סקר

yuli c

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

היום קיבלתי את התלושי מתנה לחג ולמרות שאמרו לי בהנהלת חשבונות שהשנה מקבלים סכום גדול, אני קיבלתי סכום קטן יחסית 100 ש"ח. הייתי רוצה שכל מי שקיבלה תלושי מתנה לחג תרשום באיזה סכום היא קיבלה... סתם מעניין אותי לדעת...

בוקר טוב ../images/Emo13.gif קיבלתי סלסלה גדולה

בשווי של 300 ש"ח מלאה בשוקולדים ושמן זית. אמרתי להם שאם כבר הם שואלים אותי מה לשים בסלסלה אז שבשום אופן לא ישימו לי בקבוקי יין. לא סובלת את זה שבחג נותנים בקבוקי יין. אנחנו לא בדיוק שתיינים בבית.

yuli c

New member
דווקא אני...

מאוד אונבת בקבוקי יין יש כאלה שהם יפים גם לקישוט ויש כמה סוגים שלך יין שאני אוהבת לשתות. לפחות אצלך בעבודה לא קמצנים כמו אצלינו...

Giggle Loop

New member
ואילו אני ...

מתנה מהעבודה בשווי 150 ש"ח (ראיתי בקטלוג של איקאה שזה עולה שם 95 ש"ח ..)
סלסלת שי מהבוס בשווי 100 ש"ח (אני יודעת כי אני ביצעתי את ההזמנה של החבילות, אבל אם הייתי יודעת שאני אקבל אחת מהן לא הייתי מזמינה כ"כ הרבה שוקולד עם אגוזים וצימוקים, כי אני לא אוהבת ..
).
תלושי שי ע"ס 800 ש"ח.

enicegirl

New member
אצלנו

גם לקראת ראש השנה וגם לקראת פסח מקבלים 250 ש"ח בתלושים. יש הרבה שמקבלים 500 ומעלה, זה מדהים! כנראה שזה תלוי במצב החברה ובמספר העובדים והאם היא חברה ריווחית מספיק כדי לצ'פר היטב את עובדיה.

yuli c

New member
כיף לך...

אצלינו החברה ממש לא מצ'פרת את עובדיה אנחנו קיבלנו רק יומני שנה וקיבלתי רק 100 ש"ח בתלושים...

למעלה