות? הפרק שאני השתתפתי בו
בטברנה של גרי. 24-שיר אהוב בפיג'מות? השיר של הסדרה "בואו למסיבה של הפיג'מות"... 25-מה אכלת הבוקר? לא זוכרת. אולי לא אכלתי. 26-דמות שאתה מעריץ בפיג'מות- האמת שעודד עם כל הטמבליות שלו, הוא הכי אמיתי
27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? לא לקחתי חתימות מהפיג'מות כשהייתי על הסט, אז עוד לא ידעתי מי הם בכלל.
28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?
לפעמים. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן, אבל לא בכולם. [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30- ספר לנו משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים... אם אני אספר לכם אתם כבר תדעו

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונהה ../images/Emo26.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? ברור
!| [[אתה בא איתי לאנדיבורו? ברור...]] 2-בן או בת? בןןןן 3-קצת על עצמי: כמו כולם 4-מזל (של החודשים כאילו..): תאומים........ אולהההההה
5-מה שלומך? הכל פנאן ואיתכם
6-יש לך פיפי? לאא 7-סרט טיפשי שראית? איןןןןן כולם היו מצחיקים וטובים... 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כןןןןןןןןן 9-אתה רגיש למשו? לאא 10-מה החולשה שלך? ג'וקים איכככככככ 11-מה הצד החזק שלך? איןן לי מושג 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) עזבוו אני לא יכול לומר 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לאאאאא 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לאאא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כןןן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לא עולה לי כרגע משהו שקרה לי שהוא מתאים לחוקי מרפי 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? השמינייה והפיג'מות
18-דמקה או שש בש? שש-בש 19-פלאפל או פיצה? שניהם 20- עודד פז או קובי פרג'? עודד פזזזזזז 21-תרצה לבקר בסט מתישהו? ברורררררר
22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לילד מהכיתה שלי 23- פרק אהוב בפיג'מות? כוווווווווווווולם 24-שיר אהוב בפיג'מות? כווווווווווווווולם 25-מה אכלת הבוקר? פיתה עם שוקולד יאמייייייייייייייי 26-דמות שאתה מעריץ בפיג'מות- כוווווווווווווווולם 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? לא יודעע 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לפעמים 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כןן 30- ספר לנו משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים... אתם יודעים הכל [[ניראה לי......]]

../images/Emo222.gifסובבים עולם../images/Emo222.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? אמממ...
2-בן או בת? בן
3-קצת על עצמי: מראשון לציון
מנהל אתר מומינים ובן 13
4-מזל (של החודשים כאילו..): בתולה
5-מה שלומך? טוב
6-יש לך פיפי? לא, כרגע השתנתי על הרצפה.
7-סרט טיפשי שראית? מה שאני חי בו
8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא
9-אתה רגיש למשו? לכל דבר- נעים מאד אני מר רגיש *וזה לא ציניות*
10-מה החולשה שלך? כל דבר
11-מה הצד החזק שלך? אין
12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) אם לא, לא לספר?
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אה?
14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? ברור כל הזמן
15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? לא
16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: קודם כל מי זה מרפי? [סליחה על הבורולת
]
17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? השמינייה [נכון עד ליום חמישי]
18-דמקה או שש בש? דמקה ברור
19-פלאפל או פיצה?פיצה מק
20- עודד פז או קובי פרג'? קובי פרג'
21-תרצה לבקר בסט מתישהו? מה נראה לך?? ברור!!
22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? למחבר השאלון
23- פרק אהוב בפיג'מות? יש על זה טאגליינס אבל בעיקרון אני מאוהב בכל אחד ואחד
24-שיר אהוב בפיג'מות? של הגיבטרון - "בת שישים"
25-מה אכלת הבוקר? לא זוכר..
26-דמות שאתה מעריץ בפיג'מות- אילן
27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? הכל..
28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לא
29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כהה [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד]
30- ספר לנו משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים... עד לפה..
הודגש באמצעות מדגישומטיק
ובמילה אחת לסיכום

סינטטית

New member
מרפי

זה איש שהמציא חוק אחד:אם משהו עלול להשתבש, הוא ישתבש" ועל סמך החוק הזה בנו עוד מלא מלא חוקים שנקראים "חוקי מרפי" (כמו: פרוסה תמיד תיפול על הצד המרוח, זה חוק מרפי!) ככה שמשהו משבש תמיד אומרים "מרפי שונא אותי" וכאלה

red mosquito

New member
אני ../images/Emo61.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? אמ... אולי 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אני ברי בת 17. 4-מזל (של החודשים כאילו..): קשת. 5-מה שלומך? פנאן. 6-יש לך פיפי? לא, הרגע עשיתי. 7-סרט טיפשי שראית? לא זוכרת איך קוראים לו, עם שני בריטים טיפשים. 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לפעמים. 9-אתה רגיש למשו? לאחותי. 10-מה החולשה שלך? אמ... סוכריות פז דובדבן. 11-מה הצד החזק שלך? ימין 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) *צחוק מרושע*
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? חח לפעמים. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? ברור, נו בשביל מה יש אינטרנט. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לא יודעת. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? סאות' פארק, והפיג'מות. 18-דמקה או שש בש? שש-בש ברור, כמו ערסים על החוף חחח. 19-פלאפל או פיצה? פיצה... 20- עודד פז או קובי פרג'? עודד(בורגרי!) 21-תרצה לבקר בסט מתישהו? ברור! 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?יש המון... 23- פרק אהוב בפיג'מות? הטברנה של גרי, והפליפר. 24-שיר אהוב בפיג'מות? בואו(נפרק תלהקה ונמכור תתמלוגים) ועם אילן(הכל יהיה יותר טוב). 25-מה אכלת הבוקר? סנדוויץ' שאמא של בן הכינה. 26-דמות שאתה מעריץ בפיג'מות- גרי ! 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? אוהו. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כן 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן כן . 30- ספר לנו משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים... כששואלים אותי אם אני קוראת תשובות של סקרים של אנשים אחרים אני משקרת.

עונה../images/Emo178.gif

1. כן
2. בן 3. אין לי מה לומר...אני אוהב הפיג'מות,השמינייה,ילדות רעות,פסטיגלים...יש לי הוט...
4. דגים 5. סבבה
6. לא כרגע
7. מטריקס...[ציטוט מהפיג'מות:מטריקס ראית? כן...הבנת משהו? אף מילה...] 8. כן 9. לא נראה לי...
10. לא יודע 11. ימין 12. לא 13. אה? [
] 14. לא [תזכיר לי מה זה כוזב?
] 15. כן 16. אין לי 17. השמינייה,ילדות רעות 18. שניהם 19. פיצה
20. אילן [
] 21. כן 22. אממממ...למורה שלי לביולוגיה
23. הפיג'מטרון 24. הפיג'מות חוזרים 25. קורנפלקס [
] 26. גרי 27. לא זוכר 28. לפעמים 29. כן 30. השתתפתי בתכנית "בלאגן" בערוץ ג'טיקס בתפקיד קבוע בטלנובלה "סודות מתוקים"

עדנונית

New member
אני

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?כע 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי:אני לא מכירה את "עצמי" 4-מזל (של החודשים כאילו..):מאוזניים 5-מה שלומך?סיידר 6-יש לך פיפי?לא 7-סרט טיפשי שראית?נראה לי השאלה הזאת הוקמה לסרט הבא-->"ימים של אהבה"--ובזה גם עניתי על השאלה 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?ככה ככה הוא מעצבני אבל לא אוותר עליו 9-אתה רגיש למשו?לאפרסק חחחעע 10-מה החולשה שלך?הממ סוכיות על מקל שניצלים וקטשופ ומקרונים וגם גברים עם בוקסרים עם זיפים וגיטריה חשמלית או תופים...אההה וחיליים 11-מה הצד החזק שלך?ימין
12-הסתבכת פעם עם המשטרה?לא בדיוק...עשינו רעש בגינה אז הזמינו משטרה והתווכחנו איתם טיפה..--פעמיים 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?כעעעע
14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?לפעמיים
15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?נראה לי שכעע 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:כמעטט הרוב..החוקים לא עולים לי כרגע לראש..
17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?פלוריסיינטה,ראש גדול{שהסתיימה} ופעם הפיג'מות עכשיו בערך 18-דמקה או שש בש?בפלא שש בש פנים מל פנים דמקה 19-פלאפל או פיצה?פיייייייייייצצהה...זה לא שאלה אפילו 20- עודד פז או קובי פרג'?עודד 21-תרצה לבקר בסט מתישהו?לא מושך אותי
22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?לא מרביצה
23- פרק אהוב בפיג'מות?הממממ הרבה פרקים אהבתי לא עולה לי בדיוק.. 24-שיר אהוב בפיג'מות?אוי גם יש הרבה..אבל השיר בונוס בדיסק,"הפיג'מות חוזרים" ויוו שוב לא עולה לי כולם
25-מה אכלת הבוקר?במממממממקרה הכנתי לי נס קפה...ולארוחת 10 אימא הכינה פרוסה עם גבינה 26-דמות שאתה מעריץ בפיג'מות-הייתי...את פז 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?הרבההה אני לא אפרטט כרגע 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?לפעמיים 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?כע [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד]->לא השתמשתי
[סיום קוד]->כנ"ל
...[עברית][העתקה לקליפבורד] -> כנל טוו
30- ספר לנו משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים...הממ אתם לא יודעים עלי כלום אז זה קלל....חחח אני אוהבת את להקת ווסטלייף

dana2442

New member
אז ככה(לא שנראה לי שזה מענין מישהו)

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי:אני חייה במרכז 4-מזל (של החודשים כאילו..):פבואר 5-מה שלומך? מצוין 6-יש לך פיפי? ת'אמת שניה אני הולכת... 7-סרט טיפשי שראית? צ'יקן ליטל 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? מאוד 9-אתה רגיש למשו?כן 10-מה החולשה שלך? שאני כל הזמן או ממש רצינית או ממש צוחקת ואני ישרה יותר מידי . 11-מה הצד החזק שלך?אין לי מושג. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) ברור!!! שלא!. 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לא . 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? מאיפה לך אם אני אשקר גם עכשיו?. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?כן, המשפחה. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: ---אין---. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?הפיג'מות. 18-דמקה או שש בש? דמקה. 19-פלאפל או פיצה? פיצה. 20- עודד פז או קובי פרג'? שנהם. 21-תרצה לבקר בסט מתישהו?ברור . 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?***חסוי***. 23- פרק אהוב בפיג'מות? כולם אין אחד מעודף כולם שווים ביופי. 24-שיר אהוב בפיג'מות? הפיג'מות חוזרים. 25-מה אכלת הבוקר? קוראסון 26-דמות שאתה מעריץ בפיג'מות- אלונה ואילן. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?עניתי(עונה) על הסקר הזה 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כן 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] כן 30- ספר לנו משהו על עצמך שאנחנו לא יודעים... 1. יש לי תאום(לא שזה מענין). 2.כרגע סיימתי לענות על 30 שאלות. 3. החברים שלי כבר יודעים שיש לי שריטה קשה לפיג'מות וזה כבר...(עדיף שלא תדעו). 4.אני תולעת ספרים. 5.לא מספיק לכם?

למעלה