סקר

../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

בהמשך לסקר שהיה פה לפני איזה שבועיים אני מפרסם שתי סקרים הסקר הראשון מפורסם בהודעה הזאת השני יפתח שירשור אחר. והסקר הוא: דרג את חמשת ספרי הרומח שהכי אהבת הכי אהבת 5, שני 4 וכו'... אני ראשון: 5. מבחן התאומים: איזה ספר פשוט פנטסטי, מבדר, מותח, מפתיעה וכו'... 4. דרקונים של להבת קיץ: נכון היו בספר הזה כמה נקודות חלשות, אבל, בסך הכל היה מאד קשה לפסיק לקרוא את הספר הזה 3.שחר האביב: ספר מצוין, היו כמה נקדות מותחות והוא היה סוחף מאוד. 2.כבשן הנשמה, אומנם עוד לא סיימתי אבל עד עכשיו נהניתי מאוד. מפה אני לא כל כך יודע.. אז קדימה שרשרו את בחירתכם!

../images/Emo41.gifוהסקר השני../images/Emo41.gif

אותו דבר כמו הסקר הראשון רק שפה צריך לדרג את חמשת הספרים שהכי פחות אהבתם 5 הכי פחות אהבת, 4, שני וכו'....\ אני קראתי בסך הכל 10 וחצי ספרים מהרומח עד עכשיו, ובגלל זה אני לא יכול להשפיעה...

SaberTooth

New member
../images/Emo3.gif

אני פשוט לא חושב שזה נחוץ לפתוח שני שרשורים לסקרים, שהם די דומים בעיקרון, ואפשר לענות עליהם בהודעה אחת.

python 4

New member
אני אוהב סקרים!../images/Emo123.gif

OK.... הכי אהבתי: 5. דרקונים של ליל חורף - המגיטריי החביב עלי (אין לי כוח לכתוב כל פעם וייס והיקמן..). 4. legend of huma - הלא-מגיטריי החביב עלי. בזכות עלילה מרתקת למרות שלכאורה הסוף ידוע מראש, ויכולת כתיבה מדהימה שגורמת לדמיין ממש את הקרבות בין הדרקונים.. ספר אדיר שיוצא בינואר מחדש וזו הזדמנות לכל מי שלא קרה אותו. 3. מבחן התאומים - איזה סיום עצוב.. 2. covenant of the forge - ספר אדיר.. אבל מתי אני יקרא את השלישי בסדרה?
1. the dragons של דגלס ניילס. ספר היסטורי אדיר. הכי פחות אהבתי, אין הרבה כאלה כי מכל הספרים שקראתי עד עכשיו (~40) אהבתי כמעט את כולם. אבל מהסדרה הראשית הכי פחות אהבתי את מלחמת התאומים - לא הספר החזק של מגי וטריי, והספר שהכי שנאתי הוא the irda - סתם זבל מהלך.

python 4

New member
אה... למה זבל מהלך?

התכוונתי להגיד זבל מלבני עם דפים בפנים.

האמת היא שעכשיו אני באמצע הספר

החמישי אז אני פשוט אדרג אותם... 5.(זה המקום הראשון) דרקונים של שחר האביב. 4.דרקונים של דמדומי הסתיו. 3.דרקונים של ליל חורף. 2.מלחמת התיאומים. 1.עת התיאומים.

לדונה

New member
אני חושבת...

5 - הכי אהבתי את כבשן הנשמה... 4 - אחים לנשק 3 - מבחן התאומים! 2 - שחר האביב... 1 - גם אני לא כל כך יודעת...

שחכתי את חוק 48 השעות ../images/Emo9.gif

עכשיו זה יקפיץ!!!!!!!!! קפיץ קפוץ!!!!!!!!!
אבל אנשים הצביעו והשפיעו!!!!!!!

למעלה