סקר

Cornamenta

New member
../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

היי אנשים, שבת שלום! בהמשך למגמת הסקרים הלא רשמיים כאן (ולבאסה שלי מזה שאני לא יוצאת הערב...) החלטתי שיהיה מעניין לדעת: איזה דמויות בטלנובלות הייתם משדכים? אסור לשדך את מי שבמילא נמצאים ביחד, אבל אתם יכולים לשדך בין אנשים מטלנובלות שונות אם בא לכם, זוגות בכל הגילאים והמינים וכל סטייה אחרת שרק עולה על דעתכם... מצפה להיענות, יאללה להתעורר! המכורה לבטי

מה לגבי מילגרוס וארמנדו?

מעניין מה מילי (מבובה פראית כמובן) הייתה עושה לארמנדו אם הוא היה עושה לה את מה שעשה לבטי... האמת איבו עשה לה את זה בהתחלה הרי סך הכל גם הוא התווכח עם החבר הכי טוב שלו שישכיב אותה תמורת כסף (וזה בדיוק מה שעשה לבטי החבר הראשון שלה) רק שמילי לא התייחסה לזה כאל הטרגדיה הכי איומה בחיים שלה..... אולי בגלל שהיא לא מכוערת... בכל מקרה הייתי רוצה לראות אותה נוקמת בארמנדו כפי שהיא נקמה באיבו.

$ מעיין $

New member
חחח הוא היה כבר מזמן מיובש ......

אבל למה דווקא ארמנדו?! ... הוא כזה מכוער (בנות לא להתנפל!) .... מגיע לה מישהו שניראה יותר טוב.... :) עכשיו מה דעתכם על מרטין (פבלו אצ´ארי) וגלוריה (בובה פראית)? פחחחחח שילוב קטלני....
מעיין

ענת פ.

New member
לדעתי

צריך לשדך בין הזוגות הבאים: 1)אווה (האמיתית) מפרלה נגרה וגאי אקר (מלאך עם מלאך) 2)פרדי מבטי המכוערת וגביוטה מקפה בניחוח אישה (כי מגיעה לו מישהי שתאהב אותו באמת ולא תבגוד בו, ואין בחורה שיודעת להישאר נאמנה יותר מגביוטה המתוקה שלי) 3)איון מקפה בניחוח אישה ווירחיניה משקרים(כי שניהם זונות) 4)מרגריטה ומרסלה מבטי המכוערת (כן! כן אחת לשניה. הם כל כך מאוהבות אחת בשנייה, שיוציאו את זה כבר מהארון) 5)חוליה מבטי המכוערת לרוברטו (כי אני רוצה בשביל חוליה מישהו קצת יותר חמוד) 6) קטה מבטי המכוערת לסבסטיאן מקפה בניחוח אישה (כי לשניהם מגיעה אהבה אמיתית ונפלאה, כזו שתימשך עד סוף החיים)

חחחח אהבתי!

את הקטע של מרסלה ומרגריטה רעיון מצויין! (רק שאני עד עכשיו לא מבינה למה קוראים לזה לצאת מהארון?!), אבל קטה וסבסטיאן? לדעתי הם ממש לא מתאימים... לקטה יתאים יותר מישהו כמו פדריקו מבובה פראית - לא בגלל שזה מה שמגיע לה אלא פשוט הם נראים לי צמד חמד.

Cornamenta

New member
השידוכים שלי ../images/Emo23.gif

* בטי ולוסיו (מיאגו) - הנה מישהו טוב לב (זצ"ל) שיודע לפנק בחורות * סופיה (מבטי) ואיבו - סתם כדי שיהיה לה קצת נעים אחרי אפראין האידיוט וגם שתהיה מסודרת כלכלית * סופיה (מצחוק הגורל) ופרדי - שתי נשמות טהורות * ברטה וניקולס - כי לאמא שלו יש מאפייה... * אינסיטה וגרדל - אהבה בגיל הזהב... * מריו ואאורה מריה - אני לא מבינה למה השידוך הזה הופסק בכלל, שניהם הרי אוהבים לעסוק באותן פעילויות * ואם כבר הוצאתם מהארון את מרגריטה ומרסלה, מה דעתכם על פטריסיה וסנדרה?? זה הרי ברור מאיפה נובעת כל היריבות ביניהן, הן כ"כ נמשכות זו לזו שהן לא יכולות להפסיק לריב כדי להסתיר את זה... * אף אחת לא מקבלת את ארמנדו. מצטערת, אבל אם כבר יש לי שליטה בשידוכים מותר לי להשאיר אותו לי
המכורה לבטי

למעלה