סקר!!!!!!

../images/Emo41.gifסקר!!!!!!../images/Emo41.gif

או מה שזה לא יהיה....(אגב אני שומעת עכשיו את הדיסק של קיילי ברקע...) מה אתם חושבים על שינוי התדמית הקרב של קיילי? מה יהיה? היא תעלה למעלה?(אם בכלל אפשר לעלות יותר למעלה מאיפה שהיא) אן תרד? ארו שהיא תיפול לגמריי לתחתית? מה דעתכם? הביעו את דעתכם פה! סקייטי

p i n g o

New member
סבלנות... תני לאנשים קצת זמן! ../images/Emo9.gif

Give 'em just a little more time...

tatababa

New member
שיר מאפן, קליפ מאפן..

ולגבי האם היא תעלה או תרד - עצם העובדה שהיא תראה פחות בשר, לא אומרת שהיא תיהיה פחות סקסית. בכל אופן, תלוי מאוד בסינגל הראשון... המראה יהיה פחות רלוונטי לדעתי. מה שכן, ככה או ככה אני תומך נלהב בהחלטה להחביא את התוחע'ס קצת. היא חייבת את זה לעצמה. Cheers רן

p i n g o

New member
רק שלא תגזים עם וילונות צרפתיים...

זה היה פשוט בעעעעעעעעעעעעעע

tatababa

New member
זה הוילון של סבתא שלי!

מה לא ברור פה?! כבר דיסקסנו על זה....

Human Nature

New member
הממ... |טל| |צלב|

תלוי מה מוגדר ככשלון. אני חושב שיהיה לה מאוד קשה להתעלות על "Fever" (מבחינת הצלחה מסחרית), והיא תצטרך להיות סופר-מתוחכמת בשביל להוציא משהו שישמור על הקהל הקיים, יוסיף עוד קהל ולא ישעמם את מהר. אני דווקא מאמין שעם התמיכה הענקית של הבריטים והאוסטרלים בה קיילי תצליח ובגדול. לטעמי בארה"ב היא לא תתנחל כל-כך חזק, אלא אם כן היא תפנה למוזיקה שפופולרית שם- R&B זבלי.

tatababa

New member
כן...

כדי להצליח בארה"ב צריך לשיר איזה דואט מזעזע עם איזה ראפר מאפן. קיילי אחרי שש עשרה שנה יכולה להגיד לאמריקאים : קפצו לי! זאת אני, רוצים אותי? קבלו אותי! לא רוצים? יופי, אז אני טסה לישראל!

KerenWelling

New member
פחחח....

" קפצו לי! זאת אני, רוצים אותי? קבלו אותי! לא רוצים? יופי, אז אני טסה לישראל!" הלוואיי עלינו שהיא הייתה אומרת דבר כזה.... "אז אני טסה לישראל"... חחחח

tatababa

New member
אתם עוד תראו!

היא תבוא לישראל! הרי עוד כמה שנים ישראל תיהיה הכוכב החדש בדגל האמריקאי!! היא תכלול אותנו במסע ההופעות המאריקאי שלה!

למעלה