סקר

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

חשבתי על זה במקלחת.. (שם אני חושבת בדרך כלל) אממ מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים את אנג'לינה ברחוב והיה לכם פלאפון עם מצלמה(או סתם מצלמה דיגיטלית) שאפשר לצלם תמונות ולצלם 30 שניות סרט..
- תשובה שלי: OK חחחח הייתי מצלמת אותה מצלמת את שתיינו ביחד... ואז הייתי מבקשת את מה שכל החיים שלי אני מחכה לשאול.. "אנג'לינה אני רוצה שתעזרי לי להגשים את הפנטזיה הכי גדולה שלי.. נשיקה איתך
ואז הייתי מצלמת את הרגע הכי טוב שיהיה לי בחיים (ולא יהיה) ואם היא לא הייתה מסכימה הייתי מתחננת.. חחחחח זהו
אה ורציתי להגיד שכמה ימים בלי תמונות חדשות שלה עושה לי לא טוב
אני מתגעגעת

אה גמני חושבת במקלחת../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

ואם היתה לי מצלמה סביר להניח שהייתי מצלמת אותה ומבקשת להצטלם איתה ולוקחת חתימה או משו.. שתכתוב לי איזה משו קצר.. עצמה לחיים או משו חח בקשר ליותר מזה לא ידעת.. מקסימום הייתי אומרת כמה היא היתה חשובה בחיים שלי וכמה אני מעריכה אותה(ושיש לה פורום בישראל חח!) וזהו.. חוצמזה כבר לא נעים לי..אחרי הכל גםהיא בנאדם אבל לא הייתי מתנגדת לנשיקה חח

אויייששש הייתי עושה..........

הייתי פשוט אומרת לה "אנג'לינה עד שאני רואה אותך אני לא שואלת..." ובאה בכוח דופקת לה נשיקה של החיים מצידיי לצלם מצידיי לה......העיקר להגשים פנטזיההה.................. ברור שלא היה מזיק תמונה חחחח טוב אני מקווה שעניתי לך על המחשבה באמבטיה.......חחח שיראל נ.ב חובה תמונה...

Ma E

New member
מק../images/Emo78.gif

אני רוצה שכולם יענוווווווווווו
סתם חשבתי על אנג'לינה במקלחת?! (וכןןןןן נהנתי מאווד
חחחחח ואני גם ככה חושבת עליה שם אבל לא חשוב
)

לונה..

New member
הא, זה ממש פשוט

הייתי מתעלפת והמצלמה הייתה נשברת לי. נשיקה? וואי. ואז הייתי יכולה לנוח על משכבי בשלום. דפנטלי. לצלם, לא לצלם, למי אכפת חח

dilan angel

New member
ת'אמת..

אני מזה הייתי מתביישת ממנה קודם כל הייתי קופאת פשוט לא זזה מההלם גם עד שאני רואה אותה אני פתאום אתנפל עליה ביציאה כזאת"יאאאאאאא אפשר חתימה??" או משהו בסגנון אז זהו ש לא אני פשוט אבהה בה, ואולי אצלם אותה בלי שהיא תשים לב..

julie88

New member
כן, נכון...

זה עיניין... שאם אתה מתנפל על בנאדם (לא כולם כאלה, אבל הרוב) הוא לא לוקח אותך ברצינות, בטח הוא יחשוב (במקרה שלנו "היא") שאוללה הוא מעריץ אותי... לא שווה... נה... אז אני לא חושבת.... שזה שווה... תחשבו על זה!

למעלה